חמישה דברים שלא ידעתם עלי

עכשיו אני

ניגנתי בעבר בחליל צד כ-7 שנים
עד גיל 22 היה לי שיער ארוך ארוך ארוך
גרתי באילת חצי שנה <לפני שנתיים> וזו היתה אחת התקופות היפות בחיי
יש לי 2 קעקועים: הראשון - פיה, השני - אות סינית שפירושה "כנות" והשלישי בתכנון
תמונה שלי פורסמה בלוח שנה ייחודי הנקרא "שמנות" שיצא לחנויות בספטמבר

תופסת עליך טרמפ...

אני הפקתי את הלוח שמיה הצטלמה לו
נולדתי באחד באפריל
הספקתי לגור בירושלים פעמיים, רמת גן פעמיים,גבעתיים, תל אביב, קרית ים, הרצליה ועוד היד נטויה
הטיסה הראשונה שלי היתה לניו-יורק וגם האחרונה לעת עתה
אני אוהבת את הים והוא אוהב אותי (תוכיחו שלא)

no 33

New member
מה איתי מה איתי

בעבר עקפתי את העולם אספן של שטרות מטבעות בולים מדליות בעל אחד האוספים הגדולים בארץ של הבי גיס בגיל 5 אני וחברי גנבנו סיגריות כדי לעשן ומאז לא מעשן

גל גלגל

New member
../images/Emo39.gifאותי לא מכירים בכלל אז.......

אני רואה צעירים חסרי מנוח......מהיום שיש כבלים בארץ
אני אדריכלית אך לא עוסקת בזה
אני בוכה בסרטים וזו תגובה טבעית שלי גם שאני עצבנית
אני לא מעשנת וגם לא עישנתי כלום מעולם
אני נהנת מכל דקה בעבודה שלי

Puzzluna

New member
גם אני ../images/Emo105.gif

מכורה לפאזלים מחכה בקוצר רוח להארי פוטר וגביע האש הסרט (נובמבר הקרוב) מחכה בקוצר רוח להארי פוטר הספר השביעי והאחרון (תאריך יציאה לא ידוע) היה לי אופנוע במשך שנה וחצי (125 סמ"ק) לא מסוגלת לאכול פיצה

shaxuca

New member
אממ זה הרבה חמישה דברים

1. מכורה לכושר וספורט 2. לא יכולה בלי סושי פעם בשבוע 3. יש לי שני קעקועים 4. מכורה לאינטרנט 5. מתה על חתולים

../images/Emo57.gifחמש אז חמש

סיימתי שנה שלישית בנטורופתיה ואוטוטו מתחילה ת'רביעית
אני רומנטיקנית ללא תקנה(מאוהבת באהבה)
מתה על חיזורים(איפה הגברים של פעם?)
אוהבת לרקוד ריקודי עם
בגיל 20 השלתי ממשקלי 35 קילו ומאז אני במאבקים תמידיים לשמור עליו(דיאטה כל החיים)

5 דברים שלא ידעתם עליי - תורי

אני חולה על הצפון (אין כמו האויר כאן)
יש לי חוש טכני מעולה..
אוהבת את הכרוב הממולא של אמא שלי
בתיכון למדתי מכניקה ולא מזכירות כמו שאר הבנות (היינו 2 בנות במגמה)
הייתי נהגת יחידה בצבא

בוקר אור....הנה שלי.

צלפית- ב85 זכיתי במקום השני, בקליעה למטרה, 20 מ' קארבין M1/ ל"הפגת השיעמום" למדתי מכונאות רכב- עדיין זוכרת כמה דברים...
מכורה לתשבציי אתגר וניקוי ראש..מכורה לדברים בלי היגיון
מצטיירת לחברה ולסביבה כאישה כוחנית ואסרטיבית, אבל אני מאוד רכה ופגיעה.<משהו שקשה לי להראות..> נסעתי לבליינד דייט עד מיאמי..{אם זו לא שריטה אני צנצנת}

dewwater

New member
חמישה דברים....

מורה לחינוך מיוחד- לאחרונה הגעתי למסקנה שחינוך זה לא בשבילי ואני עוזבת את המערכת. מעט יותר משנה בארץ, לאחר שגרתי שנתיים בארה"ב. בטיול שעשיתי להודו, זכיתי ללחוץ את ידו של הדלאי למה. מצד אחד, שקטה, עדינה ורגישה, מצד שני, סוערת הרפתקנית ואמיצה. השנה פרצתי גבולות של עצמי בתחומים מסויימים...

ניאו30

New member
והנה חמישה דברים כאלו משלי...

מעולם לא שתיתי משקה אלכוהלי-אבל יש לי איזה "חלום" קטן וישן שיום או לילה אחד אני אשתכר,רק בשביל ההתנסות לפחות,וכמובן שזה צריך להיות במקום הנכון עם האנשים הנכונים,ושאני לא אצטרך לנהוג לאחר מכן כמובן. בררר,הרבה תנאים,אז אולי פשוט לוותר על ה"חלום" הזה וזהו!
מעולם לא נסעתי ברכבת בישראל(רכבת הרים בלונה פארק לא נחשב,נכון?)-הולך להשתנות בקרוב נראה לי כי הלימודים שלי בירושלים ונראה לי יותר מתאים וקוסם לי לסוע ברכבת לשם מאשר להסחב עם אוטובוסים ולשרוף עוד חצי יום על דרך שאתה יכול לסיים בחצי הזמן.
אני מתחיל בקרוב,ממש אחרי החגים,ללמוד סוג של חינוך אלטרנטיבי ומיוחד(לא חינוך מיוחד אלא חינוך בגישה מיוחדת),ובעצם בכך אני רואה את התחלת הגשמת החלום הישן שלי לעבוד עם ילדים.
כשאני רוקד חושבים שאני "על משהו" כי אני ממש משתולל לפעמים...אבל לא אכפת לי כי אני נהנה בטירוף! ועוד משהו,כש"גיליתי" את הריקודים גם החלום על ההשתכרות די פחת כי בשבילי זה מוציא ממני "אפקט" דומה,if you know what I mean
אני אוהב לשיר!-לא שיש בי איזה
נולד,אבל יש משהו בשירה שמוציא ממני המון חיוביות ושמחת חיים,כמעט כמו ריקודים. יש לי עוד הרבה דברים כאלו,ייחודיים ונחמדים,על חלקם אני כבר כתבתי פה ולכן אין צורך לחזור עליהם כאן.

לא כולם ענו!!!! לא יפה ככה!!!!

סתם כי בא לי להקפיץ.... (את השאלון...
) קפיץ... קפוץ... קפיץ... קפוץ... יופי. קופצת...

Bongo Bong

New member
החמישיה שלי

אף פעם לא עליתי על מטוס(בחו"ל הייתי רק בשייט)
מגיל 16 ועד לפני שנה היה לי אופנוע(וכנראה שעכשיו אחרי שאני מקבל רכב מהעבודה אני אקנה אופנוע לטיולים בסופ"שים)
חובב דיג, למרות שבתקופה האחרונה המשפט "יש הרבה דגים בים" מתברר כלא נכון תרתי משמע..
עדיין מאמין שגבר צריך לפתוח את הדלת לבחורה, לקום ולתת למבוגרים ממנו לשבת באוטובוס וכועס כשאחרים לא נוהגים כך.
פעם נהגתי לכתוב שירים למגירה אבל עקב חוסר יחס מצידה הפסקתי.
בפעם הראשונה שראיתי את הפרסומת של סלקום(או אורנג'..?) עם הילדה שנותנת את הדובי להומלס הבליחה דימעה בעיני

סנוניתת

New member
../images/Emo57.gif דברים עלי..

אני אמא טורקיה שבריאה על הילדים שלה (לא רק הפולניות)!
השנה גיליתי כמה עוצמה ותעוזה יש בי!
"באה באהבה" - מיסטית, רוחנית , מטפלת בהילנג/רייקי.
הצטרפתי השנה לקבוצה שמופיעה ריקודי בטן.
להוציא אותי משלוותי לא קל. אפשר עוד אחד קטן?
מעולם לא ביקרתי בחו"ל

יפעת*

New member
יש לי תחושה שרוב האנשים כאן יודעים

עלי הכל , אבל לאלה שלא... 1. גם אני הצטלמתי ללוח שנה שמיה הצתלמה אליו ונילי הפיקה
2. אני מאוהבת בשיער שלי (אבל זה לא היה ככה תמיד) 3. אני עובדת כבר יותר מ-5 שנים עם אוטיסטים בוגרים באותו המקום אבל בערך כל שנה וחצי משנה או מוסיפה תפקיד. 4. אני מסוגלת להקשיב באמת באמת לאדם אחר לכתוב ולשיר במקביל,וכל זה דווקא משום שיש לי הפרעת קשב וריכוז
5. אני מורה לחינוך מיוחד מטפלת ומאבחנת בשיטת ורדי, עשיתי כל מיני קורסים ברייקי שמאניזם ועוד, ואפילו שמרתי את כל התעודות

למעלה