../images/Emo204.gifאעעע! ><''
בחיי, כנראה ששנה עם הפר"ח שלי השפיעה עליה לרעה: אם עד עכשיו אני הייתי מבריזה לה [כמו ביום שני, שהייתה לי סיבה
מאד טובה, ותיכף פירוט], עכשיו היא התחילה להבריז לי! ><'' אז עד שהגעתי עד גילה ה' [גילה כמו "הגיל שלו", לא כמו הלֶבֶּן. XD], חזרתי כל הדרך בחזרה. זה אומר שנסעתי עד לשם [אוטובוס אחד ועוד רבע שעה הליכה
עד התחנה וחזרה. }-[] בשביל לקנות קרטיב בטעם משמש. יאיי. מה עוד? ביום ראשון האחרון הייתה לי שיננית. איכס. וביום שני היה לי גם רופאת שיניים רגילה ו
גם כירורג [עזבו. סיפור ארוך, מייגע ו
מכאיב
], ולכן לא יכולתי לצאת מהבית,
חוץ מהעובדה שהיה גם יום ירושלים ולהגיע לירושלים ביום ירושלים זה די סיפור גדול ומסובך. אז גם הרגשתי איך הלב שלי פועם בין השיניים, וגם נשארתי בבית. הידד.
ובגלל הכירורג המעפן לא יכולתי לתרום דם.
מד"א הגיעו למכללה כדי להתרים דם, וכשמילאתי טפסים ראיתי שאחד התנאים להתרמה זה שלא עברתי טיפול שיניים בשבוע האחרון. ואז נכנסתי ושאלתי, והסתבר שאני לא יכולה להתרים.
זה היה ממש מבאס, ממש רציתי להתרים דם! [כבר עשיתי את זה פעם, ולא הזיז לי לעשות את זה שוב. אבל מה שכן, צילמתי את חברה שלי שהתרימה דם! יש לי תמונה שלה עם המנה, ותמונה עם האינפוזיה המוזרה הזאת, וגם נגעתי בשקית עם הדם, וזה היה
חם.
מגניב.] וגם יש לי את כל העבודות לסוף שנה [בסביבות השמונה, דמעט], והמבחנים [אלוהים, מבחן בגרמר. ומבחן בלינגוויסטיקס. אעעעאאאעאעאעאעא!!! *מבועתת*], והקורס קיץ והכל... *אנחה* בעזרת השם נעשה ונצליח.
ויש לי רעיון לשפנפן עלילה לפיקצר חדש, פיקדני/פיקדאגי, לא החלטתי עדיין מי משניהם יככב [XD]. נראה כבר לפי המצברוח שלי. ושכחתי את מחברת הפיקים שלי בבית! Oם הו, האימה. זה לא קורה בכלל! אבל, מה שכן, ביום ראשון אני נוסעת לבית-אל לשבועות! איזה כיף.
זה הדבר היחיד - בינתיים - שגורם לי לחייך. חוץ מכל הדברים המשעשעים שקורים במכללה, כמובן.
ועם הומקאמינג של GD, אני אתן
לכל מי שקראה את זה.
לשאלה היומית אני
חולה על בנים עם שיער ארוך.
משהו כמו טיפה אחרי האוזן, בצורה של אח של מיה תרמופוליס מהסרט "יומני הנסיכה", או כמו השיער של דאגי בתקופתו הבלונדינית [תחילת מושן, אני חושבת], שהיה מושי-מושלם, או כמו השיער של סם מ"על-טבעי"!
אבל, כמובן, גם השיער של דין [וכמובן, שכולו
] נראה סוף.
אז, באמת, זה תלוי איך הפנים שלו נראים, אני חושבת.