ה-מפגש.

מאז

New member
כנראה לא אגיע- אבל לגבי מקומות-

אחרי יותר משנתיים בפעילות אינטנסיבית בפורומים השונים, עדיין לא בשלה לאאוטינג (מן שריטה שכזו, לא יכולה להסביר למה בדיוק). אבל לגבי מקומות כשרים באזור ת"א - יש מקומות מקסימים כמו גינצבורג , אבל הם די קטנים. יש את רולדין - גם לא גדול. אם תהיו קבוצה ממש גדולה אפשר באפרופו במלון אלכסנדר, ששם ממש עושים ארועים. בקיצור- כשתדעו מה הגודל של הקבוצה ומה רוצים, אוכל להיות יותר ספציפית בהמלצה על מקומות (מאז- שאוספת אחד לאחד מקומות כשרים וטעימים כבר שנים)

שוגי13

New member
../images/Emo9.gif גם אני אשמח

סוף סוף.... לא מכירה מקומות כשרים בת"א, אבל ברחובות יש המון. אם מתאים- אשמח לעזור בארגון!

עדידס77

New member
גם אני אשמח! ../images/Emo9.gif

יהיה נחמד לפגוש פנים חדשות מאחורי ההודעות!

ליצה

New member
אני מאוד אשמח לבוא

למרות שאני לא מראה נוכחות פה בזמן האחרון. נו נו נו לי...

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifשוב סקר חדש ../images/Emo3.gif../images/Emo36.gif

היות שכבר הלכנו לאיבוד מי רוצה איפה, אני מנצלת שוב את הכלי הנפלא שיש לנו כדי לבדוק היכן רובינו מעדיפות להיפגש. את הודעת המפגש של אמא של עופרי אני משרשרת לכאן. אנא הצביעו והשפיעו

מעיןבר

New member
מקפיצה|כ-סל|

בנות - ההיענות בסקר ממש חלשה וקשה להחליט ככה על מקום
|כ-סל||כ-סל|

lulyK

New member
מעין, אולי צריך פשוט

להחליט על מקום אחד וזהו? זה לא שיהיה רוב מוחלט לאחד המקומות. מבחינתי אין בעיה שהמקום הנבחר יהיה בפ"ת (כשר, פחות או יותר באמצע הדרך, לא בתוך קניון, נשמע טעים) אפשר בשלב הזה להתמקד כבר בסידורי הסעה למי שמתקשה להגיע....

מעיןבר

New member
לא חייבים רוב מוחלט

בדמוקרטיה מנצח זה שקיבל את מירב הקולות, לא רוב מוחלט. אני רק רוצה שיעורי הצבעה גבוהים יותר - שכל מי שרוצה להגיע באמת תצביע, ככה נדע באמת מה הכי נוח להכי הרבה משתתפות

מעיןבר

New member
העלנו סקר ממוחשב

אין צורך לכתוב. צמצמנו כבר את הרשימה ואני לא רוצה לפתוח אותה שוב.

swann

New member
לא אכפת לי איפה, העיקר כבר להפגש../images/Emo13.gif

הגענו
... עדיין מג'וטלגים אבל נהנים מכל רגע. אני מתעדכנת כאן מדי פעם לראות איפה ומתי. אם מישהי צריכה טרמפ מפ"ת או על הדרך לאן שנקבע - אני ממונעת
נתראה בקרוב

mummy

New member
הצבעתי סופסוף בסקר

למרות שממש לא משנה לי איפה זה יהיה. מתי נסגרות הקלפיות? לא כדאי שנחליט בקרוב?

למעלה