חישבו מה שי עשה לכם שאתם משמיצים אותו

droriko

New member
לא זה לא

זאת תחרות פופולאריות . עכשיו אני לא אומר שכל ה-100 יום הם צריכים להתלקק אחד על השני ,ומי להם הכי חמוד שורד עד הסוף. אני חושב שצריך אנשים עם כרזימה שידעו לסכסך על בסיס אישי , ולא על בסיס אסטרטגי כמו ששי וצבר עושים , ובנוסף צריכות ליהות משימות מעניינות שינסו לסכסך בין הדיירים (ובטח לא הכאילו משימות שנותנים להם כמו הבאנג'י או ההליכונים שרואים שזה למטרות בידור בלבד). בשורה התחתונה זה לא הישרדות , זה משחק אחר לגמרי, ולכן אסטרטגיה פסולה כאן לחלוטין.

Fairywitch

New member
מה זה "לא על בסיס אסטרטגי"?

תעשה לי טובה, זה מגוחך ונאיבי לא להשתמש באסטרטגיה במשחק כזה כדי לשרוד- כל עוד יש הדחות בהצבעה כל שבוע וזה לא מבוסס על תחרויות או ידע או משהו. ואיזה קשקוש זה, סלח לי, "אסטרטגיה כאן פסולה"?! זה לא מנוגד לחוקי המשחק, ושי פשוט שחקן גדול.

droriko

New member
אני אסביר

אם שי עכשיו בא לשיפרה כן ומכניס לה לראש שליאון כל הזמן מלכלך עליה ומנסה לשכנע אחרים כמו רנין שליאון מלכלך על שיפרה(כי שי לא עובד לבד) ושיפרה בסוף משתכנעת ומתרחקת מליאון ומצביעה כנגדו אז זה על בסיס אישי(מבחינת שיפרה) אבל כששי בא לאנשים ומכניס להם להדיח את קרן או יוסי או עינב כי הם מסוכנים להם ב"משחק" והאנשים משתכנעים ומצביעים ליוסי ועינב בגלל זה אז זו הצבעה על רקע אסטטרגי(מצד המצביעים)

Fairywitch

New member
אני מבינה. אבל בגדול כל פעולה ששי עושה

במסגרת חוקי המשחק- שגורמת לאחרים להצביע למישהו אחר מלבדו- היא פעולה חכמה ולגיטימית, גם אם מרגיזה. הוא, מבחינתו, צריך לשרוד את ההצבעות על הדחה, ולהגיע למיליון. בינתיים אני רואה שהוא משחק די חכם, ועדיין לא בוגד בחברים שלו. נראה מה יהיה בהמשך.

Fairywitch

New member
איזו ומתי? בצבר הוא דווקא לא בגד-

הוא ישב עם עינב ואשר בזמנו ואמר "כן כן", אסף מידע על מה הם חושבים ובדק את פני השטח, אבל לא הצביע נגד צבר. שוב- מעשה מאוד חכם, בדיוק מה שצריך לעשות. לאסוף מידע על כולם מכולם, לצאת בסדר עם כולם ע"י הסכמה איתם (ר' ערך "כן כן") - ואז להצביע נגד מי שרוצים.

bibaso

New member
הוא הרי זה שחימם אותו על צבר וגרם לו לבחור בו

הוא ישב עם אשר ושיכנע אותו שצבר עשה לו בכוונה בדיוק כמו שיפרה, ויותר מזה - שהוא בעצם מוביל את שיפרה ב-"בכוונה הזה". כל זה היה קצת לפני ההצבעות להדחה. שרשרו כאן וידאו בנושא שמראה את זה מעבר לכל ספק. אני מקוה שיעבור כאן מישהו שישים את הלינק

bibaso

New member
וזה מה שאשר ועינב ניסו להגיד לצבר

ובסוף הוא החליט (בעזרת רנין) להאמין לשי ולא להם. ועכשיו נראה לו שדוקא הם הנחשים. הייתי רוצה שיעשו שידור עליו אחרי שיצא מהוילה ויראו אותו צופה במה שבאמת התרחש.

Fairywitch

New member
זאת לא התכנית הישרדות- אבל יש כאן אלמנט

של הישרדות, וכל מה ששי עושה במסגרת חוקי המשחק- לגיטימי. הוא שחקן אסטרטגי גדול.

droriko

New member
את יודעת

זה לא חכמה ליהות שחקן ההישרדות הכי טוב בוילה כשאתה היחיד שמשחק במשחק הזה .

clearer

New member
שי הוא נחש שבא לעבוד!

