הסיפור של שושי

אני חייבת לכתוב עוד משהו

מאתמול אחרי שקראתי את הסיפור שלך, אני לא מפסיקה לחשוב עליו. כשקראתי את הסיפור חשבתי לעצמי, מירב, תראי מה אישה מוכנה לעבור, סבל שלא יתואר בכלל, כדי שיהיה לה ילד משלה ואז קלטתי בעצם שאני לא הייתי מסוגלת לעבור חצי ממה שאת עברת ולו בשביל ילד. אז אני שוב אומרת שאני מצדיעה לך על כל מה שהיית מוכנה לעבור בשביל לקבל את המתנה הכי נפלאה בחיים, ואני מאחלת לך שאורית תכניס לחייך את כל האור שהיה חסר לך עד היום.

talsh

New member
איזה סיפור, אני כולי מצומררת

וגם
. כמה כוח יש לך שושי, כמה עוצמה. שיהיה רק אור בביתכם מעכשיו, חיים אחרים עם המון שמחה, אהבה אושר וצחוק. ושבשנה הבאה תהיה ברית. ושגם אם לא - תהיו מאושרים. הסיפור שלכם הוא באמת לא יאומן.

nush1

New member
מדהים מדהים מדהים

איזה סיפור!!!!!!! אני מאחלת לכם מכל הלב והנשמה חיים טובים ומאושרים וחוץ מזה, יש לך כשרון כתיבה מדהים

wildcat6

New member
אולי אני לא הבנתי את הסיפור

אבל למה לא ניסתם פונדקאית לא שאני לא חושבת שאימוץ זה דבר נהדר ההורים מקבלים ילד לו הם חיכו והתפללו והילד מקבל בית והורים שיתנו לו הכל

שושי @:-)

New member
תני לי 26,000 דולר

סתאםםם... בעקרון לא יודעים מהי הסיבה להפלות אצלי. יכול להיות שהעוברים לא תקינים ולכן הם נופלים. חבל לי להשקיע כ"כ הרבה כסף ומאמץ נפשי רק בשביל לגלות שהפונדקאית שלי מפילה ג"כ. אולי נעשה זאת לילד הבא? נראה....

ענתש

New member
סליחה שאני נדחפת - אבל ממש מעניין

אותי - הקיבוץ היה מממן כזה דבר ? אני חושבת שזה הגיוני לדרוש מהקיבוץ לממן את זה בדיוק כמו שהגיוני לדרוש מהקיבוץ לממן טיפולי פוריות (טיפולים הוא מממן ?)

lovely2

New member
קרוב לודאי שלא.הקיבוצים או שהם

תפרנים או שהם מעוניינים להצטייר כתפרנים. בכל מקרה סיוע בהיקף כזה לא נראה לי שהיו נותנים... אני יכולה לתאר לעצמי אילו מהומות היו פורצות בקיבוץ אם היו מאשרים למישהי כזה דבר...

תתפלאי../images/Emo70.gif

הקיבוצים היום באמת במצב על הפנים ,אבל בשביל האושר של החברים שלהם הם מוכנים לעשות והרבה ... המקום הראשון שהיה מאפשר דבר כזה ונותן מכל הלב זה הקיבוץ , יש הרבה חרא בקיבוץ אבל שמישהו במצוקה יודעים לתת כתף בצורה מרשימה. חבל על תגובות שכאלו.... במיוחד לאור הסיפור המרגש.

lovely2

New member
את צודקת.באמת חבל על תגובה כשלך

במיוחד לאור הסיפור המרגש!

קרן^

New member
אני חושבת שיש קיבוצים עניים...

שלא אנקוט בשמם.. שבאמת אין להם מאיפה לממן אימוץ ויפה שיש כאלו שיכולים כן ירבו אבל יש ויש כאלו שלא יכולים ולא מממנים... חבל על הריב תנו לחיצת יד.. הסיפור ממש ממש ממש נוגע ללב
קראתי הכל, זה מרעיד בלב

אכן כן...

