איך בא לי לאכול

מלי ..

נמוכה בגלל זה היא שקלה 35 .. אני לא יפתלא אם היא הייתה מטר 50 ומשהו או 40 ומשהו וחוץ מזה זה מבחיל להיות יותר מידי רזה .. המשקל שלך זה בסדר גמור , ואפילו מצווין אל תיסחפי אחרי דיאטות , זה יכול להיות מסוכן! וגם זה בעייה עם בגדים אחרי זה ..

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifחחח..עדיף שלא תיראי כמו מלי

היא מכוערת בטירוף! מה זה האף הענק הזה? והפה בגודל של אירופה? איייכס היא ממש מכוערת!! ורזה זה לא בהכרח יפה,להזכירך!

Emily ©

New member
מלי גם אנורקסית. ../images/Emo95.gif

[כמו כל הדוגמניות] אל תשכחי זאת.

איכס 8-S

בעע .. היא מכוערת .. יש לה אף שובר גלים והיא ממש לא מיוחדת , ובתמונות שהראת שלך , את הרבה יותר יפה ממנה

ושוב לא שירשרתי טוב ..

ההודעה הייתה מכוונת לתמונה של זו מפרוויקט וואי אליענה [?!?!]

T z L i L u S h

New member
מה זה השירשור הזה...

ואווווווווו את רזה והשניה שמנה נו באמת מה זה משנה
כל אחת איך שהיא
אני שונאת קטעים כאלההההההההההההההההההה

מלי ואליענה מכוערת???????????

מה פתאום הן כאלו מ==ד==ה==י==מ==ו==ת! את צריכה לראות את הגוף של מלי!

כנראה שה-4 ק"ג הללו ירדו לך מהשכל,

כסילההה..!! הדיאטה שלך תגרום לך בסופו של דבר להשמנה, כפי שדסי אמרה-כל מוצר יחשב כפליים. ובכלל-את תהיי שלד מכוער!!! תזהרי עם המשחקים האווילים שלך, את עשויה למצוא את עצמך אכן כשלד כעור, אלא כשלד כעור חסר רוח-חיים. אני בטוחה שאת רוצה להיות ערימת עצמות, אלא שמהודעותיך אינך נשמעת אובדנית-משמע, את רוצה לחיות. שלדים מתים!!! הלוואי שמישהו מסביבתך הקרובה יבחין מה קורה איתך, ויוציא אותך מזה-לפני שיהיה מאוחר מדיי.

לא כדאי לך ב==כ==ל==ל!

אני מבינה מאוד!~ תמצב שלך! ותאמיני לי שזה כזה לא משתלם!בתחילת החופש הגדול החלטתי שאני שמנה מדי!(שקלתי 54 ק"ג) ורציתי לרזות בטירוף! אז עשיתי כמוך הלכתי כל יום למכון כושק, לקיק בוקסינג, אירובי מדרגה, הליכה פעמיים ביום, דופקתריצות על ההליכון שלי, הכל עד פה טוב ויפה! אבל אני פשוט הרעבתי אתעצמי!את יודעת מה היה התפריט שלי?! בבוקר תה בלי סוכר צהריים וערב מרק ירקות וזהו! כלום עוד! הייתי אוכלת גם מלפפונים! וזהו! היו לי הרבה הרבה סחחורות ואמא שלי שלכהאותי לדיאטנית היא נתנה לי תפריט! אבל אני מרוב תפשוטי חשבתי שזה הרבה מדי1 והמשכתי בתפריט שלי, עד שהתחלתי פשוט להקיא דם! אבל בכמויות לא היה אוכל להקיא אלא רק דם! ותאמיני לי שזה ממש ממש ממש לא נעים! עכשיו אני שוקלת 18 ק"ג , אבלתאמיני לי שהייתי מעדיפה לשקול 120 ק"ג במקום 40! עכשיו גם אין לי תפריט אוכל נורמלי כי הגוף שלי פשוט לא רגיל לאוכל וקשה לי לבלוע ולעקל וזה פשוט גיהנום, ווההקאות האלו! את רוצה שהמחזור שלך יפסק?! את רוצה שינשרו לך הרבהההה שערות?! בשביל מה?! אני מקווה שעזרתי לך...!

אבוי.. את שוקלת 18 ק"ג?!

לפחות יצאת מזה מנטאלית.. זו הבעיה הכי גדולה-שתקועים בדברים הללו מנטאלית, יותר מאשר פיזית. אני מכירה את המצב שלך, עם הזמן וההתמדה בלא להסחף לאובססיות הרזון החולניות האלה-יעבור.. העיקר לא להשבר מנטאלית. שיהיה לך בהצלחה!!

כנסי

מה שאת אומרתזה ממש לא טוב אתיודעת איזה מצב נורא זה?! ולצערנו כמעט כל אחתעושה דיאטה מסוכנת כזות! סוףכל סוף מדברים על נושאים חשובים

למעלה