../images/Emo118.gifWalking in shadows watch the blood flow
שבוע אחד המצחיקים
שיר השבוע של מקפליי
Friday night that girl You've got a friend
שיר השבוע לא של מקפליי
Bullet for my valentine - Tears don't fall [Acoustic] Waking the deamon Hit the floor Room 409 Suffocating under the words of sorrow Her voice resids Sanitarium[Metallica cover] 4 words Silverstein-bodies and words Still dreaming Vanity and greed True romance Nicklback-S.E.X Flyleaf כל האלבום באותו השם... Limp bizkit-Hot dog Outro [של האלבום The choclate starfish and the hot dog flavored water] The one Eat you alive Rollin' Flyleaf-Tina Pussycat dolls-I hate this part Metallica-The day that never comes
אומן/ית/להקת השבוע
Flyleaf Limp bizkit Bullet for my valentine
אלבום השבוע
Limp bizkit-The choclate starfish and the hot dog flavored water Flyleaf-Flyleaf
קליפ השבוע
Metallica-The day that never comes
http://www.youtube.com/watch?v=yErdJpg1ECg Bullet for my valentine-Waking the demon
http://il.youtube.com/watch?v=Pthqce7HUKQ&feature=related ילדה מתוקה באלן דג'נרס
http://www.youtube.com/watch?v=4kYWgbv0Nng ילד בן 6 - גיטריסט מדהיייים [אלן דג'נרס]
http://www.youtube.com/watch?v=ueEBDnFsxxg&feature=related
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אלן דג'נרס פילדלפיה זורחת
האנטומיה של גריי בנות גילמור חדשות כמובן XD
סרט השבוע
זאק ומירי עושים פורנו XDDDD
עיצבן השבוע
ההורים שלי
העציב השבוע
מוות של לוחמים בעזה... ציונים
שימח השבוע
אחותי חזרה מהצבא D: השגתי את "הכלב היהודי"
ציטוט השבוע
וואי היו פוווווווווווווול
תחילת שיעור חינוך, המחנך מסביר שהיום יהיה שיעור חינוך מיני.. הוא קודם מתחיל לחפור על כמה דברים... ניקיטה:"רגע, איפה החלק של החינוך המיני?"
המחנך:"חשבתי שלפני זה אני אבדוק כמה אתם בוגרים" אני:"לעזאזל, נכשלנו" יונה:"Oh man!!!"
ניב:"Give me a sandwich" אני:"Get your own sandwich I aint your bitch" ניב:"Yes you are and I'm your P.I.M.P" אני:"No youre not!I have a pimp, and he aint you!" ניב:"Who is it? I will shoot him! I will shoot him to death!" אני [מאלתרת...חושבת על מישהו]:"It's ummm...ummm...Jenia! Yeah yeah it's Jenia!" ניב:"אני לא מרביץ לו
הוא יהרוג אותי
" אני:"Pussy"
-שיעור חינוך מיני- המחנך:"בנות אתן לא עונות - רק הבנים - האם בנות מאוננות" בנים:"כןןןןןןןן
" ירון:"אתה עושה צילום רנטגן אתה קולט בפנים שלטים,פלאפונים...." ניקיטה:"אז לשם ברח המרקר הורוד שלי
" LOL
אחרי שיעור חינוך מיני, ברוח הציטוט הקודם... ניקיטה:"תארי לך את הולכת ברחוב, פתאום טנהנהנה טנהנהנה טנהנהנהנה [הצלצול של נוקיה] 'הלו? אימא?אני לא שומעת אותך זה מקוטע'"
-לפני שיעור חינוך מיני המחנך מנסה לגרום לנו לחשוב על סיסמאות על ההשפעה הרעה של אלכוהול- יונה:"נההה לא עולה לי בראש סיבה למה אלכוהול זו השפעה רעה"
ציטוט חדש מאותו נושא: ירון:"למנצח - הספקת אלכוהול לשנה!"
שיעור הסטוריה, לומדים על העלייה הראשונה. המחנך:"יש מספר דברים שיהודים רצו כשהם עלו לארץ" רוני:"להתרבות" המחנך:"לא, לעבד אדמות" רוני:"ולהתרבות" המחנך:"לא, להקים מושבות" רוני:"נו, ולהתרבות" המחנך:"לא - וליישב את הארץ" רוני:"ואז להתרבות" המחנך:"לא..הם רצו גם לעבוד עבודת כפיים" רוני:"נו מה הם לא רצו להתרבות?! אני רציני!" המחנך:"גם אני."
ברוח הציטוט הקודם. המחנך:"המחלות בארץ היו כה קשות שאצל משפחות בעלות 4-5 ילדים היו נהרגים 3-4 ילדים." רוני:"אז מתרבים שוב" המחנך:"לא!"
לרוני יש עיניים קטנות, כמו של סיני XDD בשיעור חינוך שקד רצתה להרים את היד וכמעט דחפה לו אותה לעין. רוני:"כמעט דחפת לי את האצבע לעין!" יונה:"אי אפשר, זה כזה קטן, אין מקום"
הבאתי חטיף שוגי XL וקולה... ג'ניה מתיישב לידי ג'ניה:"די את כזאת נדיבה, גם קולה וגם שוגי?!" אני:"אתה מקבל רק שוגי" ג'ניה:"וקולה" אני:"נו טוב" *שותה חצי בקבוק קולה* ג'ניה:"נההה לא טעים"
דיברנו על סטריאוטיפים בשיעור של"ח... הוא נתן דוגמא לכורדים.. "לעולם לא תראו כורדי טייס!" ג'ניה:"כי אין להם קסדות"
עופר:"אם רוסים לא נוהגים"
המחנך:"זוזו אחורה אני נהיה קלסטרופובי" מור:"מה זה קלסטרופובי?" עופר:"אחד שמפחד מקלסרים"
גיא:"קרה אסון!!!!!!!!!!!" אני:"מה קרה?" גיא:"השוו אותי בפייסבוק ואמרו שדאני פחות מפורסם ממישהי
זהו אני בוכה בפינה" אני:"אימו" גיא:"אני מתאבד" אני:"לך תחתוך ורידים. אימו."
סיפרתי לאחותי על שיעור חינוך מיני, והמחנך שלנו מ-מ-ש שמן... אחותי:"מה הוא יספר לכם על חינוך מיני? הוא לא רואה את שלו!"
אופקה:"גדלתי על זוהר ארגוב ובוב מארלי..וואי בטוח מישהו בבית פה עישן סמים"
מישהו [לא זוכרת מי]:"ג'ניה כזה חרמן! מזיין כל מה שזז" ג'ניה:"אני בנאדם אוהב..אני בנאדם נותן...זה לא אשמתי!"
מתנגן בראש/בפלייליסט
Silverstein-Worlds apart
המלצת השבוע
Limp bizkit Flyleaf בנות גילמור
אלן דג'נרס
התמונה הכי חמה