להביא אותם לארץ.מה דעתכם?

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifלהביא אותם לארץ.מה דעתכם?../images/Emo36.gif

היי מה קורה? אני מצטערת אם לא שירשרתי כמו שצריך =\ קיצר שמעו. יש לי דיון עמוק עם כולכן. נכון שהיום היומולדת של טום? ונכון שאם זה יומולדת צריך לברך? ונכון שרובכן כתבתן בשירשור שלו למטה ברכות והוספתן את המשפט "למרות שהוא לא קורא את זה"? קיצר מה שאני מנסה להגיד. הגעתי לא מזמן לאתר מסויים של מקפליי שהוא די ידוע ומצאתי שם כתובת שאפשר לשלוח מכתבים. והופ,קפצה מחשב למוחי. למה שלא נכין לו אלבום יפה כזה עם כל מיני ברכות שתכתבו,תמונות,כתובת לעצומה ומכתב אחד גדול מכולנו. ככה הוא ישמח מאוד וגם יידע שיש להם הרבה מעריצים בארץ. אין לי בעייה לארגן את הדברים.באמת. עוד דבר שאנחנו יכולים לעשות. להתחיל לקחת את העצומה ברצינות ולא לזלזל. אם נאמין שאנחנו מסוגלים לזה אולי ייצא מזה גם משו. אני מציעה שנחלק בינינו את הפורומים. ונתחיל להפציץ בקישור לעצומה ולבקש שיעזרו. ולהתחיל לבקש מחברים שאפילו בקטנה שומעים את מקפליי או מכירים אותם בקטנה שיחתמו. ראיתי פה כמה פעמים בנות שאמרו שאין מצב שהם יבואו כי בד"כ שבאים לארץ אז באים ל2 הופעות ואין מספיק מעריצים בארץ כדי למלא 2 הופעות. אני לא חושבת שזה נכון. א' רב הלהקות שבאות עכשיו לארץ עושות הופעה אחת וחוזרות. ב' מספיק שכל אחת מכאן מביאה איתה עוד 2-3 חברות שמכירות אפילו קצת את מקפליי ואנחנו מכפילים את עצמנו. בקיצור עם כל החפירה שלי פה. בואו נתחיל לעשות משו. נתחיל לשלוח מכתבים לעיתוני נוער שיכתבו עליהם יותר,נתחיל לשלוח מכתבים וכאלה לתחנות רדיו עם כל מיני שירים שלהם. תאמינו לי שיש סיכוי שזה יצליח. אז תגיבו כאן את דעתכן. ואם אתן רוצות להשתתף באלבום שנכין ונשלח לטום. אם אני אראה תגובות חיוביות אני אפרסם עוד הודעה ונתחיל לעבוד על זה. -מקווה שזה בסדר שפתחתי על זה הודעה חדשה ולא תאכלו אותי עכשיו.-

The Psycho Girl

New member
אפשר לנסות

למרות שאני לא חושבת שזה יעזור הם בכלל לא עושים תור באירופה וארה"ב אז הם יבואו לישראל ? אפשר לשלוח להם עצומה ולהראות להם כמה אנחנו אוהבים אותם והכל אולי להעיר את צומת ליבם שיש להם מעריצים פה אבל אם הם יגיעו ? לא נראה לי בקשר לאלבום לכבוד המומולדת של טום או סתם בלי קשר זה אפשרי ומוצלח

Sivan McFLY

New member
אני בפנים!../images/Emo45.gif

את צודקת! אם אנחנו באמת רוצות אנחנו יכולות להצליח!! ואני יודעת שאנחנו רוצות... אז יאללה למה לא!

McFly rullz

New member
הוווו כן כן כן כן כן !!!!!!!!

סופסוףףףף אפשר להתחיל לקחת את זה בידיים!!! אני כ''כ אבל כ''כ בעדד!!! אחלה רעיוןן חןן!

roni poynter

New member
ברור שאני בפנים..!!!!

אני מקווה שזה יצליח.. אני חושבת שברכות לטום אנחנו נצליח לארגן כדי שייראה אבל שהם יבואו לפה זה עוד רחוקק.. אבל זה אחלה רעיון ואני ב פ נ י ם

DoLi it is Me

New member
../images/Emo45.gif מסכימה אבל...

אם נפרסם במלא פורומים שיצביעו זה לא יעזור זה יצור אשליה שאנחנו ממש מלא ואולי מקפליי התיאכזבו חוצמזה יש מלא מרים עכשיו שמגיעים ומופיעים אפילו בהאנגר?!?[ראה ערך אייקון] קיצר אינלי בעיה גם להישתתף אבל את בטוחה שהכתובות האלה בכלל נכונות?!? אני שלחתי פעם מכתב למעריב לנוער והם ענו שכמקפליי יהיוו "יותר פעילים" אז הם יפרסמו וזה היה כשהם חזרו מאוגנדה וכשהם עשו את הקליפ של טרנסילבניה ומאז הם היו מלא "פעילים " והם פשוט לא פירסמו
קיצר אני בעד

Simple Girl 182

New member
גמאני בפנים ../images/Emo45.gif

אבל אם אנחנו באמת רוצות שזה יעבוד אנחנו צריכות לפרסת את העצומה בכל חור, אולי מעריב לנוער לא מפרסם את מקפליי הרבה אבל ראש 1 כן! ולפי מה שאני הבנתי גם הם מאוד אוהבים את מקפליי.. בהצחלה לנו

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifגמאני פנים../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני גם מאמינה שאם נתאמץ ונאמין...אם בסוף יבואו...אנחנו צריכות להיפגש ולשבת ולדבר על מה שנעשה ונחליט כל מיני החטות...בקשר לאבלום ולשליחת מכתבים...

וואי תכלס גמני חשבתי על זה.

מצאתי גם שתי כתובות....... לגבי האלבום והכל אני ממש ממש בעד ואני מוכנה לעזור ולתרום ווואטאבר בהכל! אז יאללה--- להתגייס!! (לצהל...בפברואר...הם חייבים לבוא לפני...)

../images/Emo45.gifברור שאני בעד,

מקווה שזה יצליח, כי עדיין, הרעיון שהם יבואו לישראל נשמע הזוי ולא ממשי
בכל מקרה.. מתי מתחילים?

lotem levi

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד!! שיביאו את הדיסקים שלהם לארץ קודם כל. ואגם הרעיון של אלבום ברכות יכול להיות מעניין.. כל אחת יכולה לכתוב מכתב או משהו ולשלוח למישהי שאוספת את הכל ואז לשלוח לטום. זה יכול להיות מגניב.

lia16

New member
גם אני בפנים ../images/Emo13.gif

למרות שזה לא מציאותי.. אני בספק אם זה יצליח. אבל נו טוב שווה לנסות!!!

למעלה