../images/Emo226.gifMcWeekend ../images/Emo98.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
pov
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שיר הפרחה , זאת המסיבה , גבריאל , מת אב ומת אלול - מתמיד אותו חלום XD November rain - guns n' roses
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=7yJLFQn55-U התמכרתיי XDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האוס, חברים , תמיד אותו חלום
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה למתמטיקה. |: יתושים
משהו ששימח:
- יומולדת
- ת"א עם חברות
- שרשרת סקסית של גיטרה
- תיק של גאנז נ' רוזס
- אריאלה תווווודה 3333333> - - סיכה של קיל ביל ותמונה של הקוקסינל הזה מט"ה *גבות* אני בעד. XD - שובפעם, אריאלה תודה
- - מן דבר כזה לתלות על הפלאפון של גיטרה
- אלברט ( ממפרץ האהבה ) זוכר אותתי XDDDDDD פאקינג זוכר אותי!$@%#$ XD כפרעליו
- טופ אוף דה פופ
יש שם פוסטר של רוברט, פוסטר של טיילור, ומדבקות של מקפליי#!$$^@#$ (ושל רוברט
) - מסיבת הפתעה לחברה ^-^"
משהו שהעציב:
מבחן בלשון שלא הלך לי טוב =\
ציטוטיה:
אתמול שחזרנו מת"א ירדנו במדרגות הנעות, אז יש שם למטה מן דבר שכתוב עליו "סטופ" ומתחת כפתור. ואריאלה לחצה עליו לראות מה זה עושה XD ~ מטומטמת ! ~ אז חברה שלי כזה עושה לה : " מה סטופ יכול לעשות?! לשיר!?!" XD ~נסענו באוטובוס והתחלנו לדבר, אז איזה זקן צעק עלינו~ אז היה קטע שהוא כזה : "כמו מכונת יריות אתן! טוטוטוטוטוטוטו" XDDDDDD ~ הכרטיסן שירדנו מהרכבת ~ : " יאללה לכו כבר, עשיתן מספיק רעש " החוצפן הזה XDD שחכתי איזה תחנה זה עזריאלי, אז שאלתי את חברה שלי... אז היא כזה "זה לא ת"א האוניברסיטה?" XDDDD טיפשה
~המורה בשיעור היסטוריה מסביר לנו על גרמניה~ "...גרמניה היא ילד בעייתי, שאוהב לריב עם כולם.." ילד: "שיקח רטלין!" XDDD חברה שלי כתבה לי ברכה, ובסוף הברכה היא כתבה כזה "אוהבת אותך הכי בעולם, פאקה שלך" XDD ( היא רצתה לכתוב פקאצה ויצא לה פאקה, XD ) אני ושתי חברות (קאי ונוה) שלי ישבנו ליד חדר מחשבים, אז אחד מהאלה בבצפר (שאחראי על התחזוקה , או משו כזהXD ) בא עם איזה מישהו לתקן את המזגנים. אז חברה שלי אמרה לזה שאחראי על התחזוקה : "אתה יודע? גם קאי תימניה" אז האיש מזגנים כזה : "לא נורא. זה יעבור" הרג אותי XDDDD האמ. אריאלה והיציאות שלה, ילד - "איזה הרחבות ישלך בסימס?" ילדה - "ישלי סימס שונות " אריאלה - "זונות?! " מטומטמת XD וזה לא מצחיק, זה אפילו עצוב,XD רציתי להצטלם עם אלברט - שובפעם - ולא היה לי נעים לבקש, אז אריאלה אמרה לו כזה "חברה שלי יכולה להצטלם איתך?" והיא הצביעה עלי אז אלברט כזה : "אין לנו כבר איזה 10 תמונות ביחד?!? " XD הוא זוכר אותי *__________________* XD אני לאדעת עם לשמוח או להיות עצובה. XD כי זה פשוט עצוב שמרוב הפעמים שבאתי אליו הוא כבר זוכר אותי. XD אבל הוא זוכר אותתתתתתי *ריר*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר הפרחה, ונובמבר ריין
~התמכרתי~
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אני וחברה ^-^"