והנה חמישה דברים כאלו משלי...
מעולם לא שתיתי משקה אלכוהלי-אבל יש לי איזה "חלום" קטן וישן שיום או לילה אחד אני אשתכר,רק בשביל ההתנסות לפחות,וכמובן שזה צריך להיות במקום הנכון עם האנשים הנכונים,ושאני לא אצטרך לנהוג לאחר מכן כמובן. בררר,הרבה תנאים,אז אולי פשוט לוותר על ה"חלום" הזה וזהו!
מעולם לא נסעתי ברכבת בישראל(רכבת הרים בלונה פארק לא נחשב,נכון?)-הולך להשתנות בקרוב נראה לי כי הלימודים שלי בירושלים ונראה לי יותר מתאים וקוסם לי לסוע ברכבת לשם מאשר להסחב עם אוטובוסים ולשרוף עוד חצי יום על דרך שאתה יכול לסיים בחצי הזמן.
אני מתחיל בקרוב,ממש אחרי החגים,ללמוד סוג של חינוך אלטרנטיבי ומיוחד(לא חינוך מיוחד אלא חינוך בגישה מיוחדת),ובעצם בכך אני רואה את התחלת הגשמת החלום הישן שלי לעבוד עם ילדים.
כשאני רוקד חושבים שאני "על משהו" כי אני ממש משתולל לפעמים...אבל לא אכפת לי כי אני נהנה בטירוף! ועוד משהו,כש"גיליתי" את הריקודים גם החלום על ההשתכרות די פחת כי בשבילי זה מוציא ממני "אפקט" דומה,if you know what I mean
אני אוהב לשיר!-לא שיש בי איזה
נולד,אבל יש משהו בשירה שמוציא ממני המון חיוביות ושמחת חיים,כמעט כמו ריקודים. יש לי עוד הרבה דברים כאלו,ייחודיים ונחמדים,על חלקם אני כבר כתבתי פה ולכן אין צורך לחזור עליהם כאן.