הפוסטר של ספר הגונגל בבימויו של אמיר

ומאיה לדעתי זאת זכות עבורה לעבוד עם מישהו כמו

אמיר
היא רק תרוויח ותלמד מהחוויה הזאת כמה שיותר אני בטוחה. אין בנאדם שיותר מתאים מאמיר בשביל עבודה עם ילדים. היא בידיים טובות
שרק תהנה!

Jen74

New member
יה!!! אני מכירה את המתוקה הזאת../images/Emo9.gif

הבת שלי השתתפה איתה בצילומים ליובל המבולבל בערוץ הופ. הילדות התחברו במהלך החזרות ואני לפעמים מתכתבת עם אמא שלה. הילדה הזאת מוכשרת ברמות מדהימות

תמונה מהממת! בחירה של הילדים מצויינת!

שניהם מוכשרים ומתאימים לתפקידים. כל הכבוד לאמיר על הבחירה. מכירים אותם מהפסטיגלים,... הם הכי הכי שיש...

מיכל@ל

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo9.gif

לא נעים לי שככה השתלטתי על הפורום שלכם אבל כל כך חיממתן לי את הלב ויש לי חיוך גדול שלא יורד מאז הצהריים בזכות הפרגון שלכן.

OOOO0

New member
לא השתלטת בכלל.

כולנו שמחים שאת כאן איתנו. ברוכה הבאה לפורום!
ובהצלחה למאיה במחזמר!

תמונה מהממת! בחירה של הילדים מצויינת!

שניהם מוכשרים ומתאימים לתפקידים. כל הכבוד לאמיר על הבחירה. מכירים אותם מהפסטיגלים,... הם הכי הכי שיש...

רשימת התפקידים המלאה../images/Emo13.gif

בהשתתפות "מייקל הרפז - "היי פייב בתפקידים:ראמה(אבא זאב),הנשיא פיל קלינטון(ראש (חבורת הפילים),אם.סי מאנקי(קוף ביבוא אישי מאמריקה ושוקי התוקי. אריה מוסקונה בתפקיד-בלו הדב גיא אריאלי בתפקידים: שירחאן הנמר / אם.שימ.פנזי - קוף בניחוח צרפתי יהודה נהרי בתפקיד-בגירה :יוליה איגלניק בתפקידים הנחש,היפיל פיל בשאנטי(מחבורת הפילים),קופי אליוט(הקופה היחידה בשבט) בת אדם. :מרטין אומנסקי בתפקידים שפיץ הזאב,פילאטיס(פיל קצת עדין),אבא של באנה,סנופ קוף(מלך הקופים),שוקי התוכי השני. מיטל שיטרית/שיראל אשרוב - אמא זאבה / פילארי קלינטון (אישתו של פיל קלינטון) / קוף סי. האמר (הקוף יוצא חבר העמים) / אמא של באנה לירז / שי חורש/ אלון - מוגלי מאיה/ שי / ים - באנה / כתם (גור זאבים) / פיליפ (גור פילים) / דגים ליקה וסיימון בזאלי - קופים/ זאבים/ נמרים/ בני אדם / ועוד..... התפקידים נראים מגניבים מקוריים ומצחיקים אני מאוד מחכה לראות את זה כבר!!! ופרט מאוד חשוב-כל השירים הלחנים והטקסטים חדשים לחלוטין ללא קשר לגירסאות הקודמות של המחזמר

רעות תודה רבה על כל המידע :)

המחזמר נראה מדהים :) ואני מקווה שבאמת יצאו למחזמר גם דיוידי ודיסק של השירים של המחזמר למופעים ולחנויות :)

בשמחה../images/Emo24.gif

רשימת הדמויות סיקרנו אותי עוד יותר לראות את המחזמר. גם אני מאוד רוצה שיצאו DVD ודיסק ושהם יכנסו לאוסף שלי

למעלה