ולא מפסיק לרגע! לצערי בן אדם שבכזו טבעיות מרמה/בוגד/מתחמן את חבריו למשחק, הוא אדם שבחוץ זה גם הטבע שלו, ואולי באופן אישי זה מגעיל! הוא מתמרן את לאון בצורה השפלה ביותר, בוגד בצבר, בוגד בשפרה, מסכסך בין כולם לכולם, לא הייתי רוצה להיות חברה של מישהו כזה! לא משנה אם זה "רק משחק", גם במשחק יש גבולות. לא? אני לא שוכחת את הקטע הזה בה שי משכנע את אשר שצבר בישל בשבת בכוונה! זה קטע שכשצבר ייצא, הוא פשוט יבכה ויאבד אמון בבני אדם: הקטע הזה "הבגידה בצבר": http://www.keshet-tv.com/vod/vod.aspx?id=5709&article=242796&GroupID=5492 קטע מספר 4 לא ייאמן לאן אפשר לרדת

droriko

New member
בולשיט

כששי צרח על נעמה אני לא יכולה להגיד שהוא לא אמר דברי אמת ואני בטח לא יכול להגיד שלא נהנתי מזה, אבל הוא גם יצא האמא של המזוייפים . לדוגמא כשהם היו בחדר של הבנים ונעמה אמרה לליאון שהוא חסר אופי שי סתם את הפה, כשרנין אמרה על נעמה שהיא פתטית שי עוד פעם סתם את הפה. פתאום שהוא נכנס לכסאח עם עם נעמה ליד כולם הוא נזכר לגייס את האימרות האלה שלה כנגדה כשהוא מוציא את עצמו צדקן שמגן על חבריו מפניה . מדובר כאן במניפולטור ודמגוג ממדרגה ראשונה.

superjets

New member
אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע

במשחק זה יכול לעבוד ממש טוב

droriko

New member
הקטע הוא

ששי עושה את זה בכזו מיומנות שאתה קולט שהוא כבר מנוסה בזה עוד מלפני ה"משחק".

clearer

New member
בדיוק

ככה שי מוכר את הבר-אירועים שלו לחתונה: לחתן ולכלה: אתם כמו אחים שלי (פגש אותם רק אתמול), נשמות שלי, אני לא יכול לרדת עוד במחיר..............
בקיצור, זה ברור שהוא מיומן בזה מקודם, איש עסקים מניפולטור שמורח את האנשים שאיתן עושה עסקים בצורה המגעילה ביותר.

ליטליקSD

New member
האמת עוגיות זה 10 במידה

ואני איתך בדעה. מהכרטיס ביקור הזה שלו באתר והקליפ בפרק הראשון, שי היה הבנאדם הכי מעניין מבחינתי מבין הדיירים.בבית הוא לא איכזב אותי בכלל. וכן, זה בנאדם שהייתי קונה ממנו רכב יד שנייה. אני מאוד מאו מתחברת אליו, והוא בחור מקסים בעיניי. ואפשר גם לרדת לדברים שוליים כמו יופי וכאלה ואני אגיד שבעיניי הוא הכי סקסי ויפב בוילה. הייתי יכולה לפתוח הודעה כמו שלך, אבל זה נראה לי חסר טעם. לאיתי בל יש הרבה מה להגיד על ה"חסר טם"הזה שלי, אבל אני חשבת שאני יודעת תי לגיד מה ואיפה ומתי לעשות מה ואיפה. איתו במסנג'ר ועם חברים שלי, אין לי בעיה "להלל" את שי. אבל פה? כבר ברור מה יהיו התגובות לא? נכון, יש לי פה עמדה מאוד ברורה שמוצגת בהודעות לביי שי, אני לא מסתירה מאף אחד כאן את העובדה שבשבילי הוא הפייבוריט שבפייבוריטים מבין המתמודדים. אבל אני שמה גבוול של לא לפתוח הודעות כאלה. לי זה מרגיש חסר טעם ומיותר. הזכותו של כל אחד לחשוב אחרת. בכל אופן, יש לי הסכמה גורפת עם כל מה שכתבת. ח"ח

אני מאחלת לך שכשתתבגרי חבר שלך לא יהיה כמו שי

כי הוא בדיוק מהגברים שעושים את אותן מניפולציות לחברות שלהן וזו נקראת התעללות רגשית. אדם שעושה ככה לחבריו זה דפוס התנהגות. את כרגע מאוהבת בו, אבל תכלס זה בנאדם לא שמגיע ממניעים נקיים. הוא הכי נחש במשחק. אפילו יותר מערסית צעצוע מיקי ומנעמה שהיתה סך הכל רכלנית ברמה של ילדה בכיתה ו' אחר כך כשהביריון צרך עליה היא התקפלה מול החרם בכיתה.

ליטליקSD

New member
אוי, איזה באסה...../images/Emo7.gif

מאוהבת בו?
זה היה אפשרי אם הייתי מכירה אותו אישית ומדברת איתו כמו כל אחד אחר מהבית. אבל אני מכירה אותו דרך מסך טלוויזיה והוא כולה הפייבוריט שלי. בגלל שאני מעיזה לדבר עליו פה בחיוב בניגוד לרוב מוחץ של הפורום? בגלל שהגדלתי תמונות שלו כדי לראת את הצמות יותר טוב כי לא הצלחתי לראות אותן בקטן?
נו באמת! בת של שותפה של אמא שלי למשרד הייתה באודישן לאח הגדול עם שי, והיא אומרת שהוא מדהים וגם שם אף אחד חוץ ממנה לא סבל אותו בגלל ההצלחה שלו והאופי הכריזמטי שלו. אז מה, גם היא מאוהבת בו?
נראה לי שמי שצרכה להתבגר זאת את

למעלה