Here Is The McWeekend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gif../images/Emo27.gif

אחרונה! הייתי חייבת לעלות אותה.. מי שראתה בפייס - LOL ומי שלא - שתראה! 1238

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifLive Like Were Dying זה לא

של קריס אלן?O:

sweet shir

New member
../images/Emo184.gif מקוויקנד.:)

מצעד הלהיטים של מקפליי: -- כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Check Yes Juliet - We The Kings Turn It Off - Paramore הסאונדטראק של ניו מון. ממש אהבתי אותו. D: הלהקה המגניבה של השבוע: - קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ מכושפות (כריסי עאהא
), פשע מן העבר, הכי גאים שיש, האוס, בטי, האח הגדול ואחים ואחיות.
~ ניו מון ולא רק בלונדינית.D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין מגפיים יפות בשום חנות. >: משהו ששימח: שופינג בת"א:) + סוףסוף כריס%#@% אני כה גרועה אני כבר בפרק 615 ): משהו שהעציב: הייתי חולה בפאקינג חנוכה. >< ציטוטיה: אח של חברה, אומר לאחותו הקטנה: "את כושלת יותר מציון 44!" מהסרט 'לא רק בלונדינית'.

Emmett: Did you ever take Mrs. Windham on a date? Enrique: Yes. Emmett: Where? Enrique: A restaurant where no one could recognize us. Emmett: And how long have you been sleeping with Mrs. Windham? Enrique: Three months. Emmett: And your boyfriend's name is... Enrique: Chuck. --- Enrique: was confused. I thought you said friend. Chuck is just a friend. Chuck: You bitch! Enrique: Chuck, wait!​
מתנגן בראש / בפלייליסט: הסאונדטראק של ניו מוןD: המלצת השבוע: אל תתמכרו למשחקי קלפים של המחשב. זה פתטי. XD התמונה הכי חמה:

אוי זה הפרק שהוא היה עם בוקסר!

זה היה כזה קורע! ליאו : אמרתי לך לשמור על בת החסות שלך. הבת חסות הבלונדינית המטופשת :אל תדאג הוא שם אמצעי מניעה.

sweet shir

New member
כןןןן הרצתי את הסצינה הזאתי מלא פעמיםXD

ליאו הזה. אבא מכה ונוטש

rox love BSM

New member
אני גם לא מצאתי מגפיים יפות בשומקום.

ואלו שראיתי עולות הון תעופות. חח חחחחח לא רק בלונדינית

sweet shir

New member
חחחח אפילו בניין ווסט וכאלה לא מצאתי מגפיים

יפות לטעמי. יש לי בעיהXD

עצה שלי [= זהירות ספויילר

אל תקשרי לכריס [חוץ מזה שהוא בעלי לעתיד] הוא גם הוא אוף הוא יממוווווווווווותתתתתתת \=

sweet shir

New member
חח אני יודעת ראיתי את הפרקים האלו מליון פעמים

הוא היה הקראש ילדות שלי. כריסי ))): אמרתי לעצמי שאני אראה את העונה ה6 כדי שלא יגמר לי כריס מהר מדי, לא ילך.XD

מכושפות../images/Emo47.gif

אני רק בעונה 6 פרק 17... באלי לסיים את העונה ולעבור לעונה 7! אחותי אומרת שעונה 7 זה הכי יפה... גררר כריס תעשה לי מכשף!

sweet shir

New member
ממש לא בא לך! העונה ה6 הכי מושלמת ../images/Emo99.gif

לפי מה שאני זוכרת, אחריה זה רק מדרדר.

למעלה