יום ר-ב-י-ע-י

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifחח עלק הצטיינות../images/Emo6.gif

אני כבר יכולה לראות את הנכשל בהיסטוריה בעתיד הלא כלכך רחוק שלי.. יש לי מגן יום שלישי
וגם אני רוצה לראות אותך שוב!! כלכך!@#$%^&

blackroses

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo201.gif אני בטוחה שתעברי!

ואני בטוחה שבהצטיינות!!
בהצלחה במגן!!!

ZivMusic

New member
היום הכי מעצבן בשבווווע!#$#%$&^#

אני כלכך שמחה שאני כבר בבית
ומחר ישלנו מבחני הדסה \: ניראלי זה מזה קשה . >< ולשאלה - ברור שעם קצר!! למרות שזה תלוי מי XDD

LosingMyself

New member
אעאעאעאע !! התקבלתי למשלחת לגרמניה :)))

אין מאושרת יותר ממני . רק אלוהים יודע כמה רציתי להתקבל ,ובכלל לטוס- פעם אחת בחיים טסתי , לטורקיה , כשהייתי בת 3. והקטע הכי טוב- שאני טסה עם גל, חברה בין הכי טובות שלי. הולך להיות כ"כ כייף ! ובכלל , הלך לי מעולה היום- קיבלתי 105 בהיסטוריה [שאלת בונוס], קלעתי באימון כדורסל, מחר אני נוסעת לסופשבוע ארוווך עם המשפחה :] אממ.. מיקמיק מקוה שייצא לך בכל זאת ציון טוב בבגרות *מחזיקה אצבעות* ואני צריכה לסיים את המתנה לחברה שלי, ולעוד אחת [שלושה ימי הולדת בחודש. זה לא פייר!], ולעלות במשקל [אלוהים, האחות המעצבנת הזאת
] לשאלה היומית- כ"כ בנים עם שיער ארוך
אבל ממקפליי- רק לדני וטום, כי דאגי והארי .. טוב, פשוט לא נראים טוב ככה .

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מזל"ט! D:

וואי באמת יש מלא אנשים שיש להם יומולדת ביוני (אהמאניאהמ) XD

sweet shir

New member
איזה כיף לך DD:

הייתי בשנה שעברה וברצינות החוויה הכיייייי מדהימה שחוויתי EVER. תעשי מללללא שופינג!!!! ותזכרי שבארץ כל הדברים היפים פי 500 במחירים אז אל תתקמצני XD ~לא קניתי מספיק
~ את הולכת להתארח אצל משפחות מארחות? ^^

LosingMyself

New member
באמת? לאן את טסת ?

ת'אמת שבכלל אין לי מושג לגבי מה ומי ואיפה וכמה. אני רק יודעת שכלום לא עולה שם כסף. אנחנו מביאים מעצמנו לקנות בסיורים שייעשו לנו מחוץ למחנה , ולדיוטי פרי, אבל הטיסה והכל- בחינם. בגלל עוטף עזה ><" יש יתרון בקאסמים! *הומור שחור, נו..*

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifכלכך חם שאפשר לגדל חוות חקלאית -

על החולצה
אני נשרפתתתת!@#$3$%^ איזה מזל שעשו לי מזגן בהפתעה שבוע בעבר
קיצור, איזה יום היה לי.. שעתיים ראשונות של היסטוריה = מוות כרוני!! שעתיים הבאות ביולוגיה = אם מקודם הרגו אותי, אז עכשיו השמש שרפה אותי ואת העפר קברו ><" [סליחה על התיאורים המשונים שלי] שעתיים הבאות מתמטיקה = פעם ראשונה שרציתי מתמט'! ביום ראשון היה לנו מבחן צבירה וקיבלתי 112 מתוך 150
אני חושבת שזה הפעם הראשונה שקיבלתי 100 במתמט' בכיתה א' ><" ורוב החברות שלי לא עברו את ה100 ב5 היה לנו יריד תעסוקה בעיר, הרבה בני נוער הולכים לחפש עבודה לקיץ.. גם אני הלכתי ומצאתי.. עבודות שיפוץ בבתי ספר. הבושה ><"
ושוב המחלה הזאת, היא לא עוזבת אותי!@#$
שאלה שבועית
ארוך זה סקסיייי

../images/Emo204.gifאעעע! ><''

