לוח מודעות

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo41.gif קצת הודעות ועידכונים../images/Emo41.gif

נותרו עוד מספר ימים לסקר, בסוף החודש נפרסם את התוצאות ונעלה לאוויר, סקר חדש.(וכמובן שנביא את המומחה שהרוב רצה). אשמח לקבל הצעות לסקר בנושאים שהכי מענינים אותכם (כמובן בתחום שלנו).
כמו כן, אשמח לקבל ממכן תמונות של הבונבונירות שלכם ולהוסיפן לגלריה. בגלריה יש לנו גם רובליקה של בעלי החיים שלנו. אתן מוזמנו להציץ בגלרית התמונות, אם כי היא די מצומצמת כרגע.
בנוספפפפפ, שאלו אותי מספר בנות מה קורה עם הצאט שלנו, והאם כולם מודעים לאופציה הזו,,,,אז אני מניחה שכן, אבל ליתר דיוק אספר לכם
למעלה בסרגל יש לחצן לצ´אט, כשלוחצים עליו נפתח חלון שבו צריך לרשום כינוי וללחוץ Enter , ואז מגיעים ישירות לחדר שלנו. הצ´אט הוא בעצם עוד דרך להתקשקשות, רק ששם להבדיל מהפורום התשובות הן מידיות. אז אתם מוזמנות להגיע גם לצ´אט שלנו, ואפשר גם לקבוע לנו שעה יומית, או לשרשר הודעות
והגיד, אני בצ´אט מי בא?
ו,,,,,מאוד אשמח לעוד רעיונות ושיפורים, כדי להנעים לנו את השהיה בפורום.
אגב,,,,הוספתי עוד כמה קישורים, ואם למישהי יש עוד קישורים שרלוונטים לנושא שלנו, אשמח מאוד להוסיפם למכלול הקישורים.
אההה,,,,,,כמעט שכחתי, ניתן להוסיף לנו מדור לוחות, ובו לפרסם קניה ומכירה או כל מיני דברים בסיגנון - אז אם יש לכם רעיונות או בקשות, ואתם רוצים להפעיל אותו, אחלה. יש רק בעיה אחת, החומר יצטרך לעבור דרכי כי רק לי לצערי יש גישה אליו
מאוד מסרבל לדעתי.
ו,,,,, המממממ הממממ יאללה מספיק קישקתי, התיבש לי הפה ונשרו לי האצבעות
בבייייי ושבת נפלא לכולם

../images/Emo41.gif הודעה על שדרוג המערכת ../images/Emo41.gif

אנו מודיעים בזאת כי בשעות הלילה ועד לבוקר, החל מאחת וחצי בלילה ועד לשבע בבוקר (1:30-7:00) ייתכנו קשיים בגלישה, ואף הורדה של המערכת לחלוטין. אנו מנצלים שעות אלה להכנסת שדרוג במערכת השרתים, לשיפור הגלישה. בחלק מהזמן ניתן יהיה לגלוש, אך כאמור, ייתכנו קשיים. בשבועות הקרובים נעשה שדרוג נוסף, ונודיע על כך לגולשים מבעוד מועד. תודה, והמשך גלישה מהנה.

TWEETY =^.^=

New member
מקפיצה - קפיץ קפוץ ישר לטופ ../images/Emo105.gif

בוינג בוינג מ ק פ י צ ה - חסר לו שלא יקפוץ עכשיפפפפפפפ

קסנדרה*

New member
פורם חדש - נשים בגיל המעבר

פורום חדש הצטרף היום למשפחת הפורומים - נשים בגיל המעבר. בפורום נדון בנושאים הרלוונטיים לתקופת גיל המעבר ונחלוק אשה עם רעותה את ההתלבטויות, התגובות של החברה והמשפחה. הפורום מיועד לנשים ולכל מי שהנושא קרוב לו בהתרחשויות סביבו. קסנדרה

../images/Emo41.gif הזמנה לאירוח../images/Emo41.gif

לדבר בלי מילים, ולהעביר את המסר הנכון. נילי רעם, מומחית בינלאומית לשפת גוף ומנחה קבוצות של פנויים פנויות תענה על שאלות הגולשים היום בפורום בליינד דייט. הגולשים מוזמנים להעלות את שאלותיהם כבר מעכשיו, ולהשתתף באירוח היום, החל בשעה 20:00 הנהלת הפורומים

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo32.gifהיום יותר מתמיד,,,,,

אהה.. איזו כותרת בומבסטית
למקרה שלא שמתם לב, נעשה הלילה שינוי טכני נוסף במסגרת שדרוג מערכת הפורומים, ואם עד כה כל 10 עמודים ירדו לארכיון, הרי שמעכשיו כל חמישה עמודים ילכו אחורה. המשמעות של זה היא שככל שיפתחו יותר הודעות חדשות ככה העמודים יעברו במהירות רבה יותר לארכיון ויקשו על משתתפים שלא נכנסים לפורום יום יום לעקוב אחרי ההודעות. אם עד היום הקפדנו על שרשור הודעות, אז הפעם זה אפילו חיוני ביותר, כדי שיקל על כולנו להתמצא בכל הודעה חדשה שמצטרפת לפורום. בבקשה, תקפידו לשרשר הודעות קשורות אחת לשניה וכמובן שכל נושא עומד בפני עצמו ,,, ופעם בכמה ימים, אני אשרשר כמה הודעות שהיו להן 2-3 תגובות במין שרשור של מישמש שכזה. בשביל להכניס נושא של הא ודא ללא קשר לשרשור, אתן יכולות להשתמש בסימן של אוטופיק
. אבל אנא לא להשתמש בו בשרשור אישי ובנושאים רגישים ואישיים של אנשים. המשך גלישה נעימה מהקברניט של
- סתאםםםםםםם זה היה דבר המערכת ותודה לעינת מירון

רומי^^

New member
בר מוח - אופו נעלמתָ???

קרה משהו בפורום שהחלטתָ להתעופף משם??? מה קורה איתךָ? אני דואג. חוצמזה שזה לא אותו דבר בלעדיךָ בצ´אט (כמה שאני כבר נכנסת...) תן איזה סימן חיים.

אושרת@@

New member
נכון שהחים בלעדיה קשים בצ´ט !!!!!!!

עשתה וטו על פוריות הבטיחה שלא תנטוש ת´צ´ט אסור להאמין לאפרוחים

מירבי*

New member
נפתח היום פורום פונדקאות

שלום לכולן, היום עלה בתפוז פורום פונדקאות, אפשר להגיע אליו מכאן. מירבי*

הורות לילד שעבר תקיפה מינית

ברצוננו להפנותכם למאמר חדש שעלה באתר מקום. המאמר עוזר להגביר מודעות לסימני אזהרה, איך לפרש התנהגויות שונות שמופיעות אצל ילד שנפגע ואיך להתייחס אליהן בצורה שתעזור לו להחלים. בנוסף, אספנו חומר בנושאים קרובים כמו; איך לעודד ילד לספר ואיך להגיב למה שהוא מספר על התעללות שעבר, מספר כלים למשפחה כולה להתמודד עם הטראומה שעבר הילד שנפגע - הן להורים והן לאחים. ולא פחות חשוב אספנו גם חומר עבור ההורים - כיצד לטפל בעצמם, מנין לקחת את הכוחות והידע הנחוצים כדי לעזור לילד שנפגע לעבור ממצב של קורבן למצב של שורד ובכך לאפשר לו לפרוח.

TWEETY =^.^=

New member
מיקצת מהדברים שאני נתקלתי בהם../images/Emo4.gif

מחירים ששלמתי העמק- 400 ש.ח. מחיר גלובאלי לסך המנות שצריך למחזור טיפולים אסף הרופא- 280 ש.ח. למנה הראשונה, ולכל מנה נוספת באותו החודש יש הנחה של 30 ש.ח. רמב"ם- 400 ש.ח.
מידע שקיבלתי העמק- מילאתי טופס עם הבחירה שלי ובהתאם לזה קיבלתי, ללא שום פרט נוסף שקיבלתי, מעבר למה שאני בעצמי רשמתי. רמב"ם- כנ"ל,,,רק שפה כבר קיבלתי אינפורמציה לגבי מוצא ומקצוע נוכחי. אסף הרופא- כנ"ל,,,בנוסף ליאמבה פרטים שנובעים מההתרשמות האישית של המנהלות שם - וזה אומר, מוצא מקצוע תחביבים והתרשמות אישית שלהן. לין- כנ"ל,,,לפי בקשה בלי שום פרט נוסף מעבר. יש תחושה של בסטה בשוק, ההנהלה שם מאופיינת בחוסר סבלנות ואטימות לרגישות שבעניין.
השבחה ואינפורמציה העמק- עושים השבחה ומקבלים פרטים על איכות הזרע שניתן. רמב"ם- אומרים שעושים, אני קצת בספק בגלל צבע הנוזל שקיבלתי, אבל אולי אני טועה. לין- לא עושים ולא מבינים מדוע זה חשוב - שוב, התחושה היא של בסטיונרית בשוק ואטימות מעורבת בחוסר סבלנות. ***לפי מה שאני יודעת, זרע קפוא הוא לא כמו זרע טרי ובהפשרה נהרסים מספר תאי זרע לכן חשוב לעשות השבחה. יש הטוענים שזה תלוי לאן מוזרק הזרע - לרחם או לצוואר הרחם. בהשבחה מפרידים בין נוזל הזרע לזרע עצמו, ונותנים להם "קפאין" על מנת להשאיר אותם עירניים ופעילים כדי שלא ירדמו בדרך
(תאור שטחי ביותר). והנה שוב אני נתקלת בשיטות שונות והסברים מנוגדים. בלין טענו, שהם משתמשים בזרע מובחר ולכן אין צורך לעשות השבחה,,,אני באופן אישי לא שמעתי על בנק זרע שלא משתמש בזרע מובחר ושלא בורר ובודק את התורמים שלו בזכוכית מגדלת. חוצמיזה שנראה לי מצוץ מהאצבע ההסבר לחוסר השבחה שלהם - כאילו שהפשרה לא פוגעת בתאי זרע מסוג מובחר
כמויות אסף הרופא- חציCC העמק- אחדCC רמב"ם- 1-1/2CC **השאר לא רצו לומר. אז נכון שצריך רק זרעון אחד, אבל למה אין אחדות
ולמה יש כאלו הבדלים
חוצמיזה שההגיון שלי אומר, שככל שיש יותר זרעונים, הסיכוי שאחד מהם ישרוד ויגיע למפגש עם הביצית בעודו עירני ומוכן להסתערות הוא גדול יותר לא
לגבי כמות הילדים שנולדים לכל תורם, קיבלתי תשובות שונות ממקומות שונים כך ששוב נתקלתי בחוסר אחדות. העניין שכל הנושא שרוי בערפל ואפ אחד בעצם לא יודע כלום באופן וודאי. בנוסף לכך שבאסף הרופא נאמר לי,,,שקשה לעקוב הרי הריונות ולידות כי מי שלוקחת החוצה לא תמיד מדווחת, הנה שוב פירצה שניתן בקלות לחסום אותה ע"י חובת הדיווח מרופא לרופא אולי וכו´.
אני מניחה שיש עוד נקודות שברח לי כרגע מהראש או שפשוט עדין לא נתקלתי בהם, לכן אנחנו צריכות את הדיווח של כל אחת ואחת מאיתנו, על מנת שנוכל לאסוף ולהצליב אינפורמציה ולהתחיל לפעול לשינוי המצב. תודה

ליברה*

New member
אני מטופלת באיכילוב

טוויטי, חפשי הודעה שפרסמתי כאן לפני כשבועיים עם כל האינפורמציה הידועה לי. שלא כמוך, לא עשיתי מחקר אלא הלכתי ישירות לביה"ח הזה בגלל המלצה על רופא מסוים ואני מאד מאד מרוצה, גם מהמקצועיות וגם מהיחס. כמו שכבר אמרו אחרים לפני, מה שקובע בעיני הוא מבחן התוצאה ואצלי התוצאה היתה הריון במחזור ההזרעות החמישי -מזרע קפוא מופשר ומושבח שקיבלתי על פי קריטריונים ספציפיים שביקשתי. ככל הידוע לי, לאיכילוב מוניטין מצוין של אחוז הריונות גבוה ובאות אליו נשים מכל הארץ. ממש לא הייתי רוצה לשנות שם שום דבר!!!

ליברה*

New member
מצאתי...../images/Emo62.gif

העתק ההודעה שלי הנ"ל: באיכילוב מנה עולה 280 ש"ח. בחודש אחד (ביוץ אחד) משתמשים בשתי מנות, כך שחודש טיפול עולה לך 560 ש"ח. כמובן שלא "מוכרים" זרע סתם, כמו בסופרמרקט. מוכרים אותו במסגרת טיפול בקליניקה וגם מזריקים לך אותו פנימה. את מקבלת את הזרע הטוב ביותר האפשרי ולאחר השבחה + חיזוק הפוריות שלך + מעקב ביוץ. את משתתפת בתהליך בחירת התורם. סה"כ טיפול מקצועי ומעולה. אני לא מכירה בתי חולים אחרים אך אני מניחה שההבדלים במחירים (ובטיפול..) אינם יכולים להיות גדולים.

TWEETY =^.^=

New member
קצת הבהרות,,,,,,,,,,../images/Emo42.gif

אההה,,,,כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון. ראשית, לא עשיתי מחקר (עדין), אלא כל מה שכתבתי זה מהנסיון שלי והסיבה שעברתי מבנק זרע אחד למשנהו,הוא,,, שטופלתי בבית חולים העמק ולא תמיד היו להם מנות זמינות. הבקשה לאינפורמציה, היא לא כדי לראות מי מרוצה ומהיכן (את ההתפקדות הזו עשינו בפוריות), אלא על מנת לבדוק את השוני ממקום אחד ומשנהו על מנת לאחד תנאים/אינפורמציה/מידע/מחירים. כל זאות מאחר ונכון להיום, כל הנושא של שימוש בתרומת זרע נוטה בערפל, והגיע הזמן לעשות סדר בבלאגן שקיים. * למה שכל מקום יגבה מחיר שונה
* למה שקבלת האינפורמציה לא תהיה אחידה
* למה שלא נקבל אינפורמציה כמו בחו"ל
* למה שלא יהיה מעקב אחרי לידות לכל תורם
* למה בכלל שלא יהיה מעקב אחרי התורמים
***ועוד יאמבה למה/ים. אגב,,,כיום אני מטופלת במרכז בריאות האשה ואני מאוד מרוצה מהטיפול ומהיחס, וכן אני צריכה לעשות עכשיו מחקר, כי אני עוברת ל-IVF.

עינתפ

New member
רגע, רגע, אנחנו לקחנו זרע

מאיכילוב, אני חושבת 1.5 CC, לכל הזרעה. סה"כ היו שתיים. בשתי הפעמים הזרע הוזרק גם לרחם וגם לצוואר הרחם. המחיר היה 280ש"ח, לכל מנה. בהתחלה כשהסברתי להם כי אני לוקחת את הזרע מאיכילוב למרפאתו של רופאי, הם אמרו לי 420 ש"ח למנה, אחרי שהוזרעתי באיכילוב פתאום שינו את המחיר!!! זאת אומרת שבאמת הכל פרוץ. שאלה - מה זאת אומרת צבע הזרע??????? לפי מה שהבנתי באיכילוב מבצעים גם השבחה לזרע. ומה שהכי חשוב הם חוץ מבדיקות הגנטיות הרגילות, אפשר לחשוב כמה.... הם עושים בדיקת קריוטיפ - לבדוק אם ישנם שינויים כרומוזומליים. בדיקה כזו עולה 534ש"ח. אני רציתי להציע לבצע את הבדיקה לתורם על חשבונינו....

TWEETY =^.^=

New member
אלוהה עינתי ../images/Emo24.gif

אופס,,,לא לצבע הזרע התכוונתי
חחחחחח קטעים איתי לפעמים,התכוונתי לזה המממ הממממ הצבע של הנוזל שהיה במזרק לאחר השבחה - היה וורדרד כזה, לזה התכוונתי, בעוד שבמקום אחר הוא היה בצבע הטבעי שלו פחות או יותר
ולכן אני לא בטוחה שהוא הושבח - גם הזמן היה קצר יותר(רבע שעה מול שעתיים).
לגבי המחיר, בדיוק על זה אני מדברת,,,זה פרוץ וממש לא לעניין שכל מקום תוקע לך מחיר בגלל צבע העיניים שלך או חצאית המיני
לגבי הכמות שקיבלת, היא מצויינת.
בדיקה הבודקת שינויים כרומוזומליים מומלצץ רק לבני זוג שמראש ידוע שישנה בעיה, והיא תמיד על חשבונם ולא על חשבון התורם. מה שכן, כבר נתקלתי בעבר בתורמים שעשו את מירב הבדיקות הגנטיות על חשבונם, וזה או כי ידוע שהייתה בעיה, או כי רצו להיות שקטים, לכן אם זה חשוב לכם וידועה בעיה ספציפית, אפשר להתקשר לכל בנקי הזרע ולברר האם יש להם תורם במאגר שביצע בדיקות גנטיות ואיזה ואו לשלם בעצמכם. ולסיום, המוןןןןןן תודה על האינפורמציה

למעלה