The McWeekend

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

זה באמת קצת מעצבן :/ וגם לגבי מה שכתבת לשיר בשרשור יומולדת שלה, אז ישלה בעיה עם דני. ו..? זאת הדעה שלה וזה לא כלכך אמור לעניין אותך..><

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifועוד פעם אני סתם צחקתי היא לא

חייבת לאהוב אותו ואני גם לא ינסה להכריח אותה כל אחד והטעם שלו!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני יודעת את זה זה היה בצחוק..

ובאמת שלא התכוונתי שמישהי תפגע מזה אם זה מפריע אז אין לי בעיה למתן או משו כזה ובאמת שלא התכוונתי לפגוע אז אם זה הציק למישי איך שכתבתי אז באמת שסליחה

../images/Emo204.gifשבוע טוב. ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי:
נופ, סורי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
ממש אין לי כוח לכתוב, אבל בקיצור - מלא טיילור סוויפט, ת'יאורי אוף א דדמן, ומלא ראנדום שאין לי כוח לפרט. ^^''
הלהקה המגניבה של השבוע:
Theory of a Deadman, כמובן.
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צ'אק! DDD:
מרלין
המפץ הגדול
גוסיפ
האוס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
><'' ממש אין לי כוח לדבר על זה.
משהו ששימח:
התחלתי פר"ח בגב"ש.
אר, התבטלה לי עבודה מעשית השבוע.
משהו שהעציב:
הייתי צריכה לפספס שלוש שעות קופינסקי ושעתיים תרגום
אני מתמוטטת מרוב עבודות ולימודים ;;
ציטוטיה:
אחותי הקטנה הרגה אותי מצחוק, כשאמרה לאימא שלי, "תתחילי להסיע אותי מעכשיו לבצפר, כדי שכשאני אהיה מאורסת אף אחד לא יחשוד בזה." היא בת 12. לול.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sum 41 - Some Say
המלצת השבוע:
למרות שנראה שקר בבוקר - לא שווה לקחת ג'אמפר. אולי סוודר. ^^
התמונה הכי חמה:
לא היה לי כוח להעלות, אני פשוט אתן קישור לכל הדוויאנטארט שלי (העליתי תמונות חדשות) http://butterfly-dawn.deviantart.com שבת שלום!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifציור מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

וואו,הכל ממש מדהים!!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבוע.:)

מצעד הלהיטים של מקפליי: אני לא מאמינה שלא שמעתי מק שבוע שלם.;;;;;; אני צריכה להתבייש,אבל,אני שונאת את השירים המוקלטים ואין לי כוח להכנס ליוטיוב ולכתו וונדרלנד והכל. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אין עוד יום-בביצוע של מיי פינגולד. תחזור תחזור-בביצוע של מיי אלה-בביצוע של מיי הללויה-בביצוע של מיי בגלגול הזה-בביצוע של מיי מקסיקו-בביצוע של מיי Kris Allen - Live Like We're Dying Thriving Ivory "Angels on the Moon הלהקה המגניבה של השבוע: בלינק קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=i9WmKre5O2I&feature=related - הוא הרג אותיXDDD "בלוד!!!!" "נוט פניייייייייייייי#$%@" XDD - http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU&feature=related איזה ילד חמודXDDD מסכנה האמאXDDD http://www.youtube.com/watch?v=i0jOcTMUbto&feature=channel- הילד עשה לי סיוטים.XDDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ראיתי שבוע שעבר אבל שבוע שעבר לא עשיתי וויקנד אז אני והחבר'ה
והתוכניות כ"מ,על טבעי... משהו שהכעיס אתכם השבוע: היו כמה משהו ששימח: לא זוכרת XD משהו שהעציב: הלך לי חרא בתנ"ך אוף וזה 35 אחוז מהציון הסופי רק לא מתחת ל-85 אני מסוגלת להתחנן מהמורה לתנ"ך העיקר לא לקבל משהו אפילו מתחת ל-80 ציטוטיה: חחח וואי יש מלא מההפסקה היום אבל זה בדיחות פרטיות שאפחת לא תביןXD מתנגן בראש / בפלייליסט:- המלצת השבוע: - התמונה הכי חמה: אני בחיים לא אפסיק להתלהב מזהXD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif הו,פרסומת לפיצה.XD

אבל היה כתוב עלייה "בלינק" וישר נזכרתי בבלינק 182 XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחחחחחחחח אני חשבתי שהזכירו

אותם באיזה עיתון או משו והתלהבת מזה

rox love BSM

New member
"את לא נורמלית,את לא נורמלית,את לא נורמלית

את שרוטה..." חח מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: דודו טסה-אני רץ (נדבקתי לזה מהפרסומת הזאת חח) והשיר הזה של הכללית: לך הביתה מוטי,אתה מצונן חחח הלהקה המגניבה של השבוע: פאראמור קליפ שעשה לכן את זה: קליפים של שידורי המהפכה באתר של רשת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: צחוק מעבודה סודות קפואים תמיד אותו חלום (ראיתי את הסוף
) בטי בה"ד 1 התוכנית הזאת של אברי גלעד משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה משהו ספציפי משהו ששימח: בילוי נחמד עם חברה שלי החבר הנושי שלי
משהו שהעציב: משפחה קצת דפוקה,אבל לונרא חח ציטוטיה: "יש לך תאומים. שני בנים. אחד שלך ואחד לא." "I brought you a little present... Not something big, something simple - present simple." "מחר יהיה חם ומגניב." "בפגישה הראשונה הזמנת אותי לחצי מנה סביח. וכשביקשתי לשתות מיץ ענבים אמרת 'לא צריך'. ואז לקחת אותי לגינה לשתות מברזיה. המים היו מזוהמים והלכה לי הכליה." "אני רוצה לדבר על ההורים שלך- לפני שמדברים על ההורים,אני רוצה לדבר קצת על אמא ואבא,זה בסדר?" מתנגן בראש / בפלייליסט: פרק שהורדתי של מועדון לילה המלצת השבוע: תראו שידורי המהפכה-אחת התוכניות הכי מצחיקות שעשו התמונה הכי חמה:

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif חחחחח הציטוטים הרגו אותי ../images/Emo6.gif

גם אני בדיוק נכנסתי לאתרים של רשת וקשת כדי לראות קצת מערכונים, אבל מסתבר שחסר לי איזה נגן פלאש במחשב ועכשיו אני לא יכולה לראות מערוכנים של ארץ נהדרת >< הו וול, בשביל מה יש יוטיוב?

למעלה