חמישה דברים שלא ידעתם עלי

5 עובדות עליי?

אממממ 1. אני מאחרת כרונית. בשדה"ת הם כבר רגילים להקריא את השם שלי ברמקול כדי שהמטוס יוכל כבר להמריא... ולא חשוב כמה אני אתכונן, אבטיח, אחליט ואתאמץ... תמידדדד בסוף משהו יגרום לי לאחר . סליחה.... להתעכב :) 2. הייתי מכורה לסרט ראיון עם הערפד. ראיתי אותו מליוני פעמים. לא חשוב באמצע מה זה היה תופס אותי, אם הייתי נתקלת בסרט באחד הערוצים , בזה היה נגמר הסיפור. השיא היה, כשישבתי לראות את הסרט ללא תרגום ובדיבוב גרמני !! 3. עשיתי מעל 80 שיעורי נהיגה לפני שעברתי טסט (שני) וזה בגלל שהייתי מאוהבת טוטאלית במורה שלי... והדבר היחיד שראיתי כשהסתכלתי במראה, היה הוא... 4. ספיקינג אוף מראה..... אני מכורה אובססיבית למראות, חייבת קשר עין עם עצמי אחת לכמה רגעים, אחרת לא רגועה. תמיד יש לי מראה ב"שלוף" בתיק... ועל השולחן במשרד יש לי לוח שנה קטן שמצידו השני שמופנה אליי יש מראה, ואנשים שיושבים מולי לא מבינים למה אני בוהה בלוח כל הזמן.. :) 5. עוד לא הייתי בסיני

גמני עוד לא הייתי בסיני../images/Emo12.gif

כמובן שאני לא מחשיבה את זה שהייתי שם בגיל 6. סיני עוד היתה "שלנו"... עשינו טיול משפחות.. טיול פרידה מסיני רגע לפני שהחזרנו. 8 ימים כמו חוראנים באוהלים.. זה היה מזמן. נורא מזמן.. איזה זקנה אני
יופי.. ברגעי נוסטלגיה קסומים.

למעלה