לוח מודעות

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo77.gif מתנות../images/Emo77.gif מתנות../images/Emo77.gif מתנות../images/Emo77.gif

תחילה תודה
לכל מנהלי הפורומים שאשרו לי לפרסם אצלם ולמי שרצה לעזור ולפרסם בעצמו אני מוסיף פרוט של הנושא.... למי שאינו יודע אתר "המפתח לבית הספר" (בניהולי
), הבנוי על בסיס היתנדבותי נרחב של מספר מורים ותלמידים ונותן שירותי לימוד וכלים שונים כולל מאגרי מורים פרטיים יצא בפרוייקט חדש. כמה מילים לפירסום ולמי שמעוניין: =========================================================== מתנות... מתנות.... מתנות.... אתר "המפתח לבית הספר" מחלק לחברי הפורום והאתר הפעילים מתנות בסכומים של מאות שקלים והכל מתרומות של אנשים (חברות) טובים.... בין המתנות מספר תלושי קנייה בסך של 180 ש"ח כל אחד בתרומת הוצאת הוד-עמי לספרי המחשבים נהדרים, כרטיסים להצגות ודיסקים מקוריים.... על הדרך לקבל את המתנות ניתן ללמוד ביתר פרוט באתר בכתובת מקוצרת : http://go.to/k4school (האתר נמצא על שרת בחינם וכמות הגולשים בו אינה קטנה.... לכן אנו מתנצלים מראש על בעיות בכניסה לאתר ומבקשים לנסות שוב.... זה ישתלם
) צוות האתר מנהל פורום, הנמצא על שרתי חברת תפוז ומפורסם בשם "לימודים - k4school" ומספרו פורום 321 ניתן להיכנס לפורום ישירות דרך אתר תפוז, אך מומלץ להירשם קודם לתחרויות ולפעילויות השונות הכוללות חידונים מדעיים ומחשבתיים בפורום ועוד.... כולם מוזמנים לאתר ולפורום לקחת חלק פעיל בקהילת הלומדים והמלמדים בישראל. רונן מנהל הפורום והאתר "המפתח לבית הספר" =========================================================== תודה לכל מי שיפרסם מודעה זו ואני אפרסם בשבת כניראה בפורומים שאישרו לי... מנהלי פורומים שרוצים לקחת חלק פעיל בפעילויות משותפות מוזמנים לפנות דרך המסרים בתפוז.... רונן מנהל "המפתח לבית הספר"
אל תשאלו אותי פרטים - כי אין לי מושג, ואני הולכת לבדוק בדיוק כמוכם טוויטי

למעלה