ה-מפגש.

בלינקה

New member
מה שלא יעלה לי יקר מדי לקחת אליו

מונית מהרכבת. אני מניחה שאין בעיה עם קניון אביב, ואולי גם אין בעיה עם רמת חן (כבר לא זוכרת, זה היה מזמן
). אני לא אגיע לקרית אריה.

מה עם עזריאלי?

טוב בגלל הרכבת לבנות מהצפון ונמצא במרכז. לי אישית הכי נוח צומת סגולה אבל כיון שלא טוב לכולן אני אנסה להתגמש. לעזריאלי אני יכולה לבוא מהרכבת.

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifלעניין הכשרות../images/Emo36.gif

לי אישית זה הדבר הכי פחות עקרוני, אבל מי שמקפידה חשוב לי לכבד אותה. למיטב ידיעתי תעודת כשרות בארץ לא מקבלים אם עובדים בסופ"ש (חוץ, אולי, ממסעדות של בתי מלון), ואינני מדבר על "כשר למהדרין" אלא תעודת כשרות"רגילה" של הרבנות. מי שמקפידות חייבות לומר לנו האם התעודה חשובה להן, או שלא אכפת להן לאכול במקום שפועל לפי הכללים אך אין לו תעודה בשל עבודה בשבת. זה בעיני ייתרון של המקום בפ"ת. בכל מקרה, אחרי שסגרנו את עניין העלויות פחות או יותר, אני אעלה מאוחר יותר סקר חדש למנגנון הסקרים עם הצעות של מקומות.

מעיןבר

New member
שקד כשרה עם תעודה

זיוי יליד רמת-חן וחיינו שם אצל אמא שלו בשנה האחרונה, שאני לא אדע כאלה דברים

מעין צודקת, קראתי את כל השירשורים

ולא ראיתי תגובה שמתייחסת לנושא. אז אולי באמת תכתבו לנו אם מסעדה חלבית בלבד שפתוחה בשבת ואין לה תעודה בגלל זה זה בסדר.

lulyK

New member
אני מניחה שהן לא מתייחסות שוב

לנושא כי הן לא רוצות להראות נודניקיות. מי שחשוב לה כשרות לא יכולה לאכול במקום לא כשר או ללא תעודה. הן אמרו את זה בשירשור הראשון. מבחינתי, לפחות, זה לא בר השוואה למישהי שמפחדת לשבת בקניון (אני. אבל אתגבר
) או למישהי שבמקרה לא יכולה להגיע למקום מסויים.

Arfilit

New member
לולינקה -

מבלי להקטין חלילה את הפחד שלך - קניונים הם דווקא מהמקומות היותר בטוחים בימינו. הם בד"כ מאובטחים מכל כיוון. מה שכמובן לא מונע ממני לחשוש מן העובדה שאני עובדת בעזריאלי...

lulyK

New member
צימצמתי את הפחד שלי,

וכרגע אני אוסרת על עצמי ישיבה בבתי קפה שנמצאים בפתח של קניון. אלא שבפנים בטוחים מספיק בשבילי....(עדיין מקפידה לא לשבת בשום מקום ליד פתחים ותמיד עם הפנים לדלת. כנראה שאריות מהגילגול שבו הייתי מרגלת).

עמית@

New member
ואף פעם לא עם הגב לקהל ../images/Emo11.gif

רק לקיר, שלא ינעצו סכין בגב האומה (אה, רגע, זה התסביך שלי
)

רות י

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif../images/Emo36.gifצר לי, אך מרוב

שרשורים והודעות ורעיונות, איבדתי את ידיי ואת רגליי. איפה נפגשים? בסוף זה יסתיים בכך שאת יום ב' לא יפול הפור.

אפרת12

New member
אני מתפקדת ../images/Emo45.gif

ואני כבר שנים לא תל אביבית - אין לי מושג לגבי מקומות...

למעלה