../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif One thing 2 do, 3 words 4 you ▲
שיר השבוע של מקפליי
The Ballad of Paul K. The Guy Who Turned Her Down. Baby's Coming Back (Dougie Version) (Jellyfish Cover).
שיר השבוע לא של מקפליי
A-Ha - Take On Me. The All-American Rejects - Sunshine. The All-American Rejects - The Wind Blows. The All-American Rejects - I Wanna. Coldplay - In My Place. Flobots - Rise. Flobots - Stand Up. Iron & Wine - Flighless Bird, American Mouth. James Morrison - Dream On Hayley.
James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings.
~חרישה Jason Mraz - I'm Yours. Kids In Glass Houses - Girls. Sia - Brethe Me. Sia - Don't Bring Me Down. Silverstein - Bodies and Words. Silverstain - True Romance. Story of the Year - The Antidote. Story of the Year - We're Not Gonna Make It. Sugarcult - Crashing Down.
אומן/ית/להקת השבוע
James Morrison.
אלבום השבוע
James Morrison - Songs for You, Truths for Me.
קליפ השבוע
גרסה של בנות אמ, עבות בשר לשיר של ביונסה - דיוה.
http://uk.youtube.com/watch?v=niEfE...rezhilton.com/page/7/&feature=player_embedded N'Sync - Gone הקליפ הכי בויבאנד אבר!
http://uk.youtube.com/watch?v=hvunyWYr_tc&feature=channel
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הכי גאים שיש1. גוסיפ גירל1. חלום אמריקאי1. גיא פינס12. האי2. מעבר לאי. Fur TV. הוליווד הילס1. צחוק מעבודה2. חברים3. חדשות.
סרט השבוע
אמריקן קולג'.
עיצבן השבוע
המצב בעזה וכל מה שמסביב לזה.
העציב השבוע
החיילים שאיבדנו
שימח השבוע
שתהיה לי סוג של חופשת סמסטר מחודש הבא.
ציטוט השבוע
דברנו עם המורה לאנגלית על החילות שאנחנו אמורות להתגייס אליהם~ היא: אני גם הייתי בחיל חימוש חברה שלי לוחשת לי: ואני חשבתי שהיא הייתה בפלמ"ח מצחוק מעבודה, מדברים על חתונות~ ארז: דוד שלי התחתן בפעם השלישית. בחתונה אני אומר לו: אני מרגיש כמו גרופי שלך, אני מוריד חתונות שלך באינטרנט שלום: התחתנתי לא כי רציתי. אחרי החופה אני אומר לרב: תישאר אני אצטרך אותך אח"כ.. - תארו לכם חתונה של מאפיונר, הרב מזמן 2 עדים. הם: מה, אני לא ראיתי כלום, לא שמעתי כלום אין לי מושג.. אחרי הסטנד-אפ של לאון~ ליטל: לאון אני אהבתי אותך והכל אבל אני הכי התחברתי לערבייה - עינב. שלום: עכשיו אתה עובד אצל גיא פינס, במקום "היי גיא" עכשיו כולם יגידו "היי גיי". ~ חברה שלי על ידיד גיי שלא מוכן להודות בזה: הוא לא מוכן לצאת מהארון, הוא עמוק בפנים. הוא כבר בנרניה.
מתנגן בראש/בפלייליסט
Robbie Williams - Come Undone.
המלצת השבוע
האלבום החדש של ג'יימס מוריסון ^^"
התמונה הכי חמה
ג'יימס מוריסון
. זה רק אני או שהוא ודני מזכירים אחד את השני?