ה-מפגש.

../images/Emo41.gif בנות צריכים להחליט ../images/Emo21.gif

מחר כבר צריך להזמין מקום שנחליט עליו. לי זה ממש לא עקרוני איפו, אבל צריך לזכור שבנות מגיעות מכל הכיוונים (צפון, דרום, מזרח) אז זה צריך להיות איכשהו באמצע ומקום שיהיה לכולם קל יחסית להגיע. אז בואו ננסה לצמצם אפשרויות. יש את רמת אביב יש את צומת סגולה - פתח תקווה ויש את אפרופו בגן אלומי רמת גן (נכון?) אז יאלה עכשיו להחליט
ואם פתאום למישהי. יש רעיון שלא חשבנו עליו קודם זה הזמן!
וחוץ מזה הלכתי לטייל בשמש המקסימה, קניתי לי סוודר חדש וראיתי את דלדן אם יואב המסכן שקיבל אבעבועות רוח - אז בהזדמנות מאחלת לכם שתעברו את זה בקלות.

lulyK

New member
../images/Emo26.gif ה-מפגש.

מסטטיסטיקה קצרה עולה שהרוב יכולות ביום שני, ומעדיפות את ת"א. נותר רק לשרשר מי באמת מתכוונת להגיע, ולהוסיף המלצות למקום כשר ונחמד....

daldan

New member
תודה ../images/Emo24.gif

קיבלנו משחה לבנה "ריחנית" ופניסטיל. וגם קניתי לי פיז'מת פליס מאותה החנות... (צריך שיהיה נעים כשקמים בלילה לא?) ובקשר למפגש - אמא של עופרי המקסימה שכנעה אותי לקחת בייסיטר ולהתפקד, אז אם לא יהיו שינויים ונהיה בריאים עד יום שני אני מתפקדת

חושחושה

New member
אז ניסע ביחד? אולי פשוט נחליט רמת

אביב וזהו! אני לא מתה על קניונים, אבל הנקודה היא להפגש, ונראה לי שרמת אביב זה לא מסבך את אף אחת, מה דעתכן? פשוט נחליט ונקבע שעה וזהו!

daldan

New member
שכחתי להוסיף

שכנראה שיש לי כבר משהו מתוכנן מראש לאותו הערב, sorry נפגש בהזדמנות אחרת

tookish

New member
יכולה להמליץ.....

על פיצה שקד(זה בית קפה ) שנמצא ברמת חן ליד הפארק הלאומי.. מקום קטן מקסים מקסים..יש בו פיצות (הכי טובות שיש)שנעשות במקום, סלטים טריים ומבחר של פסטות וגולת הכותרת גלידה איטלקית שנעשת שם טריה טריה. זה הבית השני שלי והבעלים יסכים בטוח לשריין לנו מקום גדול (עשיתי שם פעם מפגש של לקראת הריון)

tookish

New member
טוב אז ככה....

המקום הוא חלבי לגמרי אין שום דבר בשרי ולכן אין גם כלים בשריים אבל.... אין כשרות או תעודה ...(זה ההסבר שקיבלתי מבעל המקום)

mummy

New member
מה, גם את מהשכונה? זה מקום מעולה!

בלי קשר לזה שמדובר במקום שנמצא שתי דקות מהבית, אני בעד לגמרי. הכי טוב מהכל ויש שם אוכל ממש מעולה. איך יצאתי אהבלה, שאני כאן ולא עלה בדעתי לא זה ולא הפארק הלאומי...

אדר שלי

New member
דלדן - תרגישו טוב! נשיקות ליואב!../images/Emo20.gif

ולגבי מיקום המפגש - אני אגיע לכל מקום שייבחר. ממש לא משנה לי.

ornaok

New member
אפרופםו בפארק הלאומי כשר???

לא נראה לי! היינו שם בשישי בערב לפני כמה שבועות! בכל מקרה, אין לי איך להגיע לאף אחד מהם, אז כנראה שלא אוכל להגיע. תהנו. אני אקנא לי לבד בבית. (לוליק, כמה זמן לוקח לקו שאמרת להגיע מבת ים לרמת אביב? אין לי את הקו הזה ליד הבית אבל אני יכולה לחפש איפה יש אותו. הבעיה שזה בטח לוקח יותר משעה...)

למעלה