חישבו מה שי עשה לכם שאתם משמיצים אותו

מתוקה יש גם בנות 40 שמזילות ריר על הבנים של ה

החברות שלהן.. מאוהבת את יכולה גם להיות בזמר או שחקן, מאוהבת תקראי לזה דלוקה תקראי לזה אוהבת, מה זה משנה. זה סוג של הערצה סבבה?? אני בטוחה שאין לך פוסטרים שלו על יד המיטה... אבל "הוא בחור מקסים בעיניי..... ואני אגיד שבעיניי הוא הכי סקסי ויפב בוילה." ומילה נוספת מיותרת, מקווה שגברים לא תבחרי ככה, זה הכל אגב, יש המון אנשי עסקים מאוד מאוד כריזמטים אבל מתחת לעור הנחש הם פשוט נחשים ערסיים. זה לא סותר את זה, ממש להפך, הכריזמה שלהם מאוד עוזרת להם בעסקים ובחיים שלהם. אז זה שחברה של אמא שלך מאוד חיבבה אותו זה לא סותר את זה, ממש לא. מה שהוא מקרין בהתחלה מבחוץ נראה מאוד מושך, גם אני מודה שבהתחלה בסרטון חשבתי שהוא אחלה גבר, אחר כך שראיתי את ההתנהגות וההתנהלות שלו התחלתי לפתח בחילה..

ליטליקSD

New member
טוב... אפשר לדעת מי את בכלל?!

זאת לא התאהבות, יש לך בלבול בהגדרות. כשאני מדברת על אנשים אני נוטה להגזים. תשאי את אבא שלי וחברים שלי. מקסים בעיניי, הכוונה למה שאני רואה עד עכשיו בתכנית. הכי סקסי ויפה, אומר שהמראה שלו לטעמי. סלחי לי, אבל זכותי. אני לא נזירה במנזר שאסור להביע דע על גברים, להיכנס איתם למיטה וכו'. אני לא טיםפוס ל פוסטרים, ומחוץ לפורום אני בכלל לא מדגברת על התוכנית הזאת ומתמודדיה (כן, כולל שי..) מי את שתשפטי אותי ותחליטי בשבילי
מי את שתשפטי את שי ותחליטי מה הוא ומי הוא ע"פ תוכנית טלוויזיה
היא מאוד חיבבה אותו ויש לו יותר זכות לזה ממך או ממני כי גם יצא להם לדבר. היא לא יושבת מול מחשב ומול מסך טלוויזיה ומקשקשת על מי שהיא רואה שם בלי להכיר אותו בכלל.

מצטערת אם נעלבת ממני

ממש לא התכוונתי לא לשפוט אותך סתם סמול טוק לא משהו אישי אני לא מכירה אותך ואת לא אותי אין מה לקחת לפסים כל כך אישיים מצטערת מתוקה וחג שמח וזה בסדר להדלק על דמות בטלויזיה וזה בסדר גם לא. אם טעיתי בהבחנה, איתך הסליחה (למרות שזה לא קללה או דבר רע)

ליטליקSD

New member
אוקיי, וכדי שתכיריאותו יותר

אני בנאדם רגיש והומני, למילים ודבים יש משמעות אצלי, גם לסדרות שאני רואה.. אני לא אשקר ואגיד לך שאני יכולה לבכות יותר מצר ורנין אם מישהו קרוב מחליט ליפול עליי בצורה מסויימת. ההיערה שלך לא פגעה או העליבה אותי. זה שלקחתי אולתה ברצינות והגבתי אליה ברצינות, לא אומר שהעלבתי אותי. צריך יותר ממה שעשית כד לפגוע בי. סמול טוק? אין לי שום בעיה גם עם סרייס טוק, זה אפילו יותר קל לי למרבה האירוניה (כן, גם ען כאלה שאני לא מכירה). מה שכתבת לא היה נראה לי כמו סמול טוק, אלה כמו "התאהבת בשיף התאהבת בשי! יש לך טעם גרוע אני מקווה שלא תצאי עם בחור כזה! הוא נחש ערסי ומטומטם!" גם למול טוק אני מעדיפה להיכנס עם אנשים שיועיםלהתבטאות בצורה קצת יותר בוגרת. סליחה על ההתנשאות (אם הגגישה זאת מתנשאת בעינייך), אבל מה שתפסתי מהתגובות שלך זאת ילדותיות ולא יותר.

droriko

New member
אותה בת של שותפה התלהבה מהרושם הראשוני

אבל מה היא היתה אומרת אחרי שהוא היה מלכלך עם אנשים עליה כדי להשיג מטרה מסויימת (וכבר לא משנה איזו) או עושה איתה ברוגז רק כדי שתיהיה נאמנה אליו יותר או סתם כדי שלא תשתה אלכוהול ותפלוט עליו סודות , או יותר גרוע צורח עליה ליד כולם ומציג אותה כאישה הרעה, ושוב בשביל איזשהיא מטרה מסויימת . הבן אדם פסיכופט מצוי- הוא מרוכז בעצמו, אין לו רגשות לאחרים , ולא אכפת לו לרמוס אנשים אחרים רק בשביל אינטרסים ולא משנה כמה מכוער זה יהיה . בתור דייר בוילה הייתי מנסה להדיח אותו כל שבוע בתור צופה בוילה אני מלקק אצבעות

ליטליקSD

New member
../images/Emo6.gif

כל הירידות שלכם על שי שוט מוציאות ממני דרגות צחוק גבוהות מהשירה של לאון! זה פשוט פתטי, מגוחך וילדותי ברמות על! אותה בת של שותפה דיברה עם אמא שלי על כל זה אתמול, כך שהיא עדיין חושבת את אותו הדבר. כח מה שהוא עושה זה בגלל התוכנית. יופי, היית מנסה ולא מצליח (אין סיכוי ששי מודח בקרוב ואני יכולה לומר זאת בוודאות מוחלטת), ואז נכנס לדכאון והופך לפסיכופט בעצמך
תמשיך להיות קניבל וללקק את עצמך

מייליי

New member
גם אני נגד שנאת חינם אבל...

אני נגד צביעות נגד אלימות מילולית נגד שתלטנות ובריונות ולצערי יש ב-שיי את התכונות הללו . לא שונאת אף אחד אך בטוח שלא הייתי מתקרבת לאדם כזה כחבר אפילו לא כמכר...

Jones

New member
שי אפס,

בקרוב על הגריל... הוא אסטרטג בשקל. הבנאדם מאוהב בעצמו בטירוף, כל היום מסתכל על עצמו במראה, מסדר את השיער. כשבא לתוכנית הצהיר שי ש"הוא יהיה הכי אמיתי". הוא רחוק מזה, הוא צבוע, שקרן - בבואה לישראלי המכוער.

24‏ שעות ביממה

בתור אחת שרואה זאת 24 שעות שי אפס מגעיל ועושה עוול לאנשים וצוחק על רגשות של בני אדם עם כל הכבוד למשחק כולנו אנשים עם רגשות ולשי אין רגש כשמדובר בכסף ולכן זה מה שבראשו מצידו להרוג בשביל להשיג זאת שפל מגעיל שיעוף כבר אמן...אמן...אמן...

למעלה