פסח ואין לי שאלה :\
N never cry New member 24/8/07 #20 אז אני יתן שאלה.. ושהשאלות יהיו קשורות לט"ה.. זה יותר קל סתם שאלות אבל אז זה לא קשור לפורום.. השיער של ביל חלק רגיל או שהוא קופץ?
אז אני יתן שאלה.. ושהשאלות יהיו קשורות לט"ה.. זה יותר קל סתם שאלות אבל אז זה לא קשור לפורום.. השיער של ביל חלק רגיל או שהוא קופץ?
E Ever Dream Of Me New member 24/8/07 #23 בעיקרון עם, אבל יהיה נחמד לראות איתו בלי D: טום- עם הבגדים של ביל או עם הבגדים הנוכחים שלו?
K keren eckshtein New member 24/8/07 #27 הבגדים שלו זה ברור XD אני חולה על הלוק של טום השפתיים של טום או העיינים שלו ? XD
E ElinorLahav New member 24/8/07 #28 ששפתייים ארר ! ממ.. שניה אני חושבת ! ..... ....... .......... :S .......... טוב אני ישאל את השאלה ששאלתי ואפחד לא ענה בילבונג או ריפ קארל ?!
ששפתייים ארר ! ממ.. שניה אני חושבת ! ..... ....... .......... :S .......... טוב אני ישאל את השאלה ששאלתי ואפחד לא ענה בילבונג או ריפ קארל ?!
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #29 ../images/Emo122.gif לא זה ולא זה אבל אם צריך לבחור אז בילבונג פחות גרוע... ים בשקיעה או בצהריים?
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #34 לא, אבל אני לא אוהבת כי :-... כעיקרון זה פשוט ממותג מדי בשבילי בעעע יש לי תסביכים
R Rock This Party New member 24/8/07 #31 ריפ קארל ויש לי תיק שלהם! ההההההההההאעא אממממממממממממממ מקווה שלא שאלו: שוגי כוכבים או קורנפלקס ? (רמז: שוגיייייייייי בצורה כוכבית XD )
ריפ קארל ויש לי תיק שלהם! ההההההההההאעא אממממממממממממממ מקווה שלא שאלו: שוגי כוכבים או קורנפלקס ? (רמז: שוגיייייייייי בצורה כוכבית XD )
E Ever Dream Of Me New member 24/8/07 #33 פאקק שאלה מכשילה!! אני לא יודעת להגיד..חח באמת שלא! ממש הכשלת כרגע! XD
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #22 עם-למרות שיהיה מעניין לראות אותו בלי אמממ סלקום ווליום או כפר קוקה קולה? ~שיעול~סלקום ווילום~שיעול
D dorkiflitz New member 24/8/07 #24 ../images/Emo109.gifברור שסלקום ווליום!!! הציפורניים של ביל- שחורות עם פרנץ' לבן או שחורות לגמרי?
N Never Had a Nick New member 24/8/07 #25 שחורות עם פרנ'ץ ../images/Emo99.gif לאב איז דד או טוטגליבט?
ס סנפ XD New member 24/8/07 #26 טוטגליבט! ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif נמ,שישי או שבת? ~לא קשור~
F Fall Out Liel New member 25/8/07 #35 מיישרת וממשיכה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif עשרים לארבע!! |שוק| שוגי כוכבים >< אמ... יופי או אופי?
מיישרת וממשיכה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif עשרים לארבע!! |שוק| שוגי כוכבים >< אמ... יופי או אופי?
ת תמר קאוליץ New member 25/8/07 #37 ../images/Emo191.gif אם כבר אז וואנבי XD נסטי או אייסטי? (המאנסטיהאמ)
S Simple Dani New member 25/8/07 #38 ../images/Emo181.gifברור שנסטי! אין על הדבר האמיתי! תמיד חשבתי שאייסטי זה סוג של זיוף אמ. הארי פוטר או שר הטבעות?
../images/Emo181.gifברור שנסטי! אין על הדבר האמיתי! תמיד חשבתי שאייסטי זה סוג של זיוף אמ. הארי פוטר או שר הטבעות?
ת תמר קאוליץ New member 25/8/07 #39 ../images/Emo191.gif נכון../images/Emo127.gif נממ.. הארי פוטר ^^ שראיי או זימר?