משימה? קודם כל נראה את מי מעיפים... *שיעול*תשלחו מסרים*שיעול*, ואז נדבר על משימה. אז סימפל אז דט
P Phoebe again New member 21/9/02 #41 משימה? קודם כל נראה את מי מעיפים... *שיעול*תשלחו מסרים*שיעול*, ואז נדבר על משימה. אז סימפל אז דט
W Woogyman New member 21/9/02 #42 כבר אמרתי לאופיר.. ../images/Emo110.gif אני אשלח לך גם במסר. אנשים, תשלחו לה כבר. שנוכל להמשיך.
H HuGo Hell New member 21/9/02 #43 ומי שעף זה............/images/Emo1.gif אופירוש. (מצטער אופיר) משימה חדשה תהיה מחר. או יכול להיות שהיא תתקיים במפגש אצלי .
ומי שעף זה............/images/Emo1.gif אופירוש. (מצטער אופיר) משימה חדשה תהיה מחר. או יכול להיות שהיא תתקיים במפגש אצלי .
W Woogyman New member 22/9/02 #44 אממ.. ../images/Emo110.gif כל מי שמשחק בא למפגש? כי אם לא, זה לא רעיון טוב לעשות את המשימה. אם כן, זה רעיון מעולה. אבל חסר לכם שהיא לא מבוססת על ידע! היו מלא משימות יצירתיות כבר. (וזאת, למען אלה ביננו שנמצאים בתרדמה מוחית, הייתה הצעה, ולא דרישה).
אממ.. ../images/Emo110.gif כל מי שמשחק בא למפגש? כי אם לא, זה לא רעיון טוב לעשות את המשימה. אם כן, זה רעיון מעולה. אבל חסר לכם שהיא לא מבוססת על ידע! היו מלא משימות יצירתיות כבר. (וזאת, למען אלה ביננו שנמצאים בתרדמה מוחית, הייתה הצעה, ולא דרישה).
H HuGo Hell New member 22/9/02 #45 אמממממ.. בוא נראה..../images/Emo1.gif *סופר עם הידיים* אופל באה.. סם בא.. יותם בא.. מה אתם שלושה?!?!?!? טוב אני חושב שכן.. כולם באים.
אמממממ.. בוא נראה..../images/Emo1.gif *סופר עם הידיים* אופל באה.. סם בא.. יותם בא.. מה אתם שלושה?!?!?!? טוב אני חושב שכן.. כולם באים.