יום רביעי ../images/Emo4.gif- זהירות חפירת על! - חלק א'! XD
טוב, היום שלי היה יום ממש ממש מתיש
, היה לי מבחן ענקי בתנ"ך!! והוא היה ממש ממש קשה! לקחו לי שעתיים לסיים אותו!, וחוץ מזה לא למדנו כלום!. ולפני יומיים רבתי עם כמה בנות (לא שאכפת לי כי אני ממש לא שמה על קבוצת הבנות הזאת..) בגלל שהן בעזרא וגם אני הייתי פעם בעזרא ועזבתי (תודה לאל..
) ועכשיו ההורים שלי מכריחים אותי לחזור לסניף הזה
, עכשיו הבנות האלה מסוג הפקצ"ות שחושבות שהן מגניבות אבל הן ממש לא!
, קיצר הכול התחיל מזה שאני וחברה שלי (או משהי שחשבתי שהיא חברה שלי) היינו אמורות לעשות עבודת בונוס בספרות ביחד והיא כל הזמן מצאה תירוצים, קיצר ביום ראשון אמרתי לה שנפגש בשביל העבודה והיא אמרה לי שהיא לא יכולה כששאלתי אותה למה היא אמרה לי שזה מסיבות אישיות,טוב אז הגיע הערב ואז התקשרתי אליה כמה פעמים לפלאפון כדי לשאול אותה אולי בכל זאת היא יכולה להפגש כי אנחנו אמורות להגיש את העבודה בעוד כמה ימים ואין לנו זמן (ובנוסף גם היה לי את המבחן הארצי בתורה על הראש שהוא במקרה על כל ספר שמואל
) והיא לא ענתה לי אז התקשרתי לבית שלה ואז אבא שלה אומר לי כזה : "יעלי לא בבית היא יצאה לפני כמה דק' עם חברות לבורגראנץ'.." ואני הייתי בשוק! כל כך התעצבנתי היא הלכה עם הבנות מעזרא לבורגראנץ' במקום שנפגש לעשות את העבודה המחורבנת!! וזה לא נגמר פה! פתאום אני מקבלת אסמס ממנה והיא כתבה לי:
נועם,תקשיבי.. אני מצטערת שאני לא עונה לך וזה, אבל אני לא כ"כ יכולה ורוצה לדבר כרגע ובבקשה אל תתקשרי לבית שלי ולא לפלאפון. תודה ואני אדבר איתך מחר.. ל"ט
. איך התעצבנתי!! ישר שלחתי לה אסמס:
יעל,אני יודעת שאת עם החננות מעזרא... חשבתי שאת יותר רצינית מזה, אני חושבת שאני אעשה את העבודה בספרות לבד, אין לי כוח לתירוצים פאטתיים ולסיבות "אישיות",אם היית רצינית היינו נפגשות כבר היום!, אני לעומתך לא רוצה להפסיד את הבונוס הזה כי במיוחד עכשיו הוא חשוב לי, אם את רצינית אז תרימי אליי טלפון עוד הערב (עז 9 וחצי...) ואולי עוד נצליח להפגש. ערב טוב, נועם. אני ניסיתי להיות ממש בוגרת!! ואחרי כמה דק' אני מקבלת הודעה ממשהי מהעזרא שקוראים לה אלי'ה (היא אחת מהבנות החננות שחשות את עצמן בצורה הכי גרועה!) והיא כותבת לי כזה
קראנו את ההודעות אצל יעל.. איזה מזל שאנחנו חננות ולא "קוליות" כמוך, כי אחרת גם אנחנו היינו יוצאות עם אחד שלא רואה אותנו ממטר.. - אני לא יוצאת עם אף אחד!! הפוסטמה הזאת ממציאה כל מיני דברים וזה מוציא אותי מדעתי!!!
כמובן שעל זה לא יכלתי לשתוק אז שלחתי לה תגובה עוקצנית במיוחד שתוריד את האף הגדול שלה!
יוצאת עם משהו? פחח..! מתוקה,אני לא חושבת רק על בנים כמוך! ואני גם לא עושה הכל כדי להפגש איתם (ומי שמדברת על בנים שלא רואים אותה ממטר אני לא זאת שמפנטזת ששוגרמן ~מדריך בסניף שהיא מדמיינת שהוא מתחיל איתה~ מתחיל איתי..), נחמד שאת עוד פעם דוחפת את האף לעניינים שלא שלך, אני דברתי על לימודים "נשמה", חחח.. מצחיק שאת שולחת לי אסמס כזה. ד"א אני לא אשמה בזה שאת חננה אם את רוצה להאשים משהו בזה- תאשימי אך ורק את עצמך,אני גם שמחה שאת חושבת שאת "מזליסטית", גם אני חושבת ככה מספיק האגו עלה לך לראש "קוליות" (או איך שלא תקראי לזה)הייתה רק מחמירה את המצב. אז תחשבי לפני שאת מתערבת בעניינים שלא שלך, הייתי ממליצה לך לחשוב קצת.. שוקינג, לא?! (ולא,לא התכוונתי לשופינג) אוה.. ד"א את נשמעת כאילו אני מפחדת ממך - אז זהו שלא. שיהיה לכם ערב נפלא ובואו נקווה שתהיו מספיק חכמות כדי לשים לב אם הגלידה מקולקלת
(בפעם האחרונה שהן היו בבורגראנץ' הן אכלו גלידה מקולקלת וקבלו קלקול קיבה), -> ממשיכה בחלק הבא.. ארר.. דני תמיד עוזר לי לחזור למצברוח