T TetiBETTY New member 21/9/09 #18 מאמיר התבקשתי למסור שזה לא רק לילדים. גם גדולים יהנו ממנו מ-א-ו-ד!! קחו לתשומת כם
מ מיכל@ל New member 21/9/09 #20 איך מצטרפים ? זה שולח ללינק שאפשר להכניס תמונה לפרופיל [אם הבנתי נכון...]
ר רעות שטיינברג New member 22/9/09 #49 כן ראיתי שהיא הצטרפה../images/Emo13.gif עכשיו אנחנו גם חברות בפייסבוק
מ מיכל@ל New member 21/9/09 #19 וואי,איזה כיף לראות את זה בהזדמנות הזאת תודה לרעות שפרסמה את האודישן ובזכותה הילדה שאתם רואים בפוסטר [מאיה] היא באנה. למנהלת - תוכלי בבקשה לשלוח לי את התמונה במייל ? שמרתי אותה אבל היא נשמרת לי קטנה והייתי רוצה לשמור אותה למזכרת בגודל סביר,מאוד אודה לך אם תוכלי.
וואי,איזה כיף לראות את זה בהזדמנות הזאת תודה לרעות שפרסמה את האודישן ובזכותה הילדה שאתם רואים בפוסטר [מאיה] היא באנה. למנהלת - תוכלי בבקשה לשלוח לי את התמונה במייל ? שמרתי אותה אבל היא נשמרת לי קטנה והייתי רוצה לשמור אותה למזכרת בגודל סביר,מאוד אודה לך אם תוכלי.
ר רעות שטיינברג New member 21/9/09 #24 זה הגודל המלא של הקובץ ואני מאוד שמחה שהיא התקבלה ועוד בזכות זה שהיא ראתה את הפירסומים שעשיתי היא ניגשה לאודישן.נצפה בה על הבמה בקרוב מותר לשאול מה הקשר בינכם?
זה הגודל המלא של הקובץ ואני מאוד שמחה שהיא התקבלה ועוד בזכות זה שהיא ראתה את הפירסומים שעשיתי היא ניגשה לאודישן.נצפה בה על הבמה בקרוב מותר לשאול מה הקשר בינכם?
ר רעות שטיינברג New member 21/9/09 #32 תארתי לעצמי שאת האמא../images/Emo13.gif המון בהצלחה לבתך בהצגה