ביס 120
R Rukia nik New member 19/10/07 #65 אני מקליטה כל ערב RTL כי אני מפחדת לפספס משהו על טוקיו הוטל, אז אם יהיה משהו אני אודיע לכם ישר!
N Never Had a Nick New member 19/10/07 #60 אהה העלו את הקליפ ליוטיוב טוב לא ליוטיוב לדיילי מושן אבל זה בדיוק אוטו הדבר תהנו.. http://www.dailymotion.com/video/x3909g_an-deiner-seite-ich-bin-da_music
אהה העלו את הקליפ ליוטיוב טוב לא ליוטיוב לדיילי מושן אבל זה בדיוק אוטו הדבר תהנו.. http://www.dailymotion.com/video/x3909g_an-deiner-seite-ich-bin-da_music
א אוררי קאוליץ New member 19/10/07 #63 ראיתי ראיתי ראיתי ראיתי ראיתי ראיתי !!!! יואאוווו טווום כזה יפה שזה עצווווב !
D dorkiflitz New member 19/10/07 #64 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כךךךךךךךך התאהבתי בטום מחדשששששששש
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כךךךךךךךך התאהבתי בטום מחדשששששששש
D dorkiflitz New member 19/10/07 #69 ../images/Emo208.gif שכחתי להגיד תודה לכל מי שהביאה קישורים לקליפ המהמם הזה.. תודה!
1 16yaeli New member 19/10/07 #70 וואי זה הקליפ הכי מושלם שקיים! אני רוצה להורדה!!:] בילללללללללללללללללל אוףףף למה אין בחוריםכ אלה בישראל
וואי זה הקליפ הכי מושלם שקיים! אני רוצה להורדה!!:] בילללללללללללללללללל אוףףף למה אין בחוריםכ אלה בישראל
D dorkiflitz New member 19/10/07 #73 כי אם תליכ עם איפור כזה ושיער כזה יסתכלו עלייך כאילו את חייזר שהתחפש להומו ביום רע. וזה מה שאני שונאת כאן. אני רוצה אירופה!!!
כי אם תליכ עם איפור כזה ושיער כזה יסתכלו עלייך כאילו את חייזר שהתחפש להומו ביום רע. וזה מה שאני שונאת כאן. אני רוצה אירופה!!!
R Rukia nik New member 19/10/07 #72 קליפ מהמם! ../images/Emo99.gif לא הצלחתי לראות אותו באינטרנט, אז מצאתי קישורים להורדה שלו והורדתי אותו. מישהו רוצה קישורים להורדה?
קליפ מהמם! ../images/Emo99.gif לא הצלחתי לראות אותו באינטרנט, אז מצאתי קישורים להורדה שלו והורדתי אותו. מישהו רוצה קישורים להורדה?
R Rukia nik New member 19/10/07 #76 חחח..../images/Emo6.gif כמובן! Rapidshare Uploaded.de & ShareBase אני ממליצה על הראשון! D:
נ נועמייי New member 19/10/07 #75 תקשיבו לי טוב!1 זה הקליפ הכי מושלם שראיתי בחיים!!!!!!1 חחח כולם ראו איזה סטירה גיאורג הביא לביל במעלית?!?! XD קיצר חברים, שלמות!!1
תקשיבו לי טוב!1 זה הקליפ הכי מושלם שראיתי בחיים!!!!!!1 חחח כולם ראו איזה סטירה גיאורג הביא לביל במעלית?!?! XD קיצר חברים, שלמות!!1