מיקוויקאנד

butbut

New member
../images/Emo26.gifמיקוויקאנד../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
:
שיר השבוע לא של מקפליי
:
להקת השבוע
:
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
משהו שהכעיס אתכם השבוע
:
משהו ששימח
:
משהו שעיצב
:
ציטוט השבוע
:
מתנגן בראש / בפלייליסט
:
תמונת השבוע
:
למי שמתעצלת לעשות את כולההדגשים של המיקוויקנד- ורוצה בסגנון שאני עשיתי[הרגיל]-תכנסו אל המסמך שצירפתתי ותעתיקו, זה כבר עם ההדגשים והכול
שבת שלום לכולן

יעליקק

New member
|שבת שלום שבת שלום ולהלהלהלהלה D:

שיר השבוע של מקפליי: DWMU TWYMMF lonely not alone we are the young שיר השבוע לא של מקפליי: all time low- dear maria eliot minor- time after time
להקת השבוע: מקפליי ואליוט מינור D:
אלבום השבוע: אין
קליפ השבוע: eliot minor- the white one is evil ( לא יודעת לשים קישור אז חפשו ביוטוב
) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא מדהימה
השרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ אממ אממ ... כלום [!!!] D: בעצם זה שהמורה לערבית נתנה לי הפרעה :( והמחנכת הוציאה אותי החוצה :( אני ילדה חוליגנית [כן בטח] XD משהו ששימח: המחכנת הוציאה אותי ואת עלמה לכל השיעור XD היה נורא מצחיק D: משהו שעיצב: לא זכור לי ... ציטוט השבוע: אוו יש הרבה
נתחיל :p אוקיי, נכון יש באפ כלוס החדש חלק 2 אני חושבת שדני אומר: דני דה אקס מן ג'ונס! ? אז המצאתי משהו חדש P: דני דה שקס מן סקס P:
-- פגר: פעם הייתי טובה במתמטיקה עד שהגיעו הבגרויות ... אני: פעם הייתי טובה במתמטיקה עד שהגיעה בת שבע ... -- אני ועלמה בחוץ אחרי שהמחנכת הוציאה אותנו, משתעממות .. אני: מה ז ה השעמום הזה!? הוציאה אותנו לכל השיעור לפחות הייתה מביאה איזה פעילות.. אולי איזה 100 שקל לבזבוזים! XDD לא יודעת מה איתכן אותנו זהה קרע P: -- עלמה: אנחנו לא חברות של ילדות סוטות מין, מגעילות ופדופיליות... חוץ מדפנה! XD ( דפנה- ילדה בשכבה שלנו שכל שנייה מסתכלת על טוסיקים של כל אחד שעובר ברחוב P: ) מתנגן בראש / בפלייליסט: DWMU
תמונת השבוע: יוווו תהרגו אותי !!! [ אני יודעת שזה חתוך ]

butbut

New member
פגר:פעם הייתי טובה במת' עד שהגיעו הבגרויותXDD

אני נישמעת כול כל דיכאונית LOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אוו אני מצטרעת שכחתי!../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo70.gif

גם שכחתי להזכיר ששליילה פשוט קרעה אותי כשהיא כתבה בסטטוס של המסן: למישהו יש את השיר של הבנים מפטיטו ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כזאת ילדה חמודה
וסתיו קרעה אותי עם הפיק שלה !!! שד"א עכשי והתחלתי לכתוב סיפור חדש והוא ייוצא לי חצי סלש חצי רגיל בגללך !!! XDD

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אתה בסוף תקראי רק סלאש את תראי
רגע רגע, מי הסלאש אצלך מי? את כל כךךךך הולכת לשלוח לי אותו
מי אמר קשוחה ולא קיבל?

