אעאעאעאעאעא יום ראאאאשון

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gifאעאעאעאעאעא יום ראאאאשון../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

בזמן שכולכן מבלות בנעימים בביצפר, אני הולכת עכשיו ליום ההתלמדות השני שלי במסעדה "אווזי" שם 2 חברות שלי עובדות
ומרוויחים שם סבבה
זה טיפה קשה כי צריך לזכור כמה דברים ואני וזכרון לא הולכים ביחד
רק בהתלמדות שלי אני מרוויחה איזה 400-300 שקל.. כך אמרו לי.. ואני מקבלת הכל ב-10 לחודש.. ככה שב"ה יהיה לי כסף.. אחחחחח תאחלו לי הצלחה
אני חייבת את זה חחח וחוץ מזה.. אין משהו אחר לעשות.. סתם לשבת בבית לשחק באקס בוקס או סתם לשבת בבית לשחק בפלייסטיישן או סתם לשבת בבית ולראות TV שזה שעמום כי אין מה לראות לפעמים ואז אני רואה את אוות סרט מאה פעם ביס מקס..
אין לי הרבה אפשרויות בחיים
שאלה יומית כמו ילדים קטנים בכיתה ה' תענו לי על השאלה הזו- מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? XDDDDDDD "אמ אמ אמ אני רוצה להיות רופאה כדי לעזור לאנשיםםם" XD סתם לא.. אני חשבתי על אולי מעצבת פנים משהו כזה.. או לעבוד באיזה חברת פרסום.. כי אולי בצבא אני מקבלת מעצבת גרפית שזה מעולה
עם כל הידע שלי בפוטו וזה

../images/Emo204.gifXD לכן את ערה כלכך מוקדם?

[נו, בוקר. עדיין לא 12 אפילו. נמנמ.
] גמני מקבלת משכורת ב-10 לחודש. XD ואז אני אוכל לממש את חלומותיי ולטוס לי לחו"ל לקראת סוף החופש.
שאלה יומית זה הזכיר לי את, "מה 'תה רוצה להיות כשתהיה גדול? כשתהיה גדול? כשתהיה גדול?" XDDD מתרגמת. או סופרת. או משהו שקשור לספרים. ^^

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif וואו,מה לעשות כשאהיה גדולה

זאת חתיכת שאלה ממש עמוקה. אבל אני הולכת לעבוד בהיי-טק להרוויח מלא מלא מלא מלא כסף ^^ הנדסת תוכנה-היר אי קם!

../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif הנדסת תוכנה?

*גניחה* אומנות השרשור, יקירתי. [ותודה ל-sweet shir ששמה את זה פה.
] [ובתור אחת שעברה שנתיים ה"ת, ואחותה לומדת את זה עכשיו - כדי שתבררי טוב-טוב אם זה באמת מה שאת רוצה לפני שאת הולכת ללמוד את זה.]

../images/Emo204.gifזה תלוי. *מושכתבכתפיים*

זה מקצוע די קשה - מלא מתמטיקה, מלא פיזיקה, מלא תכנות... אני יודעת, אני למדתי את זה שנתיים. זה גם תלוי איפה את רוצה ללמוד, את יודעת.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifחחחחח אין בזה בכלל פיזיקה ממש לא

ומתמטיקה אני יכולה ארבע יחידות ולהיות בהנדסת תוכנה :]

kelly7i

New member
../images/Emo71.gifאל תעשי משו רק כי את חושבת שישתלם לך בעתי

בעתיד. תלכי ללמוד משו שאת באמת מתחברת אליו,אחרת בזבוז זמן..

kelly7i

New member
../images/Emo71.gifגם אני, מאוד מאוד מאוד!

כל כךך נעלמתי, הסיבות הם: ראיתי פרקים של מכושפות בטירוף לא נוררמאלי, שכל שאר הדברים שהיו לי לעושת בחיים-לא נעשו
ועוד סיבה היא שפאקינג חודש הייתי בלי המחשב=| באמת שהתגעגעתי להיות פה

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifזו לא רק העובדה שזה ישתלם לי

זו גם העובדה שאני ממש רוצה ללמוד מחשבים אני רוצה לדעת איך הכל עובד. אני חננה אי נואו. באט אי לייק איט

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנראה לך? כשאני ערה מוקדם מוקדם

זה בגלל שלילה לפני זה הייתי במועדון.. או סתם בבית ולא מצליחה לישון
[קראת את הפרקים ששמתי?? חחחחח רק תגידי קראתי ואני מרוצה
לא צריך חפירה..
] מתאים לך להיות מתרגמת וסופרת..

../images/Emo204.gifיאפ. ^^

קראתי, קראתי. אני פשוט.. אין לי כוח להגיב. XD סורי.
אני עוד מילא, הולכת לישון בשעות סבירות, יחסית. אלייך.
שתיים-שלוש לפנות-בוקר.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאיזה שווה מעצבת גרפייית!!!

זונה גמאני יודעת לעצב בפוטו אה אה אההה! איך עשית את זה?
תגידי לי גמאני רוצה
ומה אני אעשה? הממממ... היתה תקופה שרציתי לרקוד D: אחר כך רציתי להיות מעצבת של משו... עיצוב גרפי או עיצוב פנים או משו בסגנון <: לאחורנה נכנס לי לראש ללמוד משפטים או פסיכולוגיה
אבל ברור שמשפטים יותר שווה 8D

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנכוןן את יודעת אבל אני יותר../images/Emo3.gif

בגלל זה נתנו לי במנילה
איך עשיתי מה? על מה את מדברת???? את לא מובנתתתתתת XDDDD ואמ אמ אין לי זמן להיות במסןןןן תהיי את! והתקשרתי אליך מתישהו ביום שישי לא ענית לי
מגעילה
את מסננתתתת אותיי, את מסננתת- אותי.... את מסננתתתתת [את מבלבלת אותיי את מבלבלת
] את בתור עורכת דין?? וועלקקקקקק חחחחחחח אם אני צריכה משהו אני באה אליך! בדוק אני זוכה, עם כל החשיזם שלך בבית המשפט איך לא יזכו אותך
ומשפטים כמו "אני מחרימה בזאת!" חח על הדיסקים זוכרת?
XDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהיית מתה את יותר../images/Emo11.gif

חחחח איך הגעת לעיצוב גרפי! יענו מה? אמרת להם 'כןןןןןןן אני רואה רקעים של מקפליי לכווווווולם'
XDDDDDD בלעעעעמ סיננתי כי ישנתי
טחחחחח וועלק היא עושה לי! XDDDDD מה רע בעורכת דין?
זה כסף טוב זה! אייייך אני אממן את המלתחה שלי בלאנדאאאן איך?
חחחחח בהההרור! בואי בואי בואי אליי אני אסדר אותך יפה יפה
תזכרי אחרי שסיון ייצגה אותך בבית משפט אפחד לא מתעסק איתך
XDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן סיוון, אני "רואה" רקעים

של מקפליי XDDD סתם כי כתבתי את זה במנילהה חח וגם שאלו בשאלות האישיות בראיון, מה אני עושה בשעות הפנאי אז אמרתי שאני מתעסקת בתוכנות וזה חהחה יאללה תעשי לי דיל! אבל לא יותר מדיי יקר כי עורכי דין יקרים חחח אין לי כסף XD

למעלה