16 עובדות!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif16 עובדות עליי D:

1. אני אריאל, בת 16 וחצי עודמעט, כיתה י"א. :) 2.אני בחורה מוזיקלית חח אני מתופפת ומנגנת בגיטרה מכיתה ט', וכשהייתי בת 6 לימדתי את עצמי לנגן על אורגן ואז זה עבר לפסנתר ואז הפסקתי ><'. אבל עם התופים והגיטרה אני ממשיכה עד היום וזה די ממלא את חיי חח 3.אני לא יכולה לחיות דקה בלי החברים שלי. באמת, קשה לי נורא להיות לבד וכל פעם שאני רבה או מתווכחת עם אחד מהם אני ממש נכנסת לדיכאון. 4.אני מכורה לBejeweled Blitz בפייסבוק. אבל מכורה ברמות על. עשיתי חישוב והגעתי לזה שבזבזתי כבר 27 שעות במצטבר על המשחק הזה. ~כל משחקון זה דקה, תחשבו כמה אני מכורה~. 5.החדר שלי מפוצץ פוסטרים. רק 2 חלקים של קיר הם ריקים, והם בצבע כחול. אפילו הדלת מפוצצת. 6.אני במגמת תיאטרון ואני הכי מרוצה מהבחירה הזאת בעולם! זה מקום שאפשר להתפרק בו ולהיות מישהו אחר בלי לשים זין על אף אחד. באמת, אם יש לכן אופציה ואתן אוהבות את זה, אל תחשבו פעמיים D: 7.לצערי הרב אין לי אף חיה בבית והאמת שטוב שכך כי אנחנו לא ממש אחראים חחח לדוגמא סיפור שקרה לנו עם דגים, עבדנו דירה ושכחנו אותם בבית הקודם. 8.אני בישגדא מהלך. נוקעת את הרגל כל שני וחמישי, והמערכת החיסונית שלי ממממש חלשה
9.חוץ ממקפליי, אני ממש אוהבת את סימפל פלאן, אדם למברט
, הביטלס, TAAR, ועוד ועוד. 10.בהופעה הראשונה של סימפל פלאן הייתי שורה ראשונה באמצע וצילמו אותי לוואינט חחח ~מצורפת תמונה, אני הבהמה בצד ימין עם החולצה של סימפל שצורחת~. בנוסף בהופעה הזו קיבלתי 3 מפרטים, 2 של פייר ואחד של ג'ף, וזכיתי להדביק בוסה לפייר
. 11.כשהייתי קטנה ממש אהבתי פרסומות. עד כדי כך שהיו מקליטים לי פרסומות והייתי יושבת ורואה. 12.ישלי סטייה קטנה ללהקות בנים ולכל הזמרים הפופיים שהיו פופולרים בניינטיז, כולל הספייס גירלז. באמת, ישלי את כל הדיסקים האפשריים (ואני באמת מתכוונת לזה), וקלסר עצוםםם עם מלא תמונות של כולם. 13.כשאני אהיה גדולה אני חולמת להיות שחקנית למרות שזה אחד המקצועות הכי קשים שיש, ונורא קשה להצליח בלי פרוטקציות.. אני מקווה שיום אחד זה באמת יקרה. 14.אני יכולה לשרוף חצי יום על מחשב וטלוויזיה, ואת החצי השני לשרוף בשינה. כבר אמרתי שאני בהמה? 15.אני ממש אוהבת לישון מחוץ לבית. אם זה אצל חברות, טיולים שנתיים וסתם טיולים עם החברים או עם המשפחה. לאיודעת מן שריטה כזאת חח. 16.אני תולעת ספרים, יכולה לקרוא ספר בשבוע ואפילו פחות. כרגע אני קוראת את 'הכלב היהודי' ספר מדהים! סיימתי :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifושוב, התמונה../images/Emo122.gif

מה נסגר איתי?

sweet shir

New member
חחחח אף אחד לא יבין כמה שהחדר שלך מפוצץ

בפוסטרים עד שהוא יראה בעצמו, אין דברים כאלהXD אומייגד אני זוכרת את הסיפור עם הדגים חחחחחחחחחחחח 11 חחחחחחחחחחחח איזה חמודה! אריאלוש הבהמה והחמודה
D:

Charley XD

New member
בהמה XD

סתמוש .. אין מישהו שיבין עד כמה החדר שלך מחוסה בפוסטרים עד שהוא לא יכנס לשם. עם אתה בעל הפרעה כלשהי ויש לך בעיות שאנשים מסתכלים עליך, אל תכנס לשם ! Bejeweled Blitz ? מה זה ? זה היה עצוב, ראיתי גיא פינס והיה את אדם וישר חשבתי עליך ועל שיר XD הוא נראה שם מושלם 3>

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif עוד עובדה עליי ../images/Emo6.gif

יום אחד אבא שלי החליט להיות נחמד וקנה לי פוסטר ענק של טומקי
והוא מעורר קנאה רבה |גבותגבות|
ראו עובדה 7 אצל שניקי XD תמונות כי תפוז מפגר
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...1120419383669_1622591820_298119_2187531_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...1120419663676_1622591820_298126_8045856_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...1120419703677_1622591820_298127_4501241_n.jpg
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...1120419743678_1622591820_298128_6614057_n.jpg

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאומייגוד! הוא מדהים../images/Emo99.gif

אבא שלך כזה חמדמדייי
יאוו איזה כיף לך יש לך מלא פוסטרים של מק ולי יש רק איזה 4 היו לי יותר אבל זרקתי אותם בטיפשותי לפני איזה שנה וחצי

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני מנסה אבל אין לי מאיפה../images/Emo7.gif

הדבר הכי גאוני שעשיתי היה לקנות את הפוסטר של מעריב
הוא כל כך יפה!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח לחצי מהפורום יש אותו../images/Emo6.gif

אני מתה על איך שדנדושקה יצא שם

גיל3333

New member
24 עובדות עלייXD

1. הדבר הכיחשוב לי זה המשפחה והחברים שלי! 2. הדברים הכי לא אפשריים איכשהו יקרו לי! אני נופלת ומקבלת מכות מכל דבר באמת שכל מה שתחשבו שאף פעם לא יקרה איכשהו יקרה לי.. 3. אני מפחדת מהרבה דברים! חתולים,אנסים,גנבים וכל מיני כאלה ואני גם מפחדת מהמוות:S ואני לא יודעת מה אני אעשה אם יקרה משהו למישהו שקרוב אליי 4. יש לי אח ושתי אחיות רון-25 צליל-24 שיר-20 5. אני אהיה גדולה אני רוצה להיות שחקנית:) 6 אני לא מחזיקה את העיפרון נכון.. 7 אני נפגעת בקלות אני ממשרגישה ויכולה לבכות מכל דבר זה לא תמיד טוב:S 8 אני מתאהבת בקלות וכל הזמן ולרוב זה לא באנשים הנכונים..:/ 9 לא טסתי אף פעם! 10. אני הבן אדם הכי עצלן שיש! זה היע למצב שבשיעט הביאו לנו לשחק בכדור אז אני וחברה שלי עשינו תחרות מילא עושה כלום הכי הרבה זמן!XD 11. אני חסרת טקט כזאת:).. 12. אני מכורה לטלויזיה ומחשב! 13.אני לא אוהבת את האחים גונאס אבל חושבת שקווין ממש חמוד!*~* 14. לפני שהיה לי קראש על דאגי היה לי קראש על דרייק בל אני עדיין אוהבת אותו אבל עכשיו יותר את דאגי.. 15. אף פעם לא היה לי גבס ואני רוצה ברגל עם קבאים! 16. אני רוצה גשר! 17. כשאני רבה עם מישו אני יכולה להגיד דברים ממש לא נעימים >< 18. שהיה לי קראש על אושרי כהן פגשתי אותו והייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם!^^ 19. אני מעדיפה שוקולד חלב על שוקולד לבןP: 20.לילדים שלי יקראו גיא ולי וצריך לחשוב על עוד שמותXD 21. אני אוהבת את לי בירן!לפי דעתי הוא ממש טוב הרבה יותר מאחרים! 22. הייתי הולכת לחברה שלי~מור~ רובכן מכירות אותה.. כל ערב בשביל לראות משחק החייםXD ובאותה תקופה הייתי מאוהבת בגיא אריאלי 23. יש לי 3 חברות הכי טובות 2 מהן אני מכירה מאז שנולדתי ודרך אגב אני מצטערת כל אלה שמור מטרידה אותן[: 24. אני לא יודעת איך משנים שם משתמש ולא מצאתי את הסיסמה של המשתמש הקודם ו3 זה המספר מזל שלי והשם האמיתי שלי זה גיל.. בגלל זה זה הכינוי אבל מי שיודעת איך לשנות בבקשה שתגיד! וניראלי שזהו יואו חפרתיXD

למעלה