חישבו מה שי עשה לכם שאתם משמיצים אותו

cookies10

New member
../images/Emo26.gifחישבו מה שי עשה לכם שאתם משמיצים אותו

מה שי עשה לכם שאתם כל כך משמיצים אותו הרי הכל זה משחק, ומי שלא יודע איך לשחק טוב הוא בחוץ,,,, שי מכיר את המשחק ויש לו מהלכים בדיוק לפי הכללים שם המשחק אסטרטגיה .."רולטה רוסית" הוא לא מסתיר שיש לו פה שיורה אש לכל הכיוונים, הוא גם לא מהסס להגיד מה מפריע לו, כי זה שי... ולכן כולם חושבים שהוא נחש, הוא ההפך מנחש כי נחש עושה דברים בשקט...(נחש זה צבר) שי מדבר ומסביר מה מפריע לו בקול... ויש הגיון בדבריו הוא לא סתם ניטפל על מישהו... כשהוא התפרץ על נעמה הוא היה הכי אמיתי מכוולם שם בוילה הוא חשף אותה אחד לאחד כי כולם חשבו כמוהו ושתקו כמו עכברים... והוא לקח על עצמו להגיד את כל מה שכולם חשבו ופחדו להגיד לה בפנים הוא גם אמר לה שהמקום שלה עם הילדים, ולא פה ובצדק... (לא צריך לקחת נשים נשואות, ולהרוס משפחות, גרושות כן..). למה לא להגיד לבן אדם את האמת בפנים. וכשהוא דיבר על לאון ועם לאון הוא הסביר יפה מאד את העמדה שלו כי לאון לא יודע גבולות, חושב רק על עצמו הוא מכריח את כוולם שהסתכלו עליו, שיואהבו אותו, שישנו לידו, שילטפו אותו, והוא דורש צומת לב, מחפש אמא ואבא וכשקרה מקרה כזה עם שי, אז כווולם מרחמים רק על לאון, שהוא הכי מסכן בעולם, לאון סך הכל שחקן שלא מכיר את המשחק נקודה. ושמותר לל לצחוק על כולם בלי לשים לעצמו גבולות. לא ככה החיים... אני חושב שהיגיע הזמן שמישהו יעמיד אותו במקומו.. הוא העיר לו פעם פעמים ואז הוא התקיף... לאון צריך להתבגר ולהתחשב באחרים, הוא לא לבד בוילה. ושי עושה עבודה טובה בשביל כוולם... אז די לשנוא ולהשמיץ את האדם הלא נכון זה רק מראה שאתם לא מסוגלים להגיד תאמת בפנים והכל עוצרים בתוככם ... ולכן יוצאת השינאה קינאה או השמצה כלפיו... כי לו יש את האומץ...ולכם לא... מי עזר לרנין שהיתה בדיכאון, ולמי פנתה שיפרה... שי הוא אדם עם לב רחב וטוב, עוזר לחבריו להתעודד בעת צרה אדם מעניין שאפשר ללמוד ממנו הרבה, הוא צנוע ולא מתנשא הוא לא במקרה הגיע לאן שהוא הגיע... יש הגיון בדבריו...והוא הכי מעניין מהגברים... הוא יודע מתי להכות בברזל שעדיין חם.. ברגע הנכון ובזמן הנכון... ואם הוא מצליח באסטרטגיה שלו, ובאמת שלו, אז כל הכבוד לו, הוא מלך..הוא מנהיג עם כריזמה, חי ונושם את המשחק ומי שבדרכו הוא מזיז. מה פה לא מובן.. גם שינאה זה רגש, גם סוג של התייחסות...כותבים עליו הרבה כי זה מה שמעניין את ההפקה...וזה מה שנותן פלפל לתוכנית ולמה בעצם לשנוא...לשנוא את האני המאמין שלו - או שלכם או את הפחד שלכם להגיד את האמת בפנים... ותחשבו על זה....

שי לא יכול לעשות מה שבראש שלו

הוא צריך לחשוב לפני כל מה שהוא מוציא מהפה שהוא משחק ברגשות של לאון כמה ימים ולא אומרים לאישה יותר מבוגרת ובטח שיותר חכמה ממך אפס אסור להגן עליו הוא ממש צבוע הוא עוזר לרנין אבל אחכ מרחל עליה עם ונסה זה ממש מגעיל הוא חייב לעזוב את הבית מידית!!!ומי שמסכים שיאשר כתגובה

בובליל אני מאשרת הכל נכון, ההודעה שלפנייך

הצחיקה אותי , הוא עוזר לאחרים חחחחחחחח , אצלו הכל אינטרס . איזה יום מישהו כתב פה , הוא יעשה הכל וימכור את אמא שלו בשביל לנצח ולהרוויח את המיליו. נחש ועוד איך.

cookies10

New member
אינטרס זה שם המשחק, מה פה לא ברור

כולם באו בשורה התחתונה לנצח ולמי אין אינטרס לנצח, ומי לא ימכור אחד את השני כדי לנצח אל תשחקו אותה פרווה... אל תשכחו שהם לא חברים שלו מהבית הם חברי משחק בוילה, חברים שגם הם יזכו במיליון שקל, מי שניכנס למשחק ואומר שהוא לא כזה, הוא בחוץ... ובגלל זה שי עוד נשאר... וגם נינט מכרה את השערות ולה לא היה אינטרס לזכות... במיליון וחצי שקל... אז מה שי שונה מאחרים...

