אעאעאעאעאעא יום ראאאאשון

sweet shir

New member
אני לא יודעת אם זה מכיל ספויילרים, כי פחדתי

להכנס חח, אבל להבא בא לך לסמן אם יש? לא בא לי לגלות את הסוף. ><

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifג'ייקוווווב *&^%$#@#$^&%& ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

8DDDDDDDDDDDDDDDDDD
סליחה פרקתיXD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכיכיכיכיכיכייי --../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif--

את קראת לפחות את ניו מון נכון? אם לא אל תמשיכי לקרוא XD כי היא כזה חמוד ומסכן! כשאדוארד עזב אותי [
] כל מה שהוא עשה זה לנחם אותה ולהגיד לה שהוא יחכה לה ושהוא אוהב אותה ו..ו.. רק בגללו התחלתי לאהוב אנשים זאבXD והבלה הכונפה הזאת.... ארגגג &%&^%^$)& היא עוזבת אותו! כולו בוכה לה והיא עוזבת!!! 'לאלאלא אדוארד אדוארד נהנהנהנהנהה אני מסכנה ואפחד לא אוהב אותי ואני שומעת קולות כמו פאתטית מסכנה חסרת עמוד שדרה'
ואז היא מתפלאת שהוא לא רוצה לדבר איתה! *&^%$@#$^&%$&$%$ וגם כשאדוארד חזר -או יותא נכון בלה רצה אליו כמו פוסטמה- אני סירבתי להמשיך לקרוא כי לא רציתי להמשיך בלי ג'ייקובXD הוא הסיבה היחידה שהמשכתי לקרוא ולא הפסקתי עוד בתחילת הספר עם כל ההתבכיינויות והזיוני שכל שלה
אשכרה החרמתי את הספר לאיזה כמה שבועות
מוות לבלה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifלא..לא קראתי עדיין, לכן אמנע מלקרוא

את מה שכתבת שם XDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif^ ^ ^../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

תודה נועם
כבר פעם שניה היום *&^%$#$@$#*$

../images/Emo85.gif:D

יום מעייףף במיוחחד ]: קיבלתי 90 בבוחן במתמטיקה [: והיה לי בוחן בהיסטוריה (שונאת היסטוריה) .. שאלה יומית: :D אממ בא לי להיות : פסיכולוגית\וטרינרית\מעצבת אופנה :)|)\שחקנית

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאעאעעאעאעאעאעאעאעאDD=

קיבלתי את רדיו אקטיייייייייבD= והרעדתי את הבית עם הצעקות שליXDDDDD הלכתי לביצפר פתאום אמא שלי מתקשרת אליי שהגיעה חבילה מהדואר והתחלתי לצרוח בביצפרXD קיצור רצתי לבית וחפרתי על הדיוידי והדיסק ש ע ו ת XDDDD [תנו מבט שמאלה
] אבל חוץ מזה היה צחוקים בביצפר, שיעור חופשי והשתחררנו שעתיים קודם D= כככייייייייףףףףףףףף
ולשאלה היומיתXD הייתי רוצה להיות שחקניתO: ומגיל ממש ממש צעיר רציתי להיות שחקנית ורק עכשיו אני ממשיכה ללמוד אחרי הפסקה של שנתיים

למעלה