הסיפור של שושי

../images/Emo26.gifהסיפור של שושי../images/Emo36.gif

אני חושבת שהוא ראוי להודעה עצמאית ולא להדחק בשרשור ארוך. סיפור לא יאומן - והעיקר עם סוף טוב !

עדי 4

New member
אוי שושי,איזה סיפור

איזה אישה מדהימה שאת. כמה כאב וסבל עברת ולא התייאשת. התרגשתי מכל הריון שסיפרת עליו ובכיתי מכל הפלה. כמה התרגשתי מתיאור האימוץ של אורית. שתמיד תאיר את ביתכם. ולך דודה,תודה שהבאת את הסיפור שוב בניפרד. אכן מגיע לו מקום של כבוד. לא סתם הודעה בתוך שרשור ארוך.

גאיה100

New member
שושי

בכיתי כשקראתי את סיפורך כשהיצטרפתי לפורום בוואלה ובכיתי גם הפעם כשקראתי שוב אך הפעם הדמעות היו של אושר ושמחה שמחה שאורית קיבלה אמא נפלאה כל כך ושמחה שאמא של אורית הנפלאה זכתה לאושר שכזה אתם זוג נפלא ומקווה שלסיפור שלכם יתווסף אפילוג ובו סיפור הברית

ayelet i

New member
אין מילים...

כמה כאב, כמב סבלנות, כמה כוחות... קראתי כל מילה ומילה, בכיתי מכאב, בכיתי מיאוש ובכיתי איתכם מאושר... מאחלת לכם כל טוב, אושר, בריאות. ומאחלת לכם להגדיל את משפחתכם, ושנים של שקט ושלווה (מגיע לכם!)

זואי11

New member
אכן סיפור מדהים

קראתי את הסיפור שפורסם כשקיבלת את אורית.
אבל ברצוני לציין מפעל נוסף ששושי עוסקת בו: גמ"ח של תרופות והורמונים של פריון. שושי הושיטה יד כאשר אספנו לאחת מבנות הפורום (לא הפורום הזה, הפורום השכן) זריקות וכדורים. ועל כך, שושי יישר כוח! ומאחלת לך שאורית שמשיך להביא רק אור לחייכם

Vicky H

New member
וואו, ממש סיפור לא יאמן!

איזה כוח, גבורה, נחישות! ממש אין לי מילים! דרך אגב, גם בעלי (אורי) נקרא כך בעקבות השיר של רחל.

שושי @:-)

New member
../images/Emo9.gif וואו הגזמתן ../images/Emo51.gif

וכל מה שאני רציתי זו תינוקת רכה שתנח לי בין הידיים ושתהפוך אותי לאמא. ואורית עשתה זאת. היא תינוקת שאוהבת חיבוקים ונשיקות.

עמית@

New member
שושקס- את יודעת הרי שמגיע לך הכל-

לא?? אוהבת אותך תמיד ומזמן
(ומתה על אורית המדהימה והחולה
)

עמית@

New member
יוסי מלמד בירושלים כל שבוע-

שבוע הבא יוםעצמאות- אבל שבוע לאחר בכן- מתאים? אני אשלח מסר

שושי @:-)

New member
נראה לי ששבוע אחרי זה אורית צריכה

לקבל חיסון שנדחה כבר פעמיים. אבל תשלחי לי מסר ומקסימום נדחה את זה בעוד שבוע. באופן עקרוני מתאים לי.

תמרה*

New member
ים של דמעות יש פה על הרצפה

וזו הפעם השניה שאני קוראת את הסיפור מאחלת לכם ולאורית את כל האושר בעולם

טוטי30

New member
שושי, יישר כוחך! הנה טון של חיבוקים

קראתי את כל הסיפור בשקיקה... כל כך התרגשתי איתך, ציפיתי, התאכזבתי, כאבתי והכל מתוך המילים שלך. כל כך שמחה שמצאת את האור בחייך, אורית האלוהית. שושי, כל הכבוד לך על הנחישות והדבקות במטרה! אני בטוחה שאת אדם מיוחד. מעריכה ומחבקת אותך ואת אורית. חייבת להגיד עוד משהו קטן במאמר מוסגר; את כותבת מדהים! אגב אחרון... גם אני אוהבת את השיר של רחל, אבל לא יכולתי לבחור בשם הזה לבני. סבתא שלי כבר בחרה אותו לבנה, דוד שלי. בזכותך השם הזה לעולם יסמל משהו אחר בשבילי.

niniv

New member
אכן מדהימה....

אבל מה כל זה משנה עכשיו, כשהיא חובקת את אורית המקסימה? הדבר החשוב זה שלאורית יש אבא ואמא מקסימים שמתים עליה, ולשושי ובעלה יש כל כך הרבה אור בבית.... רק טוב....

ammy

New member
איזה סיפור קשה עם סוף כל כך טוב !!!

אני רק יכולה לדמיין עד כמה אתם מאושרים עכשיו. מאחל הרבה אושר ובריאות לכל המשפחה .

מכיוון שכוס המרורים שלכם כבר מלאה

אני מאחלת לכם רק אור ואורית ושמחה. סיפור שמראה כ"כ טוב מה זה להיות אמא

חגית99

New member
קראתי את סיפורך אחוזת צמרמורת

והתרגשות. אני פשוט מעריצה אותך על מה שעברת. ומאחלת לכם שתדעו מעתה ועד עולם רק אושר ללא כאבים . חגית.

מתרגשת

New member
שושי../images/Emo23.gif אני בוכה בוכה בוכה

אני מצדיעה לך. אני עברתי 3 הזרעות, 7 הפריות בלי הריונות בכלל
אם הייתי צריכה לעבור את מה שעברת אני לא יודעת אם הייתי שורדת. לאורית יש אמא מדהימה שיש להעריץ אותה ואני בטוחה שזה מה שיהיה. אין לי מילים לתאר את התחושות שלי בזמן שקראתי את הסיפור, אני באמת חושבת שאת אשה אמיצה ומדהימה. קבלי ממני
ים לרוב מכל ה
והכי הכי חשוב... אתם אמא ואבא
אין דבר שישווה לזה בעולם

אליגל

New member
בסוף כבר הזלתי דמעות כמים...

כל הכבוד לך שושי על הנחישות, הקבלה, והיכולת המופלאה הזו להתמודד עם כל הקשיים. מאד נגע ללבי הסיפור, ועוד יותר נגעו לי היכולות שלך. אז מזל טוב לרגל בואה של אורית לחייכם, ולפי מה שקראתי כאן, היא הרוויחה אמא מופלאה.

אוי איזה סיפור עצוב וכואב

ישבתי מול המסך, קוראת ובוכה. כמה כוחות נפש היו לך. אני לא חושבת שהייתי יכולה לעבור אפילו חצי מהסבל שאת עברת. אני מצדיעה לך אישה יקרה. כיף לשמוע שקיבלת את המתנה הכי טובה שאפשר לקבל.

למעלה