ליטליקSD

New member
ואני אוסיף ואומר

וזה אולי גם מחידוד של הדברים ששי אמר בעצמו- אם הוא ירצה להישאר בקשר עם רנין, צבר, לאון, שפרה, ערן, בוריס וכו' אחרי התוכנית, הוא יהיה. הוןא יוסיף אותם למעגל החברתי שלו. וכנ"ל עם השאר ע"פ בחירתם. אבל כרגע במשחק הוא ידיח גם את רנין וגם את צבר אם זה יראה לו לנכון כדי להתקדם במשחק. וכל זה לגיטימי בהחלט
הוא היה אפס אם הוא לא היה עושה את זה. אם הוא יהיה בגמר או בחוץ ויראה את מי שינצח (גם אם זאת תהיה רנין או עינב) תהיה בו סוג שלך שמחה כלפיי אותו בנאדם (בינינו יותר כלפיי רנין ופחות כלפיי עינב). כמובן שהוא מקווה שזה הוא, אבל הוא לא ילך ויתאבד בים בגלל שזה לא יהיה הוא. הוא אמר בעצמו ואני מצטטת: "בטוח שהאחרונים שיהיו בגמר יהי חברים די טובים אחרי תקופה של 3 חודשים ביחד. בטוח. אז אם אני ביניהם אני אשמח בשביל מי שיזכה גם אם זה לא יהיה אני. ואני בטוח שגם אם אני לא בגמר השניים האחרים ישמחו בשביל אותו אחד."\ אני לא בטוחה שזה מילה במילה, אבל פחות או יותר. אני מאוד אוהבת לראות שיחות שלו עם אנשים כמו מה שהיה היום לפנות בוקר עם לאון ושפרה. הוא מדבר לעניין ומשדר חוכמה ואינטליגנציה ברמה גבוהה. אותי אישית השיחות האלה מרתקות ונשאתי עד 4 לשמוע אותן. אני הרבה פעמים מסתכלת על איך שהוא שם וקוראת מה רושמים עליו כאן, ולא מבינה מה רוצים ממנו. הוא נראה לי שם נורא לעניין ופה הוא מומץ ואני לא מצליחה להיכנס לראש של המשמיצים.

bibaso

New member
אם את מחשיבה את צבר כחבר טוב שלו

(הוא העצמו אמר את זה) אז איך את מסבירה שהוא הסית את אשר (ועינב) שגם צבר עושה להם בכוונה - שניה לפני ההדחות - כדי שיצביעו נגדו ??

כן אבל..

זה לא אומר שהוא צריך לשחק ברגשות של לאון האומלל שהוא צוחק שהוא אומר לו תולי חתלתולי אבל שניה אחרי אומר לו שתוק!וכנל נעמה ועינב שהוא מרחל עליהם

קפרי

New member
יש לך כאן בפורום אנשים שגידפו אותי למרות

שכולם יודעים שאני הכי מבוגרת כאן ולו בגלל שכתבתי אמת שהכאיבה לחלק מהמגיבים כאן. אז אומרים, המקומות האלה זה כדי להגיד, אחרת אכתוב אותן על מחברת (שוב משפט שהעתקתי מ"ביקורת המוסיקה").

tomerit

New member
אולי שי שתול?

כבר איזה שבועיים שעולה בי המחשבה שאולי שי שתול. קודם כל- הוא אף פעם לא נענש אפילו שהוא עובר על החוקים בנוסף- נורא חשוב לו לעשות בלאגנים ואקשן. ולא מספיק הבלאגנים הוא גם כל יום עם מישהו אחר נגד מישהו אחר. אין עקביות ב"בריתות" שלו מה אתם אומרים?

droriko

New member
שי לא שתול

כדי ליהות חלק בהפקה הזו אתה צריך ליהות אדם מקצועי שעובד זמן רב בתעשייה . שי ,עם כל ההערכה שלי אליו, נראה לי עילג מדי בשביל עובד בעורץ 2(כי הוא ממש עילג).

