הקליפ החדש

crazysapir

New member
זה לא בדיוק נכון!

חוץ מזה מה שרואים באמ טי וי חשבת על העבודה שהם עעוארכים תתוכנית והריי הם לא יצלמו את כל הימים רק לצלם את הקליפ בסצנות זה כמה ימים[ ואם תשימי חלב באמ טי וי מתי שמלמים אז הם אומרים היום יום שני לצילומים, היום יום שלישי לצילומים וכן הלאה.. באמ טי וי הם לא יראו לך את כל ה24 שעות כי הם לא מצלמים קליפ 24 בימממה , זה כמו בתוכנית טלוויזיה עזבי אני לא יודעצת להסביר] וחוץ מזה מה את רצינית???? אחרי שעושים את כל הסצנות[שזה בכמה ימים עושים את זה] אח"כ ע-ו-ר-כ-י-ם- את זה!לא ישר המ שאת רואה תתכונית באמ טי וי: makind the יר אחרי זה ישר הקליפ באמ טי וי...!וחוץ מזה גם לוקח זמן עד שהקליפ ערוך לעד ששמים אותו בטלוויזיה

crazysapir

New member
סתם זה בגלל...

אממ אני אל יגיד את זה פה , יש בן>< והמבין יבין
שלא יחשבו שזה בגלל אנשים בפורום אני ככה מקווה שהבנתן אותה וזהו אין לי שום דבר נגדכם

dirty look

New member
הבנתי יקירתי../images/Emo6.gif

שלוש שעות אני חושבת מה זה אמור להביע ואז

1shiran1

New member
יאא איזה יופי ! אני ממש אוהבת ת'שיר ../images/Emo9.gif

אגב, היום טקס פרסי ניקלודיאון לא ? טוקיו הוטל מעומדים נכון ..? מישהו יודע אם זה ישודר באינטרנט ? [כי בדר"כ בארץ זה משודר אחרי שבועיים-חודש..]

יווווו איזה אושררררררררררררר ../images/Emo23.gif

איזה חמודים אני מתה כבר לראותת הווו ההתרגשות ! D:

lid15

New member
אהעה!!! :] ../images/Emo23.gif

סוף סוף! חיכיתי לזה איזה עשרים שנה.. חח בדיוק חשבתי על זה שאין להם הרבה קליפים. :):):)

ElinorLahav

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאמא ../images/Emo2.gif

אני כ"כ אווהבת את השיר זהזהזהזההזהזהז !!!!!!!!!!!! חיכיתי כ"כ שיצא לו קליפ יאי אייזה כיף
~אלינור תרגעי~

3has3

New member
רוב הסיכויים שזה הופעות D:

כי בזמן האחרון לא ממש היה להם זמן פנוי D: יאי D: אני רוצה לראות את זה XDD

tsofa

New member
אעאעאעאעאעאעאעאאע !!!! ../images/Emo85.gif

איייזהה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!11

מנצל"שת ^^ רדיוס 100FM

ready set go נכנס למצעד השבועי של רדיוס100FM יאאא הוא אומנם מקום אחד לפני הסוף אבל נו, בעזרת ההצבעות נצליח להשפיע גם במצעד הזה :) סורי אם נצל"שו כבר הרבה זמן לא הייתי פה. www.100fm.co.il

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע../images/Emo99.gif

מזלטוב
לא יכולה כבר לחכות לקליפ D:

למעלה