היכשפות

HuGo Hell

New member
והמנצחים (כן מנצחים)הם:../images/Emo1.gif

גל ואופל!! הם הכינו עבודה יפה. גל, השקיעה מאוד יפה.. והעבודה מהממת. אופל, מצחיק, חמוד וניפלאה. הייתה לנו התלבטות קשה בניהם אז החלטנו חד פעמי שיהיו שני זוכים. כל הכבוד. היה לנו התלבטות קשה, מאוד קשה. אז יש מנצח. תביא את זה שאתם רוצים להעיף. גל - http://www.boomspeed.com/ofir/piper.jpg אופל - http://www.boomspeed.com/ofir/Ophel_work.jpg יותם - www.geocities.com/shmifel/agartal.bmp סם - את של אופירוש יעל תשים אח"כ פשוט מחקתי אותו בטעות מהמייל.
(אני נאבקתי קשות במחשב שלי בשביל לרשום הודעה ארורה!!)

HuGo Hell

New member
ההודעה מעלי.../images/Emo1.gif

יש בה את הקובץ האמיתי של אופל. שכחתי לרשום לו קישור בקודם ::/

Ophel McNeil

New member
אז ככה...

קודם כל, תודה על הזכייה. דבר שני - הוגו, לא שמת את המשימות של סם ויותם....
דבר שלישי, שונאת לנטפק, אבל גל - פייפר יצאה במשך כמה פרקים טובים עם מישהו בשם ג´וש, והתמונה האחרונה ששמת היא לא של פייפר עם האחיות שלה, אלה של הולי, אליסה ושאנן. חוץ מזה אני לא יכולה להגיד הרבה, כי לא ממש קראתי. סורי, אבל זה היה באנגלית.... אבל נראה שיצא לך אחלה.

HuGo Hell

New member
איך אבל? ../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

אני מקולל היום. אני נשבע. נאבקתי חצי שעה במחשב שנתקע ויצא מהנט. ואז עם העבודה שלך שלא רצתה לעלות לאתר בגלל שהשם שלה היה בעברית, ואז הקובץ היה גדול מידי. o_O ושל סם למטה. כאילו מתחת לחתימה. של יותם - (תחכו זה מוריד את זה. זה הלינק שיותם הביא לי. פשוט תחכו) www.geocities.com/shmifel/agartal.bmp

Adrienne

New member
של סם גם יפה. אני אהבתי הכי את של

גל למרות שרואים שכמעט כל הטקסט לקוח מאיזה אתר

Charmed Gal

New member
סליחה?????../images/Emo56.gif

מועתק מאתר? אוקיי אני כתבתי כמעט הכל! באמת! והיו בערך 2 משפטים שהוצאתי מתוך איזה קובץ אחד שיש לי. והיו עוד 2 ששכתבתי. אבל את כל השאר כתבתי לבד! אז למה סתם לומר שטויות? מה אני כל כך גרוע באנגלית ולא מבין בסדרה שלא יכולתי לכתוב את זה לבד? דרך אגב תודה על הזכיה. אבל הזכיה במילא לא שלי היא של איזה אתר שהעתקתי ממנו הכל...

Adrienne

New member
אני אהבתי את העיצוב, אפילו לא טרחתי

לקרוא את מה שכתוב. פשוט זה הרבה וזה באנגלית וזה נראה 99% מאתר אבל אם אתה אומר...

Charmed Gal

New member
אז רק שתדע...../images/Emo56.gif

שאני מעולה באנגלית, ובלי להשוויץ או משהו(רק כדי להוכיח לאיתמר) אני הכי טוב בכתה שלי באנגלית(עם יד על הלב), כנראה זה מכל כך הרבה שעות צפיה של מכושפות
.

Woogyman

New member
אז נגד מי אפשר להצביע? ../images/Emo110.gif

נגדי, נגד אופיר, תום או יותם? אלה כל המשתתפים, כן?

HuGo Hell

New member
להצביע נגד:../images/Emo1.gif

אופיר, יותם וסם. (תצביעו מחר אחרי שיעל תתעורר ותשים את העבודה של אופירוש. או שאופירוש תשים את העבודה שלה)

ofirush

New member
../images/Emo7.gifנמאס לי. שמתי את העבודה שלי... ו

אני מתכוננת "לפרוש כנפיים" (המבין יבין...)

Phoebe again

New member
אבל אמ... למה עצובה? אני בסה"כ

ישנתי, ובגלל זה לא פרסמתי את העבודה שלך

buffgirl

New member
אני אהבתי את של../images/Emo80.gif

גל, אופל ושל סם. דרך אגב, סם סאיזו תוכנה השתמשת?

Woogyman

New member
פוטושופ. ../images/Emo110.gif

את כל העיצובים שלי אני עושה שם. יעל, אופיר, מה המשימה הבאה?

למעלה