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo221.gifאקונה מטטה../images/Emo70.gifפקק של בקבוק../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
:
Obviously
I'll Be Ok[וכמובן בגירסת הסקרימו שליXDDD[לא זה נמשע מוזרLOL].
שיר השבוע לא של מקפליי
:
Jessica Simpson & Nick Lachey - A Whole New World
Belinda - Angel
Bonnie Tyler - I Need A Hero
להקת השבוע
:
מקפלייי
אלבום השבוע
: גאש לא יודע...נראה לי JML
קליפ השבוע
: אמ...-שני חתולים מדבריםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDכנסו: http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature=related
: לא ראיתי טי-וי בחודש האחרון בכלל..משעמם.
משהו שהכעיס אתכם השבוע
:
...נו, אם אני יפרט זה יהיה כמו לפרט את מספר החלומות שלי על גייז...וזה לא קצת.
משהו ששימח
:
נרשמתי לתחרות כישרונות צעירים....ואני עכישו מתחרטת על זה..אני בטח יקבל "פחד במה" כשאני אצטרך לשיר שם..עם הגיטרה החשמלית ברקע של חברה שלה.
משהו שעיצב
:
...היו אבל אני אל זוכרות ואין לי כוח לכתובXD
ציטוט השבוע
:
שיעור ספורט
אנחנו לומדות עמידת נר, ועכשיו כול הבנות מנסות לעלות לנר, והומורה קוטלת את כולן. אחר כך היא מתעצבנת[כי שתי בנות ניסו לעזור אחת לשנייה ונפלו] ואומרת "לא לוקחים חברה, ושמים אותה בנר! פה זה לא יום הזיכרון".
המורה מנסה להסביר לנו על עמידת נר, בקודים של חייזרים: "כשאנחנו עומדות בנר, יש לנו לתפוס את כול הגזע הזה[גב], ולזכור שגם הקרשים האלו[רגליים] הם משקן. אחר כך יש לנו גם את המזוודה[תחת]".
שיעור תחבורה
המורה מסביר על תאונת דרכים שקרתה לו בכביש ת"א-ירושליים: "זה נכנס מתחתי[עומד כשהוא מראה שמשהו היה מתחת לגלגלים שלו-הרגליים], וניתקע לי שם[עומד בעמידה פיסוק-כמו ילד שהולך לחרבן]...לא ידעתי מה לעשות, אז המשכתי לדחוף ולדחוף כדי לא לצאת מן השוליים". [זה נשמע כול כך סוטהXD].
המורה:"חישובים מתמטיקים". ילדה אחת- צוחקת על המורה: "חה חה מתמטיקים". המורה:"מתמטים, סליחה" אותה הילדה לא הפסיקה: "חה חה מתמטיקים". כול הכיתה:"חה חה מתמטיקים" מתפקעות מצחוק. המורה -*בפרצוף של דוב קואלה דרוס*-"מותר לטעות". הילדה:"חה חה מתמטיקים". כול הכיתה שוב צוחקת XDD זה היה רגע קורע|
.
אחותי טלאור מסבירה לאמא שלי שהיא רוצה להיא תיקנה לה "קלפים" לחוברת אוסף המדבקות של כול השחקני כדורגל. אחותי:"נו, בבקשה אמא!...עכשיו יש אסים!" אמא שלי:" מה זה אס, אה?...לוקחים תמוה של מטומטם מדביקים אותו לאס!". OMG כמה צחקתיXDD היא אשכרה צודקת
.
בגלל שאני לא מסוגלת להכאיב לעצמי ע"י מריטת שיערות עם שעווה..אני משתמשת במשחה להורדת השיערות בשפם: המוכרת הביאה לנו משחה בגודל של הזרת שלכם...ואז אני הסתכלתי עליה ואמרתי לה: "ואת חושבת שזה יספיק?" והיא חייכה ואמרה בחביבות יתרה "אני חושבת שכן". ואז אני..כמו תמיד,הייתי חייבת לפתוח את הפה ואמרתי "אולי לשיערות בתחת זה יספיק". אמא שלי תפסה קריז....בואו רק נגיד שמזל שזה היה הסופר-פראם ושזה מקום סגור.
אני ואחותי: אחותי הקטנה::"בת-אל,כואב לי המרפק של הרגל!". אני:"אין מרפק ברגל,יש ברך". היא:"אה נכון זאת ברך".
אני משלימה שאלון שעשיתי פעם בבלוג שלי: מה בחיים לא תעשי? ולמה? אני בחיים לא אשרוף את הסופר מרקט. למה? כי יש שם אוכל...דע!
בשיעור תושב"ע: אני*מצביעה*:המורה? המורה:מה? אני*מצביעה יותר גבוה*:המורה?! המורה:*מתעלמת* אני*מצביעה כמו ילדה נואשת ששלפוחית השתן שלה עומדת להתפוצץ{שזה אומר שיש ליווי של קפיצות תזוזות והבעות פנים לחוצות}*:ה-מ-ו-ר-ה??! המורה*מבט עצבני*:מה זה לאומיות?כן,בת-אל. אני*עוד שנייה זה יוצא*:אני צריכה לשירותים! המורה*מבט של זאת-לא-התשובה-שרציתי-אבל-בסדר-נוותר-לך*:אז למה לא אמרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט
: ת'אמת כלום. שלי ישנה שם אז אני "שומרת" על שקט.
תמונת השבוע
:

butbut

New member
../images/Emo26.gifהכלב שלי מציק כול בוקר לתרנגולת כשהוא

יוצא איתי ועם שלי- כי אנחנו מחכות להסעה. ובקיצור..XDD...הוא פשוט אוהב לשגע את התרנגולת הזאת.

butbut

New member
../images/Emo26.gifהחלטתי להסתפר, לגזור..לעשות גבות כול

דבר!!!.. רק לעשות משהו!!! אני שונאת חיים משעממים שכול בוקר קמים עם אותו שיער ג'יפה.. כול יום עם אותן הגבות. זה משעמם XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif דיי אני שונאת אותך../images/Emo70.gif

את כזאת ילדה יפה
( אני יודעת איפה את גרה- אז אל תאמרי לי שאת לא *קשוח* )

גרבע

New member
XDDDDDDD

"אולי זה יספיק לשיערות בתחת" XDDDDDDDDDDDDD אוי כמה צחקתי

kelly7i

New member
חח משחה להסרת שפם?

לא נשמע לי הגיוני שיש משחות לשפם, כי אז זה רק חותך אותם ולא מוציא מהשורש! ובמקרהה שם חייב להוציא אותם מהשורש. זה לא כזה נורא שעווה שם, אבל זה מציק לעשות עם זאת שמחממים במיקרו, אז יש רