16 עובדות!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח אצלי:

אחד זה שחור 2 זה ורוד 3 זה אדום 4 זה ירוק 5 זה כתום 6 זה סגול 7 זה ירוק זית 8 זה סגול וורוד 9 זה סגול כהה וחום ו10 זה לבן עם נקודות של ורוד בזוקה וירוק זוהר

MadBerry

New member
לבן עם נקודות של ורוד בזוקה וירוק זוהר ../images/Emo6.gif

+
קרעת אותי
אצלי זה ככה: 1 - אדום (כנ"ל למילה ראשון וראשל"צ
) 2 - ירוק בהיר 3 - סגול, בייחוד בהיר 4 - תכלת 5 - כתום 6 - הממ אין כ"כ צבע... גם תכלת או. או סגול 7 - ירוק בהיר\בקבוק 8 - חום\שחור 9 - כתום 10 - סוג של שחור או לבן >< וזה פחות או יותר כמו הימים בשבוע...

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמה זה נכון../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

7-ירוק בהיר\\בקבוק?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifספרות זה באמת חרא../images/Emo69.gif

במיוחד עם המורה ה@$@#$%!$^$#5 שלי שבשבוע הבא באיספת הורים הולכת לחטוף בראש|חיוך זדוני ומרושע| אני הכי שונאת את הברכיים בגוף האדם.לא משנה מה-ברכיים זה הדבר הכי מכוער שיש בגוף.זה כזה סחוסי ומגעיל ומכוער!איכס.

Charley XD

New member
אחח איזה תמונה ...

איזה מצחיק אם אני לא אכתוב פה שום דבר. את כל כך תהרגי אותי XD טובטוב, אני אגיב. יונתן מושלמי 3> ואני ואת אומרות את זה, את מי מעניין כולם ? את הבנות יענה לא ידעת XDDDD זה מצחיק. ג'וקחממהבתיענהפוביה הוו העיוורת. סיפור מקסים כמו עצם בגרון ^^ וזה בכלל לא קשור לשואה, זה בכלל שיר פמניסטי שאומר כמה הנשים עיוורות בתקופה הזאת ! את לא יודעת ? ואת יודעת מה דעתי על הנחשים ><" ורוד בייבי שלי 3> נמאס לי להגיב לך וגם ככה אין לי משהו להגיד לך XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח רציני, כולם אומריםXD

גיליתי את זה ביום שבת את עניין הבנות יענה, כי אח שלי ואמא שלי התווכחו אם יש לבנות יענה כנפיים או לא (אל תשאלי), אז בדקתי בגוגל, והתמונה הראשונה הייתה של בת יענה שהביטה בי ודפקתי את צרחת חיי וברחתי מהחדרXDDDDDD לא הסכמתי לחזור למחשב עד שאח שלי יצא מהחלון של התמונה.
עדיף העיוורת על יגון any day! הכי כיף חיז'ו בטטה כי כתוב אדוארד, אז כל המחברת מלא בלבבותXD (כל פעם שכתוב אדוארד ציירתי לב חחחח) & מבחינת הרכזת ספרות זה קשור לשואה. והיא גם יצאה ממש דרמטית! חחחחחחחחחחחחחחח העיוורת מייצגת את היהודים שלא שמים לב שהם גרים בבית קברות אחד גדול - אירופה וחיים ביחד עם אנטישמיים - הקברן. ורוד בייבי? חח

Charley XD

New member
וואו יגון. זה נוראי !!!!

