איך בא לי לאכול

../images/Emo26.gifאיך בא לי לאכול../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

|?יאו אני כבר חודש בדיאטה ואני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כמעטולא אוכלת כל היוםחוץ ממרק, כל יום מכון כושר, אירובי,קיקבוקסינג, עיצוב וכבר נמאס לי אני עייפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי עכשיו איזה מלוואח או ג'חנון או המבוגר, מקרונים במיוחד! יאוא אין לכם מושג כמה אני מתגעגעת לזה... אני מפנטזת על אוכל כל היום! והאחים שלי אוכלים אוכל שאני אוהבת וזה מזה קשה לראות את זה! אוףףףףףףףףףףףףףף אני ר==ע==ב==ה ו=מ=א=ו=ד! עוד מישהו נמצא במצב שלי

קורצה

New member
למה את מרעיבה את עצמך?

דיאטה זה לא לא לאכול זה לאכול נכון.. אני בערך במצב שלך רק שאני לא לא אוכלת כי אני בדיאטה לי פשוט אין זמן כי אני רוקדת כל יום 3 שעות...

גם אני רוקדת!!!!!!!!!!!!

ושנה הבאה אני אהיה מעודדת של מכביתל-אביב! שהייתי בת 11 בחופש הגדול בין ה ל-ואני וחברות שלי השתתפנו בבראבו ורקדנו שם עםשמלות ורודות מזעזעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo26.gifאז אכלי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

2 דברים: 1)מצאי לך קורבן ושותף (במידה ואינך צמחונית-כאחד) לחוויה גסטרונומית, ותאכלי, קיבינימאאאאאט. 2)"יאו אני כבר חודש בדיאטה ואני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!"-מבטיחה?

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif *שונאת חוסר טאקט*

אוקיי.. בחורה שלא יודעת איך עושים דיאטה, לא צריכה לעשות אחת. נקצר, כי עצבנת אותי
אני לודעת כמה את שוקלת, אבל את צכה לאכול בערך 1200 קלוריות ביום. אין לי משג כמה יש בצלחת מרק, אבל זה פשוט כלוםםםםםםם..!!!
ברגע שאת אוכלת פחות מ800 קלוריות בערך, זו הרעבה. כשאת מרעיבה את עצמך, את יורדת במשקל. כיף. מותק, המשקל מראה שירדת, אבל האחוזי שומן שלך בגוף בדיוק אותו דבר.. הולכים לך רק השרירים..
אחרי שאת מסיימת את הדיאטה הזו [ אם זו דיאטה... נגיד ] כל דבר שאת אוכלת את משמינה ממנו, אבל בטירוף. כל דבר קטן שתאכלי יהיה כפול מפעם ותצטרכי לאכול צמוד לתפריט, כל היום בלי לחרוג ממנו בגרוש. בלי קשר, שבמיוחד אם את עושה ספורט וכל כך הרבה, את צכה לאכול יותר מבד"כ, כי הגוף מבזבז אנרגיות. עכשיו תעשי לי טובה, ותפסיקי עם זה או שתעיפי תצמך למישי שהוסמכה בנושא הזה.. *ושוב, אני שונאת חוסר טאקט*

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif *עדיין שונאת חוסר טאקט*

דוגרי מהקשרררררררררררררררררררררר?!?!?!
את רזה, ואני באמת שונאת להגיד את זה לבנות, כי זה מגיע רק מצומי.. אבל אןי לי כוח, תרעיבי תצמך.. בסוף כולן קולטות.. רק מאוחר מדי

T z L i L u S h

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את צודקת בהחלטטטטטטטט

כל הזמן חברה שלי אומרת ואיי איזה רזה אני נכון
או השניה אני שמנה.. כאילו מה בכוח צומי
אוףףףףףףף

Emily ©

New member
את גם מטומטמת בדרך..../images/Emo95.gif

47 זה כלום. במיוחד בגובה שלך. אני מנסה לעלות ל-47 עכשיו.

למעלה