ערב טוב לכולם, ../images/Emo41.gif
רציתי לספר קצת על מה קרה לי שכל כך הקפיץ לי את הפיוזים. אז ככה: אני החלטתי לעשות את ההזרעה האחרונה ללא הטיפול ההורמונלי המגעיל, אבל אז יותר קשה נושא תיזמון הביוץ או יותר נכון לקלוע בול ליום הביוץ, במיוחד כאשר יש את השישי-שבת באמצע, (זהו אחד הדברים שלא מובנים לי - בכל בית חולים ניתן לבצע את האולטרסאונד ובדיקות הדם הדרושות, מדוע אין עושים זאת?). טוב, אז לא היה ברור אם זה יום רביעי או חמישי או שישי, אני החלטתי לקנות שתי מנות זרע לימים ד´ ו-ה´ (יום שישי - גורנישט הכל סגור), עשיתי הזרעה ביום ד´, ובדיקות דם שהראו כנראה שיום ה´ או ו´ יותר מתאימים. שויין, חזרתי לבנק הזרע בבוקרו של יום ה´ וגיליתי לזוועתי שהבחורה שמפשירה/משביחה ומוסרת את הזרע - חולה, ואין מי שיחליף אותה, כלומר זרקתי 400 ש"ח כמעט בוודאות לפח, ואין דין ואין דיין, "הפכתי " את בית החולים בנסיון נואש למצוא פתרון שנמצא לבסוף, תודות לתושיה שגילו הבנות במרפאת הנשים, והתערבות רופא הפריון שלי, אז נגמר טוב, אני מקווה (אלא אם כן זה היה בסוף ביום ו´- לא היה טעם לעשות בדיקות דם מכיוון שיום ו´ כאמור- גורנישט). ובכל זאת, אני לא מבינה למה זה צריך להיות כך, האם כל הלחץ שאני עברתי בבוקר יום ה´, יכול לחבל בסיכויים שלי להתעבר?, למה עלי לשלם ברמב"ם 800 ש"ח לטיפול כזה (או 1200 אם יום ו´ היה "נופל על יום אחר"), בעוד שבתי חולים אחרים גובים פחות? האם הזרע של רמב"ם עשוי מזהב?, ומאיפה אוכל לפרנס עולל זעיר לאחר שירוששו את כל חסכונותי בטיפולים? אגב - שכחתי לציין שביום הלחץ ההוא, יום ה´ ברוב יאושי פניתי לבנק הזרע בלין (למרות שלא עושים הזרעות מתורמים שונים באותו טיפול), וגיליתי שגם שם הבנק סגור בשל - כנס, וכמובן שאין מי שיחליף את המוכרת (בסטה). זהו, אז זה הסיפור שלי כרגע. ממה שאני מבינה, עד כה -בנק הזרע של איכילוב נותן שירות ברמה הגבוהה ביותר בארץ. אני מחכה לשמוע עוד, על איכילוב ועל שאר בנקי הזרע.