זימר שראי לא עובד במחשב)): מפגש קומונה/פורום או מפגש מעריצות כללי?
ס סנפ XD New member 25/8/07 #40 זימר../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif שראי לא עובד במחשב)): מפגש קומונה/פורום או מפגש מעריצות כללי?
זימר../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif שראי לא עובד במחשב)): מפגש קומונה/פורום או מפגש מעריצות כללי?
3 3has3 New member 25/8/07 #41 קומונה/פורום גם אצלך הוא לא עובד? אצלי עבד רק הקליפ XDDD בכל מקרה, שבת בבוקר או יום אחר בבוקר? *אני מושפעת מזה שעכשיו שבת בבוקר *
קומונה/פורום גם אצלך הוא לא עובד? אצלי עבד רק הקליפ XDDD בכל מקרה, שבת בבוקר או יום אחר בבוקר? *אני מושפעת מזה שעכשיו שבת בבוקר *
S Simple Dani New member 25/8/07 #42 ../images/Emo181.gif~שבת בבוקר~../images/Emo98.gif דה יוזד או מיוז?
E ElinorLahav New member 25/8/07 #43 מיוז ... ../images/Emo9.gif יומן אירגונית או יומן רגיל ?!!?!?!?! אני בדילמה גדולה !
C chocolate chips New member 25/8/07 #45 גיטרה!!! [חשמלית] למרות שתופים זה מגניב רועש כזה!! [יציאה מטומטמת!!] נמנמנמ...פלאפון סליידר או פומית ..[אתם יודעים כזה שנפתח!!]
גיטרה!!! [חשמלית] למרות שתופים זה מגניב רועש כזה!! [יציאה מטומטמת!!] נמנמנמ...פלאפון סליידר או פומית ..[אתם יודעים כזה שנפתח!!]
E ElinorLahav New member 25/8/07 #46 סלייידר יש לי אחד לה לה לה ../images/Emo9.gif 212 סקסי או בריטני ספירס ?! (זה בשמים XD )
R Rukia nik New member 25/8/07 #57 אממ.. היית צריכה לשאול השיער של ביל או של גיאורג, זה היה הרבה יותר קל! ובקשר לשאלה שלך, זה באמת תלוי! אז אם כבר אני אשאל: השיער של ביל או של גיאורג? (התשובה ברורה )
אממ.. היית צריכה לשאול השיער של ביל או של גיאורג, זה היה הרבה יותר קל! ובקשר לשאלה שלך, זה באמת תלוי! אז אם כבר אני אשאל: השיער של ביל או של גיאורג? (התשובה ברורה )
ס סנפ XD New member 25/8/07 #58 גיאורגD: ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif טום , עם כובע או בלי כובעD:
R Rock This Party New member 25/8/07 #59 עם כובע! שלומי או ממ"ב (מרינה מקסימילאן בלומין) ? (רמז: שלומיייייייי!!!)