מה האלבומים האחרונים שקניתם

milkofamnesia

New member
הייתי קונה אם היה לי כסף

אבל אני שונא עבודה, אז זה לא הולך. אבל אני אתן 10 לחדשים של אינטרפול וביפי, אלבומים מעולים.

אמ,../images/Emo176.gif

steal this album!- system of a down הוא האלבום האהוב עליי שקניתי לאחרונה:] אמ, אני אומרת 9.

itzikch

New member
קניתי עכשיו באינטרנט את הדיסקים האלה :

Muse - Black Holes & Revelations - Limited Edition - CD+DVD Live 8 - 2005- 4 DVD Set Maroon 5 - Friday The 13th - Live CD+DVD Red Hot Chili Peppers - Live At Slane Castle - DVD אני אוכל לתת ציון אחרי שאני אשמע למרות שהכול יהיה 10 !!!!!!!

CitizenErased

New member
חבל שקנית את של מיוז באינטרנט

יש אותו גם בחנויות וזה עולה 60-70 שקל, ממש שווה לשני דיסקים

CitizenErased

New member
אה אז סבבה חח ../images/Emo9.gif

ואגב, יש לך שמץ כמה שירים של מיוז יש בDVD של לייב 8? אני כל פעם מתעצלת לבדוק

itzikch

New member
בעע בידיוק היה לי אתמול ואני לא מוצא עכשיו

אני אגיד לך ברגע שאני אקבל את הדי וי די ..

itzikch

New member
מצאתי !!

Muse - Time Is Running Out בעע יש עוד אני לא מוצא .... ב Musicneto עולה 280 שקל בדיסק קלאב 200 שקל ..

lestatgirl

New member
אווו אוו קניתי את המכביז!!11 ואת הלונג בלונדס

המכביז הורדתי קודם כי לא יכולתי לחכות, וחוצהעובדה שבגירסא של האלבום שיש אצלינו השמיטו שיר ובמה שהורדתי היה אותו והוא גרם לאלבום להישמע שלם יותר עד שהאלבום של השמבלס יגיע, זהו אלבום השנה שלי הם הצליחו לגדרום לי לאהוב את כל השירי אהבה הדביקים האלה דבר שאפילו פיט פאקינג דוקרטי לא הצילח לגרום לי לעשות. בכל מקרה או להקה אחרת הייתי שונאת שיר כמו טוספייס קיסס אבל הוא כ"כ טוב ומריי הו מרי ולגוווו ופירס לאב אני כ"כ יוצאת לסשן צילומים בהשראתו[עכשיו שיש לי פרו בפליקר!!11] ותלונג בלונדס עדיין לא שמעתי הייתי יכולה לקנות רק 2 לבומים והייתי צריכה לוותר על הניוזטס אני מקווה שהוא טוב כי אם כן יש לי מפיק חתימות למבצע הזה של טאוור רקורדס [כבר הוצאתי מזה איזה 5 דיסקים נראה לי] וזהו אני מאוהבת במכביז, מה שלא נשמע טוב מחוצלפורום הזה..O_O

lestatgirl

New member
לשם שינוי בטאוור רקורדס..

ועוד הוא היה שם רק 76 שקל! שווה כל פני.

Luna Sphere

New member
רק חבל שלא משלמים עם פניס בישראל...

וגם לא עם פינס.. בכל אופן, ממתי יש להם דיסקים במספר לא שלם?

lestatgirl

New member
וול תלוי עם מה את משלמת ../images/Emo3.gif וזה היה 75.99

הם לא החזירו לי אגורה.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

אתמול קניתי את ביפי-פאזל...עוד לא יצא לי לשמוע את כולו כי אין לי זמן לנשום בערך...אז בינתיים הוא 9 קנו לי גם את דה יוזד והוא ממש טוב למרות שגם אותו יצא לי לשמוע פעם אחת או פעמיים- 8.5-9 וזהו...

למעלה