אממ אני לא קונה הרבה אלבומים../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif
אבל קניתי לפני שבועיים את 'חומרים רטובים' של ביט 69. אני נותנת לו 7.5. אני אוהבת את הליריקה, כמה שהיא מפגרת זה כיף לשמוע את זה, זה קליל, זה מצחיק. אני אוהבת את אפילו את הנגינה. הדבר היחיד שמפריע לי זה הלחן שדומה ב85% מהשירים
. בפסח קניתי את Good Morning Revival של Good Charlotte. 9. גם הליריקה וגם הלחנים תופסים (בעיקר אהבתי הליריקה באלבום הזה), אבל אחרי חרישה מרובה יש שירים שכבר קשה לי לשמוע (AKA דה ריבר וKUHOMY בגלל החרישה האינסופית בMTV), וכל השאר בדרך הנכונה. למרות שעכשיו, אחרי שלא שמעתי אותו אחרי זמן אני בטוחה שאם אני אשמע אותו אני יהנה
בקיץ שעבר (הרחקתי לכת
) קניתי את Dookie של Greenday. 2. כי שמעתי אותו 5 פעמים בקושי ומעצבן אותי. ואני בטוחה שהרבה יחלקו על זה, כבר שמעתי את כל הסיפורים על זה שהוא "אלבום גאוני" , "מאספר פיס" וכל הבולשיט, וזה פשוט לא תופס אצלי. כל השירים נשמעים לי כמעט אותו דבר, וחוץ מWhen I Come Around, Basket Case ו Welcome To Paradise, שזה חמישית מהאלבום, לא התחברתי לכלום. שלא לדבר על זה שאת השניים הראשונים שהזכרתי אני כבר לא מסוגלת לשמוע מרוב חרישות, שמה אותם שמעתי עוד לפני שקניתי את האלבום. אני די מתחרטת שקניתי אותו, במקומו היתה לי אפשרות לקנות את Razorlight ואני עד היום בוכה על זה. גם בקיץ שעבר A Fever You Can't Sweat Out של Panic At The Disco שקניתי ביחד עם דוקי (כי היה מבצע 2 ב100 באילת
). 9.5. כי אני פשוט אוהבת אותו, והסיבה היחידה שזה לא 10 זה כי מרוב חרישות אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותו. אבל לא לחינם את הלהקה שאני הכי אוהבת
זהו
יש לי גם 2 מקוריים של משינה (שעליהם אני יכולה לחפור ולא לסיים
) וכל השאר המקוריים זה קטנטנות, נטליה אוריירו, טיפקס, ובריטני ספירס צרוביםXD