הקיבוץ נותן תמיכה רפואית לאנשיו בצורה שלא תיאמן. בקיבוץ שלי יש 11 ילדים מאומצים מחו"ל (שמדובר גם פה בסכום לא מבוטל) והרבה הפריות. היום רוב הקיבוצים במצב מאוד לא טוב ולכן במקרים קיצוניים שצריך הרבה כסף מבקשים תרומה מקיבוצים אחרים. ערבות הדדית ...

אני יודעת שקיבוצים מממנים

לפחות בקיבוץ שאורן מתחנכת יש משפחה שהקיבוץ מימן אימוץ של 3 ילדים מברזיל כולל כל הוצאות הנסיעה והבאת הילדים ארצה.

wildcat6

New member
בתור קיבוצניקית

אני יודעת שיש קיבוצים "על הפנים" אבל בתור אחת שהיא בין הקיבוצים ה"בסדר" הרוב דואגים לחברים שלהם מכירה כאלו שאימצו אבל תחשבו על זה אימוץ זה תשלום חד פעמי הם תומכים בילדים עם בעיות קשות שזה תשלום לכל החיים מעבר לתשלום הקהילה היא תומכת וטיפת החלב שלנו והאחות מאוד נחמדה מתחשבת ומסבירה (שלא כמו בעיר) (אם את גרה בעיר מי עוזר לך במימון,הכל יוצא ממך בקיבוץ יש עזרה)

שושי, כמה דברים

קודם כל אני חייבת, כמו כולן לומר שאני ממש נדהמת מהדרך המפרכת שעברתם ומקווה שבסופה יהיה אח/ות לאורית. הסיפור מרגש כל כך, כל מה שאומר יהיה חסר משמעות, אני פשוט מורידה את הכובע וחושבת שאורית והילדים הנוספים שיהיו לכם פשוט ברי מזל. בנוסף, אני עובדת כעו"ס בשירותי אומנה, שזה אמנם שונה מאימוץ, אך משיק במספר דברים ורציתי לחזק אותך ואת בעלך - עשיתם דבר מדהים וכל כך חכם. גם אני נפגשת לעיתים עם משפחות שעוברות תופת ע"מ להרות והאומנה מסייעת להם וכמובן לילד. בטח שמעת מהמון אנשים שעכשיו תצליחי להרות, מכיוון שהאימוץ משחרר מבחינה פסיכולוגית את הלחץ ואני מקווה שזה לא מרגיז אותך שאומרים את זה, אבל נתקלתי בהמון סיפורים כאלו ואני מאמינה בכך. בקיצור, בעבודה אני מלווה משפחות עם קבלת הילד ואשמח לעמוד לרשותכם בכל עת ושוב - אתם פשוט ראויים להערצה! איילה.

שושי @:-)

New member
אמאטריה ולכולן ../images/Emo23.gif

אתן מקסימות. אני בשוק מכ"כ הרבה תגובות. מחכה כבר למפגש קרוב (אולי בירושלים) שנוכל להשויץ כבר עם האפרוחים. אמא טריה, תודה על הצעת העזרה. כן אני יודעת שאמרו לי שאימוץ משחרר, אולי לכי תדעי, אני בהחלט אשמח לקבל עוד ילד לזרועותיי, מה שבטוח שעוד שבועיים השירות למען הילד בירושלים מקבל את טפסי הרישום שלנו לתינוק מספר 2!

שושי - אתם פשוט מדהימים!

אני מקווה שתוך זמן קצר יצטרף עוד פשוש למשפחה, אני לא יכולה לתאר לך כמה זה מרגש אותי שאתם פונים לקבלת ילד נוסף. בנוסף לערך שיש לכם כהורים באימוץ, אני מכירה את הסיפורים שעומדים מאחורי הילדים האלו והם בדרך כלל מצמררים ומזעזעים יותר משניתן להבין. הלוואי ועוד זוגות נפלאים כמוכם יעשו זאת. אני מאוד שמחה לשמוע שאת בקשר עם השרות בירושלים כי אני מכירה מקרוב את השרות ביפו והעובדות שם מאוד שנויות במחלוקת. משפחות רבות שמגיעות אלינו בבקשה לקבל ילד לאומנה עברו תהליכים קשים מאוד בשרות ביפו וסיפרו על יחס מחפיר. מקווה שתחבקו בקרוב מאוד ילד נוסף ועוד רבים אחריו... איילה

למעלה