אנשים כנסו, זה חשוב !!!

talia612

New member
../images/Emo41.gif שווה להכניס את ההודעה לאתר mako ../images/Emo41.gif

switzland

New member
שפרה תשמח לדעת שיש לה מעריצה כמוך

שיודעת כל כל עליה, שעוקבת במשך חודשיים על כל דבר קטן שהיא עושה, ככה זה כשאתה כוכב ושפרה היא כזאת. אני מציע לך לא לקחת כ"כ קשה אם שפרה תשאר עוד כמה ימים בתכנית או לא לחגוג יותר מדי אם היא תודח הערב. לספר לך סוד? יש חיים גם מחוץ לתכנית, הייתי מציע לך לקרוא ספר מדי פעם, אפילו עיתון, לצאת לבלות, לקחת הפסקה מול הערוץ 20 ולראות גם איזה סרט או סתם תכנית אקטואליה. אני מציע לך לשבת בבית קפה ולהסתכל לשמיים, לראות כמה יפים החיים ושאפשר לחיות בלי שפרה בבוקר, שפרה בצהריים שפרה בערב ו שפרה בלילה. תרגעי חומד, לא יקרה כלום אם היא תודח, לא יקרה כלום אם היא תמשיך צאי מהסרט שלך, את באמת בבעיה רצינית יודעת?

בובה 1983

New member
אני באמת מודה לך על הדאגה

אתה יכול להיות רגוע, אני עושה את כ-ל מה שציינת וגם רואה ערוץ 20. אני יוצאת, קוראת ספרים (ואפילו עיתונים), מוכנה להתערב איתך שאני מעורה באקטואליה יותר ממך ולמרבה ההפתעה אפילו ראיתי כמה סרטים בחודשיים האחרונים. כל מה שרשמתי היו דברים שקרו שאני ראיתי ושמעתי. אני לא אתפלא אם היו דברים נוספים שהיא עשתה ולא רשמתי. בכל אופן, אני יודעת שלא יקרה כלום גם אם היא לא תודח. אמרתי ואני אומרת שוב, אני לא שונאת את שפרה כי אני בניגוד לאנשים אחרים פה ובכלל, אני יודעת להסתכל על הדברים החיוביים בכל אדם, ואם היא תישאר אני ממש לא אקח את זה קשה כמו שנראה לך (ואגב, אני גם לא אחגוג אם היא תודח). בסה"כ העליתי את דעתי על הכתב וזו זכותי. עובדה שרוב האנשים שהגיבו להודעה הסכימו איתי. זכותי להתחבר למישהו יותר או פחות. זה שאתה לא מסכים עם מה שכתבתי זו זכותך וזה לגיטימי, לא ציפיתי שכולם יסכימו איתי, אבל גם אין צורך לכתוב הודעה כזאת, אתה לא מכיר אותי בכלל אז מה אתה שופט אותי??? מזכיר לי מישהי אחרת ששופטת אנשים בלי להכיר אותם בכלל...

1800queen

New member
עסבי בובה הרוב מסכימים איתך כל השאר מקורבי

שיפרה . כל מה שכתבת פשוט נכון ואמיתי אני ממש מקוה שהיא הולכת היום לעכסה יכסה ואיכסה ושיחד יצעדו לשמוע מיסות בבית- לחם ואולי תעשה את זה שןוב עם ערבי נחמד.

DanaBaudelaire

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך בכל מה שכתבת.. צבר וונסה מכניסים הרבה יותר כייף וחיים [כןכן גם צבר] לוילה. אני בטוחה שצבר ישתחרר ויהיה יותר זורם וכייפי כששפרה לא תהיה, כי היא גוררת אותו ללשבת בצד ולסרוג. פעם הוא היה שוחה עם ונסה, היא צוחק איתה בבריכה, צוחק מדי פעם עם עינב ויוסי [בקטנות אמנם, אבל עדיין..]. בקיצור, עם כל החיבה ששפרה עוררה בי, אני עדיין חושבת שהיא צריכה ללכת הביתה.

אובאמה1

New member
שפרה חייבת להישאר

כדי שלאנשים כמוך יהיה לאן לנתב את התסכול והשנאה שלהם, אחרת אתם עלולים להפוך לסכנה ציבורית למען הבטחון האישי של כולנו!

בובה 1983

New member
קצת פרופורציות אנשים

אני לא שונאת אף אחד אבל יש אנשים שאני מתחברת אליהם פחות, ואל שפרה אני מתחברת פחות. אין לי מה לשנוא אותה, היא בסה"כ דמות טלוויזיונית בתכנית שאני בד"כ נהנית לראות. קחו דברים בפרופורציה, בסה"כ ציינתי דברים שהיא עשתה במהלך החודשיים האלה, לא המצאתי שום דבר אז תירגעו. לא צריך כבר להפוך אותי לסכנה ציבורית! אין לי שום תסכול ושום שנאה, אני בסה"כ אדם שדוגל בפתגם "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך", ולכן כואב לי לראות שהיא מתנהגת לחבריה לבית בחוסר כבוד, התנשאות ויהירות. זה הכל.

אובאמה1

New member
"קצת פרופורציות"

זה דבר שאת צריכה להגיד לעצמך, ואם את בכלל לא ושנאת אותה ובכל זאת כתבת את ההודעה ההיא,אז המצב הרבה יותר גרוע משחשבתי...

תותי 40

New member
אהבתי את מה שכתבת

ורציתי להוסיף שאני בעיקרון לא שונאת בני אדם אבל שפרה הצליחה להרגיז אותי בדרכה המתנשאת והיהירה. חבל, בהתחלה היא עשתה עלי רושם טוב. אני בטוחה שיש בה צדדים טובים - אינטיליגנציה, יופי וכו'... אבל חבל שהיא מנצלת אותם לכיוונים כל כך גרועים.

תארגני לך חיים משלך

למרות שאני מסכימה איתך ולדעתי גם ונסה צריכה לעוף לפני כולם. דבר אחד אי אפשר לשכוח מחפשים תמיד דמויות שנויות במחלוקת אחרת אין ריאלטי!!!אין קונפליקטים ואין מציצנות אל תשכחי את זה ביי

ani85

New member
היי לבובה שכתבה את ההודעה על שיף

היי לך קראתי את מה שכתבת אני צופה רק בשידור המרכזי בערוץ 22 ולא בערוץ ה20 יש ביידיך אפשרות אולי להראות או לשים פה את הקטעים האלה שהיא אמרה את זה? כי לא הבנתי למה כולם שונאים אותה עד שעכשיו קראתי את זה

יש כאן בסך הכל משחק, של אנשים אחרים

לא שלנו. אנחנו בודאי לא צריכים להסחף ברגשות. יש לנו חיים מחוץ לבית הזה.

לא מבינה מאיפה נובעת השנאה הנוראית הזו

באמת! אז גם אני לא מאוהבת בשפרה אבל עם כל הכבוד למה לשנוא? זה מה שלימדו אותך? לשנוא בני אדם? ועוד אדם שאת צופה בו בטלוויזיה?! לא מבינה מאיפה נובעת כל השנאה הזו שלך. פשוט מגעיל. להקיא.

אובאמה1

New member
והבובה טוענת

שהיא דוגלת בפתגם "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" ובמקביל מבקרת בחריפות חסרת פרופורציה על גבול הפסיכוזה את שפרה הגמל לא רואה את הדבשת המזובלת של עצמו..

ק ר ן 20

New member
מסכימה עם כל מילה

וכל מי שטוען שכל הדברים שהבוב כתבה לא נכונים, כנראה לא רואה את אותה תוכנית.

אלKטרה

New member
אולי מספיק כבר??

היא לא איחלה לאשר בן הומו, היא איחלה לו בן כמו לאון - שזה רגיש, מתוק וכזה מקסים - לזה היא התכוונה ולא לכך שיהיה לו בן הומו. ואולי תפסיקו עם השנאה הלא מובנת הזאת?

עילי01

New member
בובה 1983- כנסי לתגובה על מה שכתבת...

אני לא בעד או נגד שיפרה בכלל, לפעמים היא אחלה ולפעמים בא לי לתת לה סטירה....אבל, את כל המגילה שכתבת אפשר לכתוב על כל אחד מדיירי הבית....גם לעינב יש רגעים שהיא ממש מקסימה ואפילו פרידמנית כמוני ממש מתאהבת בה ולעומת זאת יש רגעים שאני חושבת שעינב היא ממש חלאה בהתנהגות הוולגארית שלה...וכך גם לגבי וונסה או איתי או יוסי ובטח החדשים שמעלים לי את הסעיף....בקיצור כל אחד ואחת בבית האח הגדול יכולים לקבל תיאור כ"כ מפורט כפי שכתבת. בקיצור בובה 1983 יש ביטוי נפלא" חיה ותן לחיות"...ממליצה לך להרגע כי זה רק משחק ואי אפשר לקטול בני אדם כפי שאת עושה...כולנו אנושיים ויש לנו הרבה רגעים של גדולה ולעומת זאת ישנם גם רגעי שפל....בטח כשאת "כלואה" עם קבוצה של אנשים 24 שעות ביממה למשך זמן ממושך וכל העולם בודק אותך תחת זכוכית מגדלת כמו עכבר במעבדה.....יאללה שתהיה תוכנית טובה הערב ושמי שהולך הביתה ימשיך הלאה עם בריאות ואושר וזכרונות מחוויה מיוחדת במינה שנקראת "האח הגדול".

למעלה