אעאעאעאעאעא יום ראאאאשון

dydb

New member
יואו אני לא מאמינה!!!!

תגידי, גמאני רוצה להזמין אבל אני לא יודעת מאיפה הכי בטוח... מאיפה הזמנת וכמה זה עלה לך? זה ממש חשוב לי לדעת אז בבקשה תעני.... תודה מראש והמון מזל"ט :):):):):) חחח אני מקנאה.... צום קל שיהיה! דיאנה

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifהזמנתי מטאוןסנד...

אני לא בדיוק זוכרת כמה זה עלה..נראה לי 11 פאונד..בכל מקרה תיכנסי לשם ותראי D: חח ותודה גם לך

dydb

New member
:) יאאאאא

תודה שענית איזו חמודה :) רגע - 11 פאונד זה כולל ההובלה? או שעל ההובלה שילמת עוד? רגע וגם שילמת מכס? ועוד משהו - קיבלת את זה בדואר? וכמה זמן לקח ממתי שהזמנת עד הרגע שקיבלת? יואו אני מפציצה בשאלות (וממש סליחה על זה) אבל זו פעם ראשונה שאני הולכת להזמין משהו דרך האינטרנט ואני רוצה לדעת כמה שיותר.... זה בסדר מבחינתך? שוב תודה וחג שמח שיהיה!

m o r 1 0 2

New member
דווקא אווזי../images/Emo6.gif?../images/Emo168.gif

חח העיקר שתעבדי:D לא בעצם ,את צריכה להמשיך לכתוב (לי בעיקרXDD) לא סתם לכי ותרוויחי קצת כסף:D בהצלחה
שאלה יומית מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? נמ..נמ..מאז שהייתי קטנה רציתי להיות רקדנית,בעצם גם עכשיו אני רוצה להיות,אז זה מצריך ודורש המון המון אימונים ונסיעות אז זה קצת קשה עבורי...בנתיים אני נראה מה יהיה אחרי שאני אסיים ללמוד תקשורת...

sweet shir

New member
שאלה טובה. XD

כרגע נראה לי שאני רוצה ללכת לתחום ביולוגיה-כימיה כזה. אולי פסיכולוגיה. לא יודעת, ממש לא סגורה על עצמי.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מעצבת פנים../images/Emo99.gif

או שאני וסיון נעשה כאלה עיצובים כמו באתר XDDDDDDDDDDDDDDD

Red Shani

New member
בהצלחה בעבודה ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה היומית, גם אני כמוך הייתי רוצה לעבוד בחברת פירסום (או להיות בעלת אחת כזאת ביום מן הימים
) או בעיצוב כל שהוא..

Mcflymylife

New member
האמ . ^^

כייף לך הלוואי עלי לשבת בבית כל היוווווווווווום יאיא . :) בקשר לשאלה היומית ! 1 אני היייתי רוצה לעסוק בפסיכולוגיה , או במשחק . :) חח 3 >

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifבהחלט שאלה טובה ../images/Emo6.gif

בזמן האחרון אני נמשכת לצילום... אז נראה לי משהו בתחום הזה

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifמעצבת פנים ../images/Emo3.gif

זה מן חלום ילדות XD אני כבר בערך 5-6 מבטיחה לעצמי שזה מה שאני אלמד וזה המקצוע שבו אני אעבוד

McGirl For Life

New member
אם מחר אני לא מקבלת את הדיסקים אני רוצחת את

אמאזון
מחר כבר יעברו שבועיים.. והחצופים האלה עוד לא הביאו את הדיסקים @#%@#%@ אני רוצה להיות פסיכולוגית
זה נראה מקצוע נורא מעניין שמתעסק במחשבות ודילמות של אנשים ואני נורא אוהבת להקשיב ולעזור
(אחח איזה בן אדם טוב לב ונשמה אני זה פשוט משהו....^^) וואי אני ראיתי את פרק 3 של על טבעי 4 ואני פשוט ידעתי מתחילת הפרק שזה מה שקורה עם סאם
:O והשחקנית שמשחקת את אמא שלהם ממש דומה לבריטני סנואו... ואל תתחילו לפוצץ פה בתגובות כי זה לא ספויילר!!!! אחח לאון הנשמה הזה....
וגם אשר החמדמוד הזה
ג'ייסון

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאמא שלו ממש כוסית!! [../images/Emo58.gif אולי]

יאו מה קרה לסאמי:OO רובי ממש מעצבנת אותי העונה
ישלה לוק כאפתי >< אני מעדיפה את הקודמת ג'ייסווון 33>

McGirl For Life

New member
גם אני אהבתי יותר את הישנה...

הייתה יותר יפה ויותר מעניינת.. זאתי סתם כונפה כזאת שכל הזמן נסחבת אחרי סאם..

למעלה