הסיפור של שושי

ענתש

New member
אני קוראת את זה מאתמול בחלקים

לא הצלחתי לקרוא את הכל בנשימה אחת כי פשוט נשבר לי הלב, האגרופים מתכווצים וכולי כאב וכעס על מישהו שם למעלה שיכול לעשות כזה דבר לאנשים ! שושי - מגיע לך כל האושרשבעולם, את מצטיירת כאדם עם תעצומות נפש שמצליח לראות תמיד את חצי הכוס המלאה גם ברגעים הכי אפלים. אינ בטוחה שלו אני במקומך לא הייתי שורדת. שהחיים יהיו מעתה גן של שושנים.... מגיע לך !

שושי, אני מעריצה אותך../images/Emo24.gif

הסיפור שלך קורע לב, ישבתי לקרוא וממש בכיתי. הלב איתך- וואו מה שעברת- עברתם. אני מאחלת לכם מכל הלב שיהיה לכם רק רגעי אושר בחיים ושאור שלכם תאיר לכם לאורך כל הדרך.

lovely2

New member
אכן סיפור מדהים../images/Emo70.gif

ועצוב...אבל כמו שאומרים-סוף טוב הכל טוב
גם אני מצדיעה לך! את מדהימה ובעלת תעצומות נפש בלתי רגילות!

WOW שושי../images/Emo57.gif

איזה סיפור מדהים נשארתי ללא מילים,ועם הרבה דמעות. מאחלת לך שרק תיהיו מאושרים עם אורית הקטנה שבאמת הכניסה אור לחייכם. אתם באמת אנשים מדהימים.

מיקגאפ

New member
שושי את פשוט מדהימה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כמה כוחות וכמה אומץ יש לך- פשוט אין מילים. אני מעריצה אותך על הנחישות וההקרבה ומאחלת לך רק אושר עם אורית הקטנה. כל כך מגיע לך אחרי כל הסבל שעברת. אני בטוחה שאת ובעלך תהיו הורים מדהימים עם כל האהבה העצומה שיש לכם ב-
ושאורית היא בת-מזל שזכתה להגיע אליכם. שיהיה לכם רק טוב והמון נחת ואושר.

נשמי

New member
בין הדמעות שולחת חיזוקים ../images/Emo45.gif

לאישה מדהימה וחזקה כמוך מי יתן וחייך ימלאו אור אהבה נחת ושלווה בהחלט מגיע לך כל טוב

אור100

New member
שושי אני מכירה את הסיפור שלך מפורית

ואני מנצלת הזדמנות נוספת להגיד לך שאת אשה אמיצה עם המון כוחות נפש. שיהיה לכם המון אושר בריאות ואור בחיים עם אורית המתוקה.

mili999

New member
אין לי מילים

שחייכם יהיו מלאים רק באור ואורית מעתה

קרן^

New member
שושי, את מדהימה!../images/Emo23.gif

ממש מרגש כואב, נוגע ללב את הכי אמיצה שיש הכי מאחלת לך את כל האהבה והטוב שבעולם

טאש

New member
שירלי: תודה ששמת הודעה מיוחדת.שושי:

את בטח האישה הכי אופטימית, אמיצה וחזקה בעולם. מאחלת לכם המון אושר ונחת מאורית שלכם ואמן - שתהיה ברית בשנה הבאה

אני כולי דומעת ../images/Emo24.gif

איזה חוזק נפשי, איזה תלאות וייסורים. אבל מה שחשוב זה הסוף הטוב, האושר הגדול שאורית הביאה לעולמכם. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם, שתהנו לגדל את האוצר הנפלא שזכיתם בו. ומי יודע, אינשאללה באמת ברית מילה בעוד שנה

שושי

אמנם של יהודית רביץ אבל מוקדש ממני אלייך: הסיפור שסיפרתי לך יצא מהספר והלך התגלגל מהקיר לרצפה ויצא מהחדר שלך ודברים אחרים עוברים לך בראש מסתכלת איך אני כבר גדולה ואת בת שלוש שירי יומולדת וגם שירי חג שמח שבא וילד אחד שלקח בדיוק מה שאת רוצה ודברים אחרים שקורים לך לבד כשאני לא בסביבה או קצת רחוקה לרגע אחד בכל יום שעובר זה עדיין מפתיע כשהגשם יורד את שואלת מתי השמש תגיע את עושה אותי אמא ציורים על הקיר על הדף ציורים מתוקים במכחול ועיניים חומות חכמות שרוצות כבר לבלוע הכל ודברים ששכחתי הבאת לי עכשיו איך לרוץ על עלי שלכת חומים באמצע יום סתיו בכל יום שעובר... הסיפור שסיפרתי לך חזר אל הספר שנסגר נכבה את האור וביחד נלך לישון עד מחר. ובנימה יותר אישית-זה לא משנה מאיזה רחם אורית באה,הכי חשוב שהיא באה מהלב ואני חושבת שעם סיפור כזה אורית,את וגם לוי נכנסתם ללב של כולם.

אמא של אביתר...... ../images/Emo9.gif

אני בשוק מהשיר ששמת..... עוד שניה וחצי והייתי שולחת הודעה עם אותו השיר !!! (היום היה לי זמן להכנס לאתרים שתוכנם חיפוש מילים לשירים עבריים ואחד השירים שלכד את עיניי הוא השיר הזה !) מ-ד-ה-י-ם ! ומה שאמרת בסוף ההודעה כ"כ נכון ויפה !

שושי - קראתי וקראתי בשקיקה

וקיוויתי איתך שיצליח. וחושבת לאורך כל הסיפור כמה שזה לא פייר ולא הוגן. בסוף זה הצליח בדרך אחרת. תהנו מאורית שלכם.

dafdaf

New member
../images/Emo24.gif שושי, אני מעריצה את הנחישות

שלך ואת הכוחות הפיזיים וכוחות הנפש המדהימים שלך לעבור את כל זה מאחלת לך המון אושר ונחת עם אורית שתביא לכם המון
ו

shirka

New member
../images/Emo24.gifנשארתי בלי מילים

איזה כוחות יש לך!!! מאחלת לכם את כל האושר שבעולם! באמת שהוא מגיע לך אחרי כל הסבל והצער שחויית. ואגב, את כותבת נפלא!! אולי יוולד לך ספר

galala

New member
סיפור מדהים

כל הכבוד על הכוחות ובהצלחה עם אורית ועם הילדים הבאים

למעלה