מה האלבומים האחרונים שקניתם

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifמה האלבומים האחרונים שקניתם../images/Emo35.gif

ותנו להם ציון מ1 עד 10

CitizenErased

New member
ושלי...

האחרונים שקניתי לפי הסדר... The Fratellis - Costello Music דיסק ממש כיפי שעושה רק טוב
מומלץ ביותר! הבעיה היחידה בו שרוב השירים נשמעים לי פשוט ממש דומים אחד לשני חח, כאילו, אין ממש חידוש 8/10 Rage Against the Machine - Renegades מעולה, קצת יותר "קל" לשמוע מהאלבום הראשון שלהם אבל עם זאת גם חסר משהו שיש בראשון. עדיין, אלבום פשוט מעולה ולפי מה שהבנתי ממעריצים של הלהקה הוא האלבום הכי פחות טוב שלהם, אז אני חייבת לקנות גם את האחרים 8.5/10 The Mars Volta - De-loused in the Comatorium אחד הדיסקים המוזרים. כאלה שמכירים ואוהבים רק את The Widow, יהיה להם ממש קשה לשמוע את האלבום הזה. למזלי אני הכרתי כבר כמה שירים מהאלבום וידעתי למה לצפות. הוא מאוד מיוחד, אפילו הכריכה שלו יוצאת דופן ומוזרה. ממש מומלץ למי שאוהב דברים קצת שונים
אבל זה כמעט בלתי אפשרי לשמוע אותו יותר מפעם אחת ברצף מהתחלה ועד הסוף לדעתי... 9.5/10 Radiohead - OK Computer כמה שמעתי על האלבום וכמה זמן לקח לי לקנות אותו. ללא ספק קלאסיקה. אני חייבת להודות שהוא הפתיע אותי בכמה שהוא מוזר, בתור אחת שהכירה רק את הסינגלים של רדיוהד. שמיעה ראשונה לא אהבתי. הכרחתי את עצמי לשמוע שוב והתחברתי, כל שיר כל כך שונה מקודמו ומיוחד... אין הרבה אלבומים כאלה 10/10 Rage Against the Machine - Rage Against the Machine והנה האלבום הראשון של רייג'. אין מילים כמה שאני אוהבת אותו. בהתחלה כל השירים נשמעו לי ממש דומים כי אני פחות רגילה לסגנון.. הליריקה והגיטרות של טום מורלו, פשוט מצויין. זה גם מסביר למה רצתי לקנות את Renegades לא הרבה זמן אחר כך
10/10

LIly845

Well-known member
שלי

הדיסק של הקוקס שני הדיסקים של ארקטיק מונקיז הדיסק השלישי של פיונה אפל הדיסק השני של רייזורלייט

Luna Sphere

New member
נמנמ

האחרון אאל"ט היה LFTL אחריו in love and death ואחרי זה FWN [100000000000000000000]

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

Jeff Buckley - Grace הספקתי לשמוע אותו לא יותר מ-7 פעמים אבל הספקתי להבין כבר שמדובר באלבום מדהים.. אני לא אוהבת לתת לאלבומים ציונים, וגם הדיסק הזה עדיין לא קיבל מספיק זמן 'עיכול' אבל אני מאוד אוהבת אותו כבר עכשיו אז רע הוא לא יכול להיות. Sick Puppies - Dressed Up As Life הזמנתי אותו בamazone.. דיסק ממש נחמד וקליל יחסית.. 8.5 כמעט קניתי היום עוד דיסק של מיוז אבל בסוף לא קניתי.. רק כי עוד לא מציתי את שאר האלבומים שקניתי ממש לאחרונה תגידו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדיסק החדש של Biffy Clyro?

Ellabll

New member
לא קניתי אבל....../images/Emo122.gif

Interpol - Our Love To Admire Bob Dylan - Blood On The Tracks Björk - Volta Air - Pocket Symphony And One - 9.9.99 9 Uhr Dizzee Rascal - Maths and English Gogol Bordello - Super Taranta! Grandaddy - Just Like The Fambly Cat Mr. Bungle - Mr. Bungle Patrick Wolf - The Magic Position The Go! Team - Thunder, Lightning, Strike בתריי זוזיי - בתאבון פונץ' - הצוללת + דנה ראתה עב"מ ובנימה אופטימית זו אני מעריכה את המחשב שלי שעוד לא קרס

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הווממממ...

באילת לפני שלושה וחצי שבועות - דה יודז החדש - אמממ.. 8. אבריל לאבין החדש - האמת.. הורדתי אותו שהוא רק יצא חחח. 9.8 רק כי יש שם שיר אחד שאני שונאת. בחמישי האחרון - בילי טאלנט הראשון - 9. רק כי דרכו הכרתי אותם XDD נוו.. אני מכירה את הדיסק הזה כבר שנה וחצי.. טוב שהוא נזכר להגיע לארץ ><"

להלהלה../images/Emo192.gif

אתמול קניתי את האלבום Poses של רופוס ווינרייט, והספקתי לשמוע אותו רק פעמיים בערך אבל בינתיים הוא מעולה. לפני שבוע קניתי את The Magic Position של פטריק וולף. אלבום מעולה, נמצא אצלי בחרישה מטורפת. קשה לי לתת לו ציון ): ולפנייי זה קניתי את האלבום הכפול של ג'ף באקלי Live at Sin-e [Legacy Edition], שזה דיסק הופעה כפול פלוס דיסק דיוידי. הדיסק הזה הוא אחד הדברים הכי יפים שראיתי\שמעתי. בדיסק שומעים את ג'ף מופיע בבית קפה קטנטנן בניו יורק, רק הוא וגיטרה. ההופעות האלה הוקלטו לפני שהאלבום של ג'ף יצא וממש אחרי שהוא חתם לקולומביה, לכן הדיסק כולל המון קאברים וכמה שירים מקוריים שיופיעו לאחר מכן בGrace. בין הקטעים האלה נמצאים גם מונולוגים של ג'ף שמגלים קצת על האישיות שלו [ממה שאפשר להבין שם הוא בן אדם נורא מצחיק:)]ומוסיפים לאווירה האינטימית של הדיסק. לפעמים אני ממש יכולה לעצום את העיניים ולדמיין את עצמי שם. קיצר חפרתי חח. מיותר לציין ש10\10?

LIly845

Well-known member
../images/Emo99.gifלהכל בעיקר לרופוס השיר

cigarette and chocolate milk פשוט מעולהה

orw93

New member
אממ אני לא קונה הרבה אלבומים../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

אבל קניתי לפני שבועיים את 'חומרים רטובים' של ביט 69. אני נותנת לו 7.5. אני אוהבת את הליריקה, כמה שהיא מפגרת זה כיף לשמוע את זה, זה קליל, זה מצחיק. אני אוהבת את אפילו את הנגינה. הדבר היחיד שמפריע לי זה הלחן שדומה ב85% מהשירים
. בפסח קניתי את Good Morning Revival של Good Charlotte. 9. גם הליריקה וגם הלחנים תופסים (בעיקר אהבתי הליריקה באלבום הזה), אבל אחרי חרישה מרובה יש שירים שכבר קשה לי לשמוע (AKA דה ריבר וKUHOMY בגלל החרישה האינסופית בMTV), וכל השאר בדרך הנכונה. למרות שעכשיו, אחרי שלא שמעתי אותו אחרי זמן אני בטוחה שאם אני אשמע אותו אני יהנה
בקיץ שעבר (הרחקתי לכת
) קניתי את Dookie של Greenday. 2. כי שמעתי אותו 5 פעמים בקושי ומעצבן אותי. ואני בטוחה שהרבה יחלקו על זה, כבר שמעתי את כל הסיפורים על זה שהוא "אלבום גאוני" , "מאספר פיס" וכל הבולשיט, וזה פשוט לא תופס אצלי. כל השירים נשמעים לי כמעט אותו דבר, וחוץ מWhen I Come Around, Basket Case ו Welcome To Paradise, שזה חמישית מהאלבום, לא התחברתי לכלום. שלא לדבר על זה שאת השניים הראשונים שהזכרתי אני כבר לא מסוגלת לשמוע מרוב חרישות, שמה אותם שמעתי עוד לפני שקניתי את האלבום. אני די מתחרטת שקניתי אותו, במקומו היתה לי אפשרות לקנות את Razorlight ואני עד היום בוכה על זה. גם בקיץ שעבר A Fever You Can't Sweat Out של Panic At The Disco שקניתי ביחד עם דוקי (כי היה מבצע 2 ב100 באילת
). 9.5. כי אני פשוט אוהבת אותו, והסיבה היחידה שזה לא 10 זה כי מרוב חרישות אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותו. אבל לא לחינם את הלהקה שאני הכי אוהבת
זהו
יש לי גם 2 מקוריים של משינה (שעליהם אני יכולה לחפור ולא לסיים
) וכל השאר המקוריים זה קטנטנות, נטליה אוריירו, טיפקס, ובריטני ספירס צרוביםXD

נו אני חייבת להגיב../images/Emo223.gif

דוקי זה כן דיסק ענק! גם אני פעם ראשונה שהורדתי אותו לא אהבתי ולא שמעתי אותו מאז.. ואחר כך אני לא יודעת למה אפילו קניתי אותו וכששמעתי פעם ראשונה הצטערתי על זה, אבל אחרי עוד שמיעה מעמיקה יותר וכשגם הסתכלתי על המילים הבנתי למה זה הדיסק שלהם. ואני לא אוהבת את החדש של גוד שארלוט

orw93

New member
כבר היה לי על זה ויכוח עם מישהי פעם../images/Emo205.gif

ועדיין, לא התחברתי אליו. ויש לי גם את בלאק פרייד, ששכחתי ממנו

למעלה