מה האלבומים האחרונים שקניתם

Djerry

New member
טוב

החלטתי להשלים את הדיסקוגרפיה של מיוז וקניתי: Muse - Showbiz - אין לי משהו חדש להגיד עליו (או על שאר האלבומים) כי אני כבר מכירה אותו, אז אמ... 8/10
escape כל כך מיותר. Muse - Hullabaloo - 10/10. Muse - Absolution - 10/10.

CitizenErased

New member
מסכימה לגבי Escape.. ../images/Emo3.gif אני גם לא מתה על..

Sober, אבל זה מסוג השירים שאני עוד יאהב חח

Sweet Calamity

New member
לא הרבה בזמן האחרון.. ../images/Emo115.gif

האחרון שקניתי הוא אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל הוא די טוב, אהבתי את איך שהם עשו את האביב הנצחי ואת השיר מהגן, שהם בערך השירים האהובים עלי מהאלבום ובכלל.

SainTonix

New member
הרביעי יותר טוב משניהם יחד ../images/Emo99.gif

ואם אני לא טועה זה גם האחרון שקניתי, ובגלל שלהגיד 10/10 זה ישמע לא אובקייטיבי, אז - 9/10 רק כי מרוב חרישות והתמכרות של 3 חודשים - כבר מתחיל קצת להימאס.

../images/Emo2.gif

לא הוא לא.
אני כל כך אוהבת את הראשון... אה וואלה, ושכחתי ציון. המ, אני חושבת ש8.

Let it Bleed

New member
דה יוזד../images/Emo217.gif

לייז פור דה ליירז, המהדורה המיוחדת
היום קיבלתי D: והציון שלי הוא 100

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהממ חפירה או משהו

opeth- blackwater park, קניתי אותו היום^^ הוא הראשון שלהם ששמעתי, וגם אחד האהובים עליי. אני נורא נורא אוהבת את השילוב בין הגראולים לשירה הנקייהD: והממ. זה אחד האלבומים המורכבים. 10/10. the doors- strange days, גם מהיום, והוא גם הראשון שלהם ששמעתי. אלבום ממשממש מעולה, יש בו את כמה מהשירים הכי מוכרים שלהם [people are strange, love me to times, strange days] ואת השיר הכיהכי אהוב עליי שלהם- when the music's over. 10/10. dream theater- systematic chaos..החדש שלהם, קניתי אותו ב21.6[מוזר, למה אני זוכרת?
]. הממ שמעתי אותו רק פעמיים בנתיים, מתוכם באמת התעמקתי רק פעם אחת. אלבום ממש טוב, קצת מזכיר לי את train of thought. האמת שציפיתי להתאכזב אבל הוא באמת עלה על הציפיות שלי^^ 9/10[רק כי לא הקשבתי לו מספיק פעמים
] 30seconds to mars- 30seconds to mars- הראשון שלהם, קניתי ב20.6. האהוב עליי שלהם[מהמבחר הכלכך גדול
] והממ אין לי כלכך מה לחפור עליו כי כולם כבר בטח מכירים
ההה כן, יש בו את השיר האהוב עליי שלהם, buddha for mary. 8.5/10.

sapir lee

New member
האחרון שקניתי

שזה היה לפני חודש ומשהו...הוא של לינקין פארק: minutes to midnight ציון:8.5

MoonyAvFreak

New member
האחרונים שקניתי...הממ...

Paramore - all we know is falling -> 10\10 סוף סוף יש לי מקורי, חיכיתי לזה איזה שנה וחצי. 30seconds to mars - a beautiful lie 9\10 גם לו חיכיתי הרבה זמן. The used - lies for the liars -> 8\10 עדיין לא יצא לי לחרוש עליו. Blink 182 - dude ranch -> 8\10 ואו, טוב שנזכרתי באמת. טוב נו הייתה הנחה, אז קניתי סוף סוף Blink 182 - take off your pants & jacket אותו חיפשתי איזה שנתיים, ורק עכשיו יצא לי לקנות אותו. והוא 11\10. הדיסק הכי יפה בעולם נראלי.

HagarStar

New member
איך קנית של פראמור? O_O../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מה לא הייתי עושה בשביל מקורי
של שני הדיסקים, למרות שAWNIS יותר טוב :)

HagarStar

New member
גלי ענתה לי XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

את יכולה להזמין באוזן השלישית, אני מניחה שאת יודעת איפה זה XD גלי הזמינה משם את 2 הדיסקים שלהם [לחברה אחרת] ובהתחלה את אמורה להביא להם 30 ש"ח על כל דיסק, כזה לא זוכרת למה חח והם מזמינים לך מחו"ל ומתקשרים אלייך כשזה מגיע ואת באה לאסוף וממה שגלי הבינה היא אמורה להוסיף עוד 40 ככה שיצא לה 100 ל2 דיסקים אני מחכה ליום שאני אוכל לצאת ואני נוסעת להזמין :)

למעלה