נתחיל בכך שממש לא נבהלתי...
גם בהודעה שלי רשמתי שהיו דברים חיוביים שהיא עשתה ולא מעט, כמו סדנאות היצירה למינהן וכל מה שרשמת בהודעתך, אבל זה עדיין לא הופך אותה לאדם טוב, אני מצטערת! מבחינתי ברגע שאדם לא נותן כבוד לאדם שמבוגר ממנו ועוד גורע ממנו את האוכל שהוא צריך מבחינה בריאותית, זה ממש לא עושה אותו אדם טוב אלא להיפך. ואת/ה יכול/ה להגיד לי עכשיו שאם הוא כל כך דואג לבריאות שלו אז שיפסיק לעשן ואני אפילו אסכים איתך, אבל בנאדם שמעשן למעלה מ40 שנה אני מניחה שזה לוקח קצת זמן ואי אפשר לשפוט אותו,מה גם שבמהלך התוכנית הוא הפחית המון לעומת מה שהוא מעשן בחוץ. בכל אופן אני חושבת שההשוואה שלה בין הבריאות שלה לבריאות של יוסי הייתה מגוכחת ומרגיזה בהתחשב בעובדה שמדובר באדם חולה שהוא כפול ממנה בגיל ואחרי צינתור במוח. ועוד משהו, לא משנה כמה אני לא יאהב מישהו, אני לא אתן לו להיות מדוכא עם עצמו לבד רק כדי שימשיך לסבול. אני חושבת שזה באמת גובל ברוע. לגבי האוכל של אמא של אשר, אחרי שהיא התנצלה בפניו ואמרה שהיא לא עשתה לו שום דבר דווקא כמעט והאמנתי לה, באמת! אפילו נתתי לה צ'אנס נוסף מבחינתי, אבל גם לאחר שאשר הודח היא המשיכה לעשות דווקא ודווקא ודווקא כלפי עינב ויוסי, ואי אפשר להתכחש לזה. כל הסיפור עם הסיגריות והלחם היה עניין של דווקא נטו! מסכימה שכל העניין של ה"שרמוטה" הוצא מכל פרופורציה. לדעתי ובאמת שאני אומרת את זה באובייקטיביות למרות שלא תאמין/י לי, אני חושבת ששפרה מקללת שם יותר מכל דייר אחר. "כוס אמק" ו"לך תזדיין" הם ביטויים ששגורים בפיה והיא עושה בהם שימוש רב, יותר מכל דייר אחר. לגבי הצביעות של שאר הדיירים - אף אחד בבית הזה לא חף מצביעות וכמו שרשמתי באחת התגובות האחרות בשרשור הזה אני מניחה שניתן לעשות רשימה כזו לכל אחד ממהדיירים, אבל בהודעה הזו אני מדברת על שפרה ועל איך שאני רואה את ההתנהגות שלה לכן לא התייחסתי לאחרים (ההודעה מספיק ארוכה גם ככה). חורה לי ההתנשאות וחוסר הכבוד שלה כלפי האחרים וזה בולט אצלה יותר מכולם. נ.ב - גם אני ירושלמית (מה שבד"כ גורם לי באופן אוטומטי להיות בעד המועמד הירושלמי בכל תוכנית, אבל לא במקרה הזה).