איכס. ואפילו הדמות מפגרת ! מה אתה מדבר לסוס ? תחזור מאיפה שבאת וסאק איט אפ. זה שאין לו חברים זה לא אומר שהוא צריך לזרוע בנו את הרצון להתאבד. מה זה החיז'ו בטטה הזה ? כל היום חברה שלי אומרת לי שזה שיר ממש טוב ואין לי מושג על מה מדובר ! פחחחחחח לא אמרו\כתבו לנו בשום מקום על זה שזה בית קברות אחד גדול XD אני בכלל אמרתי שהסיפור הוא סיפור ביקרות על החברה שמתיחסת לבעלי המום כאנשים טיפשים ונחותים. החברה מנוכרת ! (בלי שום קשר לציפור. כן אני יודעת, זה ב-ק. תתגברי, הייתה לי יצאת סבלימינל) . אה ! בגלל זה לא ידעתי XD שבת היה לא מזמן נכון ? את ורוד בייבי ^^ תגידי תודה שאין עליך פטיטי שלג כמו הבניסוי שלנו בכימיה XD "ורוד בייבי עם אבקה לבנה צפה, כמו פטיטי שלג" נכון מקסים ?

sweet shir

New member
WORD.

חח מה היא מפגרת, חיזו בטטה זה סיפורXD די לא משהו חחחחחחחח אבל יש אדוארדD: כי זה גם נכון, אבל לצד זאת יש לזכור שזה נכתב על רקע פעולות אנטישמיות וזה מעביר ביקורת על היהודים שהיו עיוורים למתרחש#%@$% (ואפילו לא היה את זה במבחן ימח שמם.) שבת היה לפני יומיים חחחחחח אכן מקסים. אני מבינה שאת תיארת את התצפיות?XD

Charley XD

New member
כמובן שאני כתבתי את התצפיות.

מי עוד יכול לתאר את המשקע כאבקת פיות ? או טיפות שלג על הר החרמון ? או יותר טוב ! משקע של אנטילגנציה בים של בזבוז זמן ושעמום. אה ! נכון, היא אמרה שזה סיפור .. אופס. נראה לי היה משהו עם אדוארד... רגע ! אני חושבת שזה היה בשיר באנגלית ... פחחח היום שמעתי 3 מסרים שונים שהסיפור מעביר. נייס. רוצה לעזור לי להתכונן על ירושה וביבר הזכוכית ?

sweet shir

New member
סבא זיסקין!!

no can do, כלכך מדכא אותי שגורם לי לרצות לקפוץ מעזריאלי. ואת ביבר הזכוכית לא למדנו. חחחחחחחחחח משקע אינט'.. נסחפת.
הידעת שאני יודעת את השיר fire and ice של רוברט פרוסט שהיה בהתחלה של אקליפס בע"פ? אז אני יודעת. אבל גם בגלל שלמדנו אותו לפני שנתיים באנגלית. אני גם יודעת את רק על עצמי בע"פ. וספר שירי.XD (רחל)

sweet shir

New member
אה זה לא ירושה, זה יד ושם!!

טוב, את ירושה אני לא זוכרת. על מה זה?

Charley XD

New member
אני לא יודעת XD לא למדתי על זה.

מי זה סבא זיסקין ? מה זה ?! למה אני לא מכירה את כל זה ? ביבר זה היה החומר שהכי אהבתי ללמוד XD אמנדה דפוקה על כל הראש .. מוצלח ביותר ... חחח נראה לי למדנו שיר אחד באנגלית .. וואו השיעורים כל כך מיותרים באנגלית ! אפילו אמא מסכימה איתי ! פחח היא הולכת להוציא אותי מהשיעור ביום ראשון בעצמה .. תקשיבי זה לא קורה אף פעם .. לא יודעת מה עובר עליה, שאני אפספס שיעור ?

sweet shir

New member
מהסיפור יד ושם.. קקה של סיפור.

אם אני אחזור על עצמי שוב - גורם לי לרצות לקפוץ מעזריאלי. רציני, תמנעיXD חחחחחחחחחחחחחח ועוד באנגלית! למדנו את השיר הזה עם המורה המטורללת שהייתה בכיתה י'.. למדנו איתה מלא שיריםXD אפילו ראינו איתה סרט עם ווילסון מהאוס והוא התאבדדדד ;; אין שומדבר לעשות או ללמד בדוברים אז כל מה שעושים זה לקרוא שירים/סיפורים/מחזורת/סרטים וכו' XD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifגם אנחנו לומדים תעיוורת O:

ואמרו לנו שזה סיפור לבגרות אז ישמצב <:

למעלה