באמצע-לא להיבהל
E Emily © New member 4/12/03 #44 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif וואי. איזה הבדללללללללללים. ואהבתי את השמלה.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif וואי. איזה הבדללללללללללים. ואהבתי את השמלה.
C CHOLITOboy New member 6/12/03 #63 ../images/Emo42.gifאמאאאאאאאלללה!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif מה זההההה?! איזה שינוי! פשששששששששששש!!! וואי את ממש יפה! גם לפני הדיאטה....... חיחיחיי
../images/Emo42.gifאמאאאאאאאלללה!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif מה זההההה?! איזה שינוי! פשששששששששששש!!! וואי את ממש יפה! גם לפני הדיאטה....... חיחיחיי
E Emily © New member 4/12/03 #42 אליענה?! 40?! ../images/Emo95.gif היא לא שוקלת פחות מ-55.. איזה 40 בשכל שלךךךךךךךךךךךךך?!
R Rotten Reality Woman New member 3/12/03 #16 אופיום ואופטימיות להמונים..!! בסוף כולנו נגמור מתחת לאדמה, אולי נאריך ימים במחלקה סגורה
E Emily © New member 4/12/03 #45 ../images/Emo26.gif איך לא בא לי לאכול ../images/Emo36.gif הרגע אכלתי צלחת קוסקוס. [אחרי המון אוכל ושוקולדים. מנסה לשמין. .שלד. ] אממ לפי מה שקראתי את לא צריכה ממש להרזות כי הנתונים שלך בסדר גמור.
../images/Emo26.gif איך לא בא לי לאכול ../images/Emo36.gif הרגע אכלתי צלחת קוסקוס. [אחרי המון אוכל ושוקולדים. מנסה לשמין. .שלד. ] אממ לפי מה שקראתי את לא צריכה ממש להרזות כי הנתונים שלך בסדר גמור.
E Emily © New member 5/12/03 #57 ווווווווווווווווווווואו.../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif גם מטומטמת? תשרשרי.
° °•° OmEr °•° New member 4/12/03 #54 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif...... ממממ...הדברים שאמרו לך פה היו די ברורים,אז את לא צריכה לשמוע גם את התאוריה שלי..חח אבל..אני יודה שגם אני הייתי במצבך..אולי אפילו מצב קצת יותר גרוע ככה שתקשיבי למה שאמרו לך,אלו דברים חשובים
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif...... ממממ...הדברים שאמרו לך פה היו די ברורים,אז את לא צריכה לשמוע גם את התאוריה שלי..חח אבל..אני יודה שגם אני הייתי במצבך..אולי אפילו מצב קצת יותר גרוע ככה שתקשיבי למה שאמרו לך,אלו דברים חשובים
F Flash Button New member 4/12/03 #55 איזה בולשיט.. חבל סתם להתעסק במשהו שממילא לא יביא לך תועלת. מסקנה - תאכלי כרצונך..זה לפחות מה שאני עושה
איזה בולשיט.. חבל סתם להתעסק במשהו שממילא לא יביא לך תועלת. מסקנה - תאכלי כרצונך..זה לפחות מה שאני עושה