אנשים כנסו, זה חשוב !!!

Ootch

New member
זאת דעתי.

להגיד על בחורה שאין לה כבוד עצמי ואחר כך להתחנף אליה בשביל המשחק, בעיני זאת התנשאות הרבה יותר גדולה וזלזול (כנראה מוצדק..) באינטליגנציה של ונסה. אגב, שמת לב כמה הודעות יש לך על גבי הדף הזה? קצת מבהיל

jaycom

New member
למה יש הגבלה של הודעות?

הכי נוח להגיד את זה נכון? כי תכלס אין לך מה לענות לי... אמרת ששפרה הכי פחות מתנשאת שיש נכון? אוקיי... יוסי יותר מתנשא משפרה? איתי? חגית אולי נכון? כן... חבל על הזמן חגית הזאת מתנשאת.. כל הזמן אומרת שהיא יותר טובה מהאחרים ושאין להם הבנה בכלל.. אה רגע רגע רגע זאת דורה!!! דורה אמרה את זה!! דבר שני, כמה הודעות את בכלל רואה שכתבתי? בבקשה תספרי לי כמה הודעות שלי את רואה עכשיו בפורום.. אני מבטיח שלך יש יותר הודעות.. אז שבי בשקט. כי גם אם היו לי אלפי הודעות מה את רוצה להגיד בזה? זה אומר שאני לא צודק? זה סתם אומר שאת מעפנה שמתעסקת בקטנות.. סתם מעפנה..

Ootch

New member
מה קשור הגבלה של הודעות?

יוסי הרבה יותר מתנשא משפרה. הוא כל הזמן אומר שהוא המלך של הבית ויודע הכל. גם איתי הרבה יותר מתנשא משפרה לדעתי למרות עוד הבטחון העצמי שלו, תראה איך הוא מתנהג בזמן שנותנים את השמות להדחה. את חגית באמת לא יצא לי להכיר. באמת שאין לי כוח לריב איתך על השטויות האלה. המלצה שלי - תרגיע. באמת, חבל על הבריאות והזמן המבוזבז בלרשום פה מאה הודעות שנראות אותו דבר.

jaycom

New member
המלצה שלי

אל תחשבי שהאנשים פה בפורום טיפשים.. אם את אומרת על יוסי ואיתי שהם יותר מתנשאים משפרה אז וואלה שבאמת לדבר איתך זה כמו לדבר אל קיר... אני מבין שאת לא אוהבת את יוסי.. אוקיי אז תמצאי אלף ואחד סיבות למה הוא יותר מתנשא משפרה, זה שהוא אמר פעם אחת שהוא המלך אז סבבה... נגיד שזה תופס יותר מאשר כל הפעמים שפתחתי את ערוץ 20 וראיתי את שפרה אומרת שהיא יותר טובה מכולם (ככה במילים האלהאמרה שהיא צבר לאון ורנין יותר טובים).. סבבה נחליק את זה כי אני לארג' איתך.. אבל איתי? תחפשי עוד מיליון שנה ולא תמצאי שהוא מתנשא.. איך את יכולה להגיד שהוא יותר מתנשא משפרה? מה את באמת סתומה? ושורה תחתונה, אני לא שואל אותך מה לעשות. אם אני רוצה אני אמשיך לכתוב גם מיליון הודעות אותו דבר..מה אני חייב לך משהו ולא ידעתי על זה?

האמתתת

New member
jaycom ootch מקורבת של שיפרה ורואים את זה

בכל הודעה שלה אנא לא להתיחס.

וכמה פעמים אפשר לחזור על השטויות/שקרים האלו?

כבר הובהר ע"י כל מי שיכול היה להבהיר ששפרה לא בישלה את "האוכל של אמא של אשר הצדקת" בכוונה וכבר נאמר שאשר היה רק צריך להגיד מילה ולהבהיר שזה מפריע לו, וכל הסמטוחה היתה נמנעת (כמו שעשתה עינב עם העוגות של אמא שלה) כבר דובר על הלחם המלא ונכתבו תלי מילים על כך כשהאמת היתה ש: א. שפרה התעמתה שלא לצורך עם יוסי בנושא ב. הוחלט שמביאים קמח מלא ומכינים לחם ג. יוסי חשב שצריך להגיע וכינה את שיפרה שרמוטה בת שרמוטה ד. שפרה אמרה "ברור" בציניות על ההאשמה ואחר כך הבהירה ליוסי שלא היתה עושה דבר כזה ה. גם ההאשמה וגם האמירה "שרמוטה" הוצאו לחלוטין מפרופורציה גם בנושא "שאריות אדם" הכה מדובר (וזאת מכיוון שלא ניתן היה למצוא שום אמירה אחרת שאפשר לפרש כגזענית מצד שפרה וצבר. מי שאמר (ולא ברור למה כיוון) "נשארנו שאריות אדם" היה צבר. שפרה הגיבה באסוציאציה על שיר של יהודה עמיחי מדבר על יהודים משומשים בירושלים (שם היא גרה, דרך אגב) אפשר להתווכח מה יותר צבוע: לשבת ולשתוק כששי צורח על נעמה וגם ללכלך עליה מאחורי הגב ואז לעמוד בתור ללטף אותה כשהיא הולכת או להגיד שאת לא אוהבת אותה ולהתנהג בהתאם להגיד עליה שהיא רק אוכלת סורגת ומרכלת כאשר רק אתמול היא הובילה סדנת יצירה ליצירת כלי שחמט שאפשר להעביר איתם שעות בווילה נראה לי מצחיק (דמקה מאולתרת, פונפונים מאולתרים לעידוד בכדורגל, אוכל שהיא מבשלת לא רק לעצמה, קוקטיל אחרי הכדורגל, תספורות...ועוד ועוד. נראה לי שגם השונאים שלה לא מתווכחים על היצירתיות שלה ותרומתה) ובקיצור מה קרה בובה? נבהלת מזה שפתאום הבנת שהיא בן אדם ויש לה גם צדדים חיוביים? את לא מבינה שזה מה שיפה במשחק הזה? אם אני מסוגלת לצחוק מעינב ולשכוח לה את ה"הם לא כמונו אבא, הם אשכנזים, פרידמנים מתים" את יכולה להסתכל ולראות את שפרה הכפי שהיא לא מושלמת, ממש לא השטן שמנסים לעשות ממנה כאן נ.ב - אני דווקא מקווה שצבר ילך היום. נראה לי שבמשחק זה יכול לעשות לה רק טוב והשלמות היא תוכל לעשות אתו בחוץ

קרמפה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בובה 1983

New member
נתחיל בכך שממש לא נבהלתי...

גם בהודעה שלי רשמתי שהיו דברים חיוביים שהיא עשתה ולא מעט, כמו סדנאות היצירה למינהן וכל מה שרשמת בהודעתך, אבל זה עדיין לא הופך אותה לאדם טוב, אני מצטערת! מבחינתי ברגע שאדם לא נותן כבוד לאדם שמבוגר ממנו ועוד גורע ממנו את האוכל שהוא צריך מבחינה בריאותית, זה ממש לא עושה אותו אדם טוב אלא להיפך. ואת/ה יכול/ה להגיד לי עכשיו שאם הוא כל כך דואג לבריאות שלו אז שיפסיק לעשן ואני אפילו אסכים איתך, אבל בנאדם שמעשן למעלה מ40 שנה אני מניחה שזה לוקח קצת זמן ואי אפשר לשפוט אותו,מה גם שבמהלך התוכנית הוא הפחית המון לעומת מה שהוא מעשן בחוץ. בכל אופן אני חושבת שההשוואה שלה בין הבריאות שלה לבריאות של יוסי הייתה מגוכחת ומרגיזה בהתחשב בעובדה שמדובר באדם חולה שהוא כפול ממנה בגיל ואחרי צינתור במוח. ועוד משהו, לא משנה כמה אני לא יאהב מישהו, אני לא אתן לו להיות מדוכא עם עצמו לבד רק כדי שימשיך לסבול. אני חושבת שזה באמת גובל ברוע. לגבי האוכל של אמא של אשר, אחרי שהיא התנצלה בפניו ואמרה שהיא לא עשתה לו שום דבר דווקא כמעט והאמנתי לה, באמת! אפילו נתתי לה צ'אנס נוסף מבחינתי, אבל גם לאחר שאשר הודח היא המשיכה לעשות דווקא ודווקא ודווקא כלפי עינב ויוסי, ואי אפשר להתכחש לזה. כל הסיפור עם הסיגריות והלחם היה עניין של דווקא נטו! מסכימה שכל העניין של ה"שרמוטה" הוצא מכל פרופורציה. לדעתי ובאמת שאני אומרת את זה באובייקטיביות למרות שלא תאמין/י לי, אני חושבת ששפרה מקללת שם יותר מכל דייר אחר. "כוס אמק" ו"לך תזדיין" הם ביטויים ששגורים בפיה והיא עושה בהם שימוש רב, יותר מכל דייר אחר. לגבי הצביעות של שאר הדיירים - אף אחד בבית הזה לא חף מצביעות וכמו שרשמתי באחת התגובות האחרות בשרשור הזה אני מניחה שניתן לעשות רשימה כזו לכל אחד ממהדיירים, אבל בהודעה הזו אני מדברת על שפרה ועל איך שאני רואה את ההתנהגות שלה לכן לא התייחסתי לאחרים (ההודעה מספיק ארוכה גם ככה). חורה לי ההתנשאות וחוסר הכבוד שלה כלפי האחרים וזה בולט אצלה יותר מכולם. נ.ב - גם אני ירושלמית (מה שבד"כ גורם לי באופן אוטומטי להיות בעד המועמד הירושלמי בכל תוכנית, אבל לא במקרה הזה).

קרמפה

New member
פשוט עיוות.

"מבחינתי ברגע שאדם לא נותן כבוד לאדם שמבוגר ממנו ועוד גורע ממנו את האוכל שהוא צריך מבחינה בריאותית, זה ממש לא עושה אותו אדם טוב אלא להיפך. " שפרה לא גרעה פירור מאף אחד. הרעיון של שפרה היה שבמקום לקנות לחם מלא, הם יקנו קמח מלא, שעולה אותו דבר וממנו אפשר להכין כמות יותר גדולה של לחם. היא גם התנדבה להיות זו שתכין את הלחם מהקמח. אבל ברגע שהיא רק אמרה שלא צריך לקנות לחם מלא, עינב התנפלה עליה והציגה את זה כאילו היא מונעת מאבא שלה לחם. בנוגע לכבוד, שפרה נתנה ליוסי הרבה יותר כבוד משהוא נתן לה, להזכירך שפרה לא קראה ליוסי שרמוטה בשום שלב, וגם לא שום דבר בסגנון. בכלל נראה לי אבסורדי שאוהבי יוסי כל כך דואגים להגן על הכבוד הרגיש של זה שכל כמה ימים מפנה איזו קללה עסיסית לאחד מהדיירים.

sharis5

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף דעה צלולה אבל שכחת משהו

שפרה לא אמרה " הלוואי שלאשר יהיה ילד הומו" כוונתה לא היתה שאשר יקבל משהו שהוא סולד ממנו כל כך ושיהיה לו רע, היא התכוונה שהיא מאחלת לאשר בן כמו לאון - כלומר כוונתה הייתה קודם כל להבהיר ללאון איזה בן אדם נפלא ומקסים הוא! שכן היא ראתה שהוא נסער ומבולבל (אשר צריך לקבל אותי? אני צריך לקבל אותו?...וכו') ורצתה לעודד אותו. כי זה מה ששיפרה עושה כל הזמן - מנסה לעודד אנשים (אתם רואים את זה כחפירות ומתעצבנים מהצחוק שלה, במקום לראות את הטוב שבדבר...חבל) רק היה חשוב לי להבהיר את הנקודה הזאת, ומי שהבין הבין

daughter L93

New member
זה לא נכון..

אני ראיתי את זה בLIVE והיא אמרה שהיא מאחלת לאשר ילד כמו לאון(הכוונה הומו) כי לאשר יש סלידה מאנשים כמו לאון(=הומואים). בתקווה שיהיה חייב לקבל ילד כזה כי הוא יהיה שלו וכך יהיה חייו ללמוד בדרך הקשה שהומואים זה לא מפלצות. האמת שבקטע הזה צידדתי במה שאמרה כי זה באמת יכול ללמד אותו לקח חשוב.. אבל היא לא איחלה לו ילד מדהים כמו לאון! היא רק איחלה לו שיהיה לו בן הומו לא משנה עם איזה אופי כדי שיבין שהומואים הם בני אדם.

"אני מאחלת לו שיהיה לו ילד כמוך"

את מפרשת את זה - הומו אני (ואחרים) מפרשים את זה: שיהיה לו ילד מקסים כמוך נכון שהיה שם מסר מובלע שאם יש לך ילד מקסים זה לא הדבר הכי נורא בעולם אם הוא הומו אני לגמרי מקבלת את המסר הזה

קרמפה

New member
בדיוק.

"אני מאחלת לו שיהיה לו ילד כמוך". זה מה שהיא אמרה. והכוונה הייתה בדיוק כפי שאמרת.

Pale Blue Eyes

New member
אי לי אחות, הוצאת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo45.gif

או כפי שהחברה בוילה אומרים - הגביע הוא שלך היום

קרמפה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif סוף סוף!

כל הכבוד! תן לי רק להוסיף לגבי נעמה, נעמה ממש התנפלה על שפרה כמה ימים קודם בשירותים, ניסתה לסחוט ממנה מידע וכששפרה לא הסכימה להיסחט נעמה אמרה לי ששיפרה מחוקה אצלה.

למעלה