טריוויה

אוקיי, ממשיכים עם כללי:

שאלה לברודי: נכון או לא נכון: השחקנית ג´ניפר ורד-לילנד היא אישתו של אחד מכוכבי הרקולס.

ברודי

New member
נכון ../images/Emo8.gif ../images/Emo11.gif גם צריך לומר עם מי?!

עם- Michael Hurst, חמוד הופיע היום בפרק של זינה
ואממ... טוב... כללי?!

נמשיך עם כללי:

מני את שמות ושמות הדמויות של שלושת השחקניות ששחקו בזינה, וגם כוכבות הסדרה "קליאופטרה 2525"

ברודי

New member
מאיפה הבאת את השאלות האלה?!?!?!?

טוב אז ככה: Gina Torres שיחקה את קלאופטרה בפרק- "King of Assassins" Victoria Pratt שיחקה את סאיין בפרקים- Adventures in the Sin Trade 1,2 Jennifer Sky שיחקה את אמריס (Amarice) בהמון פרקים אז נרשום אחד- Chakram ואני עוברת ל-אותה גברת בשינוי אדרת, לפני שתנחיתי עלי שאלה מוזרה יותר

היי ירדנוש!!! ../images/Emo24.gif

סורי, בובע, את לא יכולה לשחק... סתם! הנה שאלה מספר 1 לירדן: השחקנית Alison Bruce שחקה בשלושה פרקים שונים בסדרה בשלוש דמויות שונות, אחד הוא מלכת האמזונות, מלוזה בפרק Hooves and Harlots, השני הוא בLegacy בתור קאהינה. מה השלישי, ואת מי היא שיחקה?

shanyz

New member
אני מקווה ש....

היא תבוא כמה שיותר מהר! אני ממש אוהבת את זה:) אני מזה אוהבת כל מיני חידות וכאלה למרות שאני די גרועה ולא יודעת כלום... אבל זה טוב כי ככהאני לומדת דברים חדשים! אגב, מי זאת מליסה גוד?:) אני כתבתי אותה בתשובה שלי מקודם, אבל אין לי משוג מי היא, פשוט חיפשתי באיזה אתר והיה כתוב שהיא כתבה את הפרק "coming home" אבל אין לי משוג מי היא!! היא איזה שחקנית? או סתם מישהי?:) חחהה

שאלה לירדן:

שאלה מספר שתיים: מיהי השחקנית קולנוע המפורסמת שהשתתפה בערוץ שלוש בסדרת טלוויזיה משלה בשם "זואי" ושחקה בפרק lifeblood של זינה? מה שמה ואת מי היא שחקה?

היא שחקה בסרט עם שרה מישל גלר!

זה עושה אותה מאווווווווווווווווווווד מפורסמת!

למעלה