The McWekend

dar dahan

Member
The My McWekend

שיר השבוע של מקפליי: Down Goes Another One 5 Colours In Her Hair Home Is Where The Heart Is שיר השבוע לא של מקפליי: Jimi Hendrix - Purple Haze Jimi Hendrix - Voodoo Child Jimi Hendrix - Highway Chile Queen - Tie Your Mother Down Queen - Live Wembley 86 - Tutti Frutti Lean Rimes - Can't fight the moonlight אומן/ית/להקת השבוע: Jimi hendrix RIP
אלבום השבוע: The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced קליפ השבוע: http://il.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI תוכנית הטלוויזיה של השבוע: דאוס... סרט השבוע: הטינה (הרימייק האמריקאי) עיצבן השבוע: החמאסנייקים
! שימח השבוע: אני עומד לפגוש אנשים שאני מתכתב איתם באינטרנט בקרוב מאוד.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif One thing 2 do, 3 words 4 you ▲

שיר השבוע של מקפליי
The Ballad of Paul K. The Guy Who Turned Her Down. Baby's Coming Back (Dougie Version) (Jellyfish Cover).
שיר השבוע לא של מקפליי
A-Ha - Take On Me. The All-American Rejects - Sunshine. The All-American Rejects - The Wind Blows. The All-American Rejects - I Wanna. Coldplay - In My Place. Flobots - Rise. Flobots - Stand Up. Iron & Wine - Flighless Bird, American Mouth. James Morrison - Dream On Hayley.
James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings.
~חרישה Jason Mraz - I'm Yours. Kids In Glass Houses - Girls. Sia - Brethe Me. Sia - Don't Bring Me Down. Silverstein - Bodies and Words. Silverstain - True Romance. Story of the Year - The Antidote. Story of the Year - We're Not Gonna Make It. Sugarcult - Crashing Down.
אומן/ית/להקת השבוע
James Morrison.
אלבום השבוע
James Morrison - Songs for You, Truths for Me.
קליפ השבוע
גרסה של בנות אמ, עבות בשר לשיר של ביונסה - דיוה.
http://uk.youtube.com/watch?v=niEfE...rezhilton.com/page/7/&feature=player_embedded N'Sync - Gone הקליפ הכי בויבאנד אבר!
http://uk.youtube.com/watch?v=hvunyWYr_tc&feature=channel
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הכי גאים שיש1. גוסיפ גירל1. חלום אמריקאי1. גיא פינס12. האי2. מעבר לאי. Fur TV. הוליווד הילס1. צחוק מעבודה2. חברים3. חדשות.
סרט השבוע
אמריקן קולג'.
עיצבן השבוע
המצב בעזה וכל מה שמסביב לזה.
העציב השבוע
החיילים שאיבדנו
שימח השבוע
שתהיה לי סוג של חופשת סמסטר מחודש הבא.
ציטוט השבוע
דברנו עם המורה לאנגלית על החילות שאנחנו אמורות להתגייס אליהם~ היא: אני גם הייתי בחיל חימוש חברה שלי לוחשת לי: ואני חשבתי שהיא הייתה בפלמ"ח מצחוק מעבודה, מדברים על חתונות~ ארז: דוד שלי התחתן בפעם השלישית. בחתונה אני אומר לו: אני מרגיש כמו גרופי שלך, אני מוריד חתונות שלך באינטרנט שלום: התחתנתי לא כי רציתי. אחרי החופה אני אומר לרב: תישאר אני אצטרך אותך אח"כ.. - תארו לכם חתונה של מאפיונר, הרב מזמן 2 עדים. הם: מה, אני לא ראיתי כלום, לא שמעתי כלום אין לי מושג.. אחרי הסטנד-אפ של לאון~ ליטל: לאון אני אהבתי אותך והכל אבל אני הכי התחברתי לערבייה - עינב. שלום: עכשיו אתה עובד אצל גיא פינס, במקום "היי גיא" עכשיו כולם יגידו "היי גיי". ~ חברה שלי על ידיד גיי שלא מוכן להודות בזה: הוא לא מוכן לצאת מהארון, הוא עמוק בפנים. הוא כבר בנרניה.
מתנגן בראש/בפלייליסט
Robbie Williams - Come Undone.
המלצת השבוע
האלבום החדש של ג'יימס מוריסון ^^"
התמונה הכי חמה
ג'יימס מוריסון
. זה רק אני או שהוא ודני מזכירים אחד את השני?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה 2

כי גמני התמכרתי
><"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifג'יייייייייייייייייייימס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גאד.. אני מ א ו ה ב ת בג'יימס
כפרות עליו

sweet shir

New member
יו, את יכולה להעלות לי את השיר של שוגרקולט?:)

פחח נרדמתי אתמול באמצע הכי גאים שיש. ועוד חיכיתי לזה! XD חלום אמריקאייי. שיואו נוסטלגיות.
ואת סמויה בפורום דמדומים?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הפרק הראשון זה נראלי הפרק

היחיד שבאמת ראיתי מתחילתו עד סופו. מזל שהחזירו שוב, בתקווה שבאמת ישדרו את כל העונות. וואי אני מתחילה להתמכר לחלום אמריקאי. ג'יי ג'יי
הביאו את 2 העונות הראשונות ב-VOD אבל לא סיימתי את הראשונה ומחר מוציאים אותה..
חח לא, אחותי בפורום והיא שמרה מלא תמונות אז סתם התלהבתי. אין לי כסף לקנות את הספרים! חחח נראלי אני אתחיל לקרוא אותם כשיוקרן הסרט האחרון בסדרה
והנה השיר של שוגרקולט - http://www.sendspace.com/file/zod9br

sweet shir

New member
לא ישדרו אבל, יס רכשו את עונות 3-5 חח

אויש, איזה באסה. סדרה מושלמת!
חח ראיתי בכיתה ו' בערךXD ישלי אותם על המחשב בקבצי PDF אם באלך
תודה!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נכון הם דומים בטירוף??../images/Emo3.gif

../images/Emo65.gifמקוויקנד קצת באיחור../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:surfer babe שיר השבוע לא של מקפליי:fall out boy - i don't care, paramore - decode אומן/ית/להקת השבוע:אממ מקפליי (דהה) , סימפל , פול אאווט בוי. אלבום השבוע:אין =\ קליפ השבוע:paramore - decode תוכנית הטלוויזיה של השבוע:צחוק מהעבודה, פטיטו, איש משפחה, המפץ הגדול סרט השבוע:דמדומיםםם (עכשיו ראיתי - סרט מושלםם!!) עיצבן השבוע:לילך!! XDD , המורה שלי למתמטיקה (אני שונאת אותה) , רופא שיניים. העציב השבוע:המלחמה =[ שימח השבוע:95 במבחן בלשון
, לילכאס המציקה הביאה לי את הספר דמדומים XD. ציטוט השבוע: ~בשיחה שלי עם סתיו~ סתיו:"שובל באיזה צבע הטייטס הכחול שלך?" XDDDDDDDDD אין אין גבול לטיפשות XDD מתנגן בראש/בפלייליסט:fall out boy - i don't care המלצת השבוע:אל תתנו לחברה שלכם שמנגנת כולה חודש לכוון לכם את הגיטרה עם מפוחיתXDD (תשאלו את לילך איך הגיטרה שלה נשמעה אחרי שסתיו כייוונה לה אותה XDD) התמונה הכי חמה:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifחח איזה מפגרייםם XDD

ייאא בא לך להעלות את השיר Dacode של פארמור ?
"שובל איזה צבע הטייטס הכחול שלך?" חחחחחחחחחח ס''קררוועעהה XDDD

McLife135

New member
../images/Emo108.gifחח..ואוי זה היה מצחיק עם הטייטס XD

אני עדיין בשוק ששעה אחרי שאח שלך כיוון לי את הגיטרה היא יצאה עוד פעם מכיוון אררגג''!!! XDDDD סליחה מזה עצבנתי אותך?!?!...זהו את מחזירה לי את הספפפרר!!!!!!!

למעלה