קאראט

New member
שי הוא טיפוס שדורס אנשים

הנתקלים בו באמצע הדרך. גם אם ובהנחה שהוא צודק בצדקתו, הוא עושה זאת באגרסיביות, באלימות מילולית קשה ומרתיע את בני הבית וגם את הצופים. אין לו דין ולא דיין. נדמה לו שהוא חי בבית הזה בזכות, ושאר דיירי הבית - בחסד. הוא עושה מה שבא לו. לא יצא לי לראות אותו באף שלב שבתכנית, שוטף כלים או יוזם פעולה חיובית או משתתף במשימה כלשהיא. הוא - אדון לעצמו בבית הזה. בקיצור, היצור האנטיפאטי שבתכנית ברמות קשות ביותר.

blur2

New member
תעשה לי טובה, הוא עשה לנעמה רצח אופי

התנהג כמו בהמה, עבר דייר דייר ושכנע אותם עד כמה שהיא כביכול צבועה כשהיא בעצם לא עשתה שום דבר מיוחד שדיירים אחרים לא עשו. אח"כ הוא עבר לקרן והחליט שהיא זאת שמשכה בחוטים ולא נעמה (כי נעמה כבר עפה), וכמה זה מגעיל שהיא בכלל מעלה על דעתה לדבר עם אנשים בוילה. אתמול הוא התחיל כבר בלכלוכים על שפרה כי הוא כנראה זיהה שהידידות בין לאון לבינה מזיקה לו איכשהו.. שלא נדבר על קטעים אחרים מעצבנים לא פחות: 1. שי לא נותן לאף אחד באמת לדבר. אני זוכר שיחה שהייתה לו עם שיפרה - הוא לא נתן לה להוציא מילה אחת מהפה, כל הזמן קטע אותה, עד לנקודה שאפילו שיפרה הרגועה התחילה להתעצבן ואמרה לו לסתום את הפה (והוא לא עשה את זה כמובן). אבל זה לא הפריע לו להתנפל על ליאון יום אחרי בגלל שהוא קטע אותו איזה פעם פעמיים באמצע הדברים. 2. עשה ללאון אתמול ריגשי על זה שלאון הלך ודיבר על הריב שלו עם שי כי עכשיו כאילו שי יוצא הבחור הרע - אבל כל פעם שלשי יש משהו להגיד על אחד מדיירי הבית אז זה בסדר גמור מבחינתו לעשות סבב בין הדיירים ולדבר על אותו דייר שיש איתו בעיה - ולהוציא אותו כבחור הרע. 3. הבנאדם צועק, כופה את דעתו, חושב שהוא יודע הכל ורק מעטים בוילה באמת יכולים להתנגד לצעקות שלו. זה פשוט מגעיל. ותחשוב על זה.

קופנגן

New member
כבר כתבו על זה פעם

מצד אחד לא אוהבים את הצבועים והחשים, מצד שני יש תלונות שמשעמם בבית. אז מה לעשות, עד כמה שגם אני לא מתחבר לשי ולא אוהב אותו (בלשון המעטה) , הוא עושה אקשן בבית, הוא מעורר אמוציות זה עדיף על שעמום מוחלט והדחות רגילות שלא נתחבר אליהן. אז שי יזמום, יחרחר ריב, יהיה צבוע, אנחנו נהנה מהאקשן, והוא יגיע קצת יותר רחוק, כי לזכות הוא לא יזכה, אז מה הבעיה?

Fairywitch

New member
חפרת המון(../images/Emo3.gif) אבל אני מסכימה עם הכל../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא משחק מצויין, אולי היחידי שהבין את האלמנט של "הישרדות" כאן, ואני מאוד מעריכה אותו 99% מהזמן.

עינת י

New member
אבל זו לא התוכנית הישרדות

המשחק פה הוא על יחסי אנוש שי פשוט מגעיל ביחסי האנוש שלו

קמבילי

New member
את צודקת, זו לא הישרדות אלא מאבק על אהדת הקהל

ושי משחק "הישרדות", או לחילופין אין לו מושג איזה גועל שקרים ותחמנויות מעוררים בצופה מהצד. הוא בטוח שגם אם יעלה להדחה כל ישראל תסמס לו. לכן אין מה להעריך את שי על צורת המשחק שלו אלא להיפך. אין לו סיכוי לעלות לגמר, במיוחד בגלל שיטת ההצבעה (שהיום אני מודה שהיא גאונית) שמעלה לפחות שלושה אנשים להדחה, ובפועל יותר. אם הוא יגיע לגמר זה יהיה רק בגלל "תמיכה" של ההפקה שתסתיר בשידורים את הנוכלות שלו, וזה לא נקרא "לשחק היטב את המשחק".

Jason2

New member
המשחק פה על מיליון שקלים

ואותם מקבל זה שנשאר אחרון או במילים אחרות, זה משחק של הישרדות ולא שום דבר אחר.

למעלה