The McWeekend

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאיזה מגניב:] איך קוראים לתוכנה?

איזה ילדים מגעילים כל הכבוד איך שצעקת עליהם!|כפיים|
!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifMcWeekend ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
pov
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שיר הפרחה , זאת המסיבה , גבריאל , מת אב ומת אלול - מתמיד אותו חלום XD November rain - guns n' roses
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=7yJLFQn55-U התמכרתיי XDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האוס, חברים , תמיד אותו חלום
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה למתמטיקה. |: יתושים
משהו ששימח:
- יומולדת
- ת"א עם חברות
- שרשרת סקסית של גיטרה
- תיק של גאנז נ' רוזס
- אריאלה תווווודה 3333333> - - סיכה של קיל ביל ותמונה של הקוקסינל הזה מט"ה *גבות* אני בעד. XD - שובפעם, אריאלה תודה
- - מן דבר כזה לתלות על הפלאפון של גיטרה
- אלברט ( ממפרץ האהבה ) זוכר אותתי XDDDDDD פאקינג זוכר אותי!$@%#$ XD כפרעליו
- טופ אוף דה פופ
יש שם פוסטר של רוברט, פוסטר של טיילור, ומדבקות של מקפליי#!$$^@#$ (ושל רוברט
) - מסיבת הפתעה לחברה ^-^"
משהו שהעציב:
מבחן בלשון שלא הלך לי טוב =\
ציטוטיה:
אתמול שחזרנו מת"א ירדנו במדרגות הנעות, אז יש שם למטה מן דבר שכתוב עליו "סטופ" ומתחת כפתור. ואריאלה לחצה עליו לראות מה זה עושה XD ~ מטומטמת ! ~ אז חברה שלי כזה עושה לה : " מה סטופ יכול לעשות?! לשיר!?!" XD ~נסענו באוטובוס והתחלנו לדבר, אז איזה זקן צעק עלינו~ אז היה קטע שהוא כזה : "כמו מכונת יריות אתן! טוטוטוטוטוטוטו" XDDDDDD ~ הכרטיסן שירדנו מהרכבת ~ : " יאללה לכו כבר, עשיתן מספיק רעש " החוצפן הזה XDD שחכתי איזה תחנה זה עזריאלי, אז שאלתי את חברה שלי... אז היא כזה "זה לא ת"א האוניברסיטה?" XDDDD טיפשה
~המורה בשיעור היסטוריה מסביר לנו על גרמניה~ "...גרמניה היא ילד בעייתי, שאוהב לריב עם כולם.." ילד: "שיקח רטלין!" XDDD חברה שלי כתבה לי ברכה, ובסוף הברכה היא כתבה כזה "אוהבת אותך הכי בעולם, פאקה שלך" XDD ( היא רצתה לכתוב פקאצה ויצא לה פאקה, XD ) אני ושתי חברות (קאי ונוה) שלי ישבנו ליד חדר מחשבים, אז אחד מהאלה בבצפר (שאחראי על התחזוקה , או משו כזהXD ) בא עם איזה מישהו לתקן את המזגנים. אז חברה שלי אמרה לזה שאחראי על התחזוקה : "אתה יודע? גם קאי תימניה" אז האיש מזגנים כזה : "לא נורא. זה יעבור" הרג אותי XDDDD האמ. אריאלה והיציאות שלה, ילד - "איזה הרחבות ישלך בסימס?" ילדה - "ישלי סימס שונות " אריאלה - "זונות?! " מטומטמת XD וזה לא מצחיק, זה אפילו עצוב,XD רציתי להצטלם עם אלברט - שובפעם - ולא היה לי נעים לבקש, אז אריאלה אמרה לו כזה "חברה שלי יכולה להצטלם איתך?" והיא הצביעה עלי אז אלברט כזה : "אין לנו כבר איזה 10 תמונות ביחד?!? " XD הוא זוכר אותי *__________________* XD אני לאדעת עם לשמוח או להיות עצובה. XD כי זה פשוט עצוב שמרוב הפעמים שבאתי אליו הוא כבר זוכר אותי. XD אבל הוא זוכר אותתתתתתי *ריר*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר הפרחה, ונובמבר ריין
~התמכרתי~
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אני וחברה ^-^"

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif לא נורא, זה יעבור ../images/Emo6.gif

מי זה אלברט?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה איזה אחד מהריאלטי הזה שהיה,

מפרץ האהבה. XD מה יעבור? LOL.

Hadar AllStar

New member
אממממ...זה כמעט כמוני וכמו

ג'יימס וקמרון יודעים על קיומי קוראים את המכתבים שלי ומסננים את של אחרים.... זה כיףףףףףף

Hadar AllStar

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי
: do ya SFA DGAO SG
כל שיר אחר שעשה לי את השבוע
: ALLSTAR-DANCE FOREVER ALLSTAR-JOURNEY TO THE END OF MY LIFE STEP BY STEP-JAMES BOURNE Digimon Tamers Pokémon - remix Pocahontas - I Colori Del Vento Re Leone II - Lui Vive in Te Finley - Sole di Settembre Finley - Adrenalina
הלהקה של השבוע
: ALLSTAR MCFLY SOD BUSTED WESTLIFE
קליפ שעשה לי ת'שבוע
: http://www.youtube.com/watch?v=bS1nH61VWx4 http://www.youtube.com/watch?v=LOY3d-HHHyI
תוכנית טלוויזיה/ סרט השבוע
: האוס - כל העונות אלדין באיטלקית מלך האריות באיטלקית בת הים הקטנה באנגלית
משהו שהכעיס אותי השבוע
: המורה המטומטת שהיתה לנו בלשו
משהו ששימח אותי השבוע
: שלא יצאתי למסע בראשית ונהנתי ללמוד רק 3 שעות ואז הלכתי הביתה
משהו שהעציב אותי השבוע
: שהשבוע נגמר וככה גם הימים של 3 השעות
ציטוטיה
: המורה המפגרת ללשון: הדר אם את לא כותבת כלום ואת לא מקשיבה אז אני בטוחה שאת יודעת את החומר מעולה אז תצאי מפה אם זה לא מעניין אותך אני ~לחברה שלי שישבה לידי~ : איזה מפגרת מה היא לא רואה שיש לי שתי תחבושות על הידים ואני לא יכולה לכתוב? ואני אני ועוד שלושה אנשים צחקנו על זה כי היא מפגרת פחד!
מתנגן בפליליסט
: פוקימון רמיקס באיטלקית
המלצות השבוע
: יש מורים מפגרים בעולם הזה! תאמינו לי!!!
התמונה הכי חמה/סקסית/לוהטת
גררררר.......~ריר~~מתה~

למעלה