בחיי, כנראה ששנה עם הפר"ח שלי השפיעה עליה לרעה: אם עד עכשיו אני הייתי מבריזה לה [כמו ביום שני, שהייתה לי סיבה מאד טובה, ותיכף פירוט], עכשיו היא התחילה להבריז לי! ><'' אז עד שהגעתי עד גילה ה' [גילה כמו "הגיל שלו", לא כמו הלֶבֶּן. XD], חזרתי כל הדרך בחזרה. זה אומר שנסעתי עד לשם [אוטובוס אחד ועוד רבע שעה הליכה עד התחנה וחזרה. }-[] בשביל לקנות קרטיב בטעם משמש. יאיי. מה עוד? ביום ראשון האחרון הייתה לי שיננית. איכס. וביום שני היה לי גם רופאת שיניים רגילה וגם כירורג [עזבו. סיפור ארוך, מייגע ומכאיב
], ולכן לא יכולתי לצאת מהבית, חוץ מהעובדה שהיה גם יום ירושלים ולהגיע לירושלים ביום ירושלים זה די סיפור גדול ומסובך. אז גם הרגשתי איך הלב שלי פועם בין השיניים, וגם נשארתי בבית. הידד.
ובגלל הכירורג המעפן לא יכולתי לתרום דם.
מד"א הגיעו למכללה כדי להתרים דם, וכשמילאתי טפסים ראיתי שאחד התנאים להתרמה זה שלא עברתי טיפול שיניים בשבוע האחרון. ואז נכנסתי ושאלתי, והסתבר שאני לא יכולה להתרים.
זה היה ממש מבאס, ממש רציתי להתרים דם! [כבר עשיתי את זה פעם, ולא הזיז לי לעשות את זה שוב. אבל מה שכן, צילמתי את חברה שלי שהתרימה דם! יש לי תמונה שלה עם המנה, ותמונה עם האינפוזיה המוזרה הזאת, וגם נגעתי בשקית עם הדם, וזה היה חם.
מגניב.] וגם יש לי את כל העבודות לסוף שנה [בסביבות השמונה, דמעט], והמבחנים [אלוהים, מבחן בגרמר. ומבחן בלינגוויסטיקס. אעעעאאאעאעאעאעא!!! *מבועתת*], והקורס קיץ והכל... *אנחה* בעזרת השם נעשה ונצליח.
ויש לי רעיון לשפנפן עלילה לפיקצר חדש, פיקדני/פיקדאגי, לא החלטתי עדיין מי משניהם יככב [XD]. נראה כבר לפי המצברוח שלי. ושכחתי את מחברת הפיקים שלי בבית! Oם הו, האימה. זה לא קורה בכלל! אבל, מה שכן, ביום ראשון אני נוסעת לבית-אל לשבועות! איזה כיף.
זה הדבר היחיד - בינתיים - שגורם לי לחייך. חוץ מכל הדברים המשעשעים שקורים במכללה, כמובן.
ועם הומקאמינג של GD, אני אתן
לכל מי שקראה את זה.
לשאלה היומית אני חולה על בנים עם שיער ארוך.
משהו כמו טיפה אחרי האוזן, בצורה של אח של מיה תרמופוליס מהסרט "יומני הנסיכה", או כמו השיער של דאגי בתקופתו הבלונדינית [תחילת מושן, אני חושבת], שהיה מושי-מושלם, או כמו השיער של סם מ"על-טבעי"!
אבל, כמובן, גם השיער של דין [וכמובן, שכולו
] נראה סוף.
אז, באמת, זה תלוי איך הפנים שלו נראים, אני חושבת.

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gif../images/Emo24.gif

לא נורא עוד מעט נגמרת התקופה של המבחנים ועבודות!^^

../images/Emo204.gifהלוואי שהייתי יכולה להגיד את זה...

יש לי עד ר"ח אב להגיש את העבודות, ועד ה-16 ביולי [!!!] לסיום המבחנים וקורסי הקיץ. אבל תודה בכלמקרה! ^^

talosh1234

New member
../images/Emo41.gif לא משהו ../images/Emo4.gif זקוקה לחיבוק |:

בביתספר היה סבבה והכל .. עבר דיי מהר היה שיעור במדעים על זיונים והפגנתי ידע רב
נמאס לי מהבית .. הייתי צריכה ללכת לקניון מיום ראשון ! ואמא שלי כל שניהנ מוצאת סיבות להבריז לי ולאחותיי זה משגעעעעעעעע אותי ! וגם עוד משהו .. אני כ"כ רוצה את העזרה של המשפחה שלי בהרזיה אבל הם כ"כ לא עוזרים לי
אחותי סבבה אמא שלי ממש עוזרת לי בגלל שגם היא כמוני מנסה להוריד במשקל אח שלי כל היום מציק לייייי אם זה היה תלוי בי הזין שלו היה נחתך כבר מזמן ! ואבא שלי .. זאת הבעיה הוא כל הזמן אומר לי כמה שרזיתי ואז כשזה מגיע למתוקים שהוא קונה הוא אומר לי "זה לא בשבילך לא קניתי את זה בשבילך, זה בשביל אחים שלך" - והוא אומר את זה בזמן שהוא טוחן אותם כה ? אז תראו מה קרה היום .. הוא מוציא מהמקרר משהו שהוא קנה וסבבה אני יושבת הוא שואל את אח שלי אם הוא רוצה ומתעלם ממני ואוכל אותם כאילו לא אכל בחיים שלו .. וזה תמידדדדדדדד ככה הוא מצד אחד לא מרשה לי לאכול את זה אבל מצד שני אוכל לי את זה בפנים ?!?! באלי לבכותתתתתתתת אני כבר לא מרגישה בנוח לאכול ליידו הוא גורם לי להרגיש כ"כ שמנה ומגעילה
ועכשיו אני בוכה . ורע לי. ואני רוצה חיבוק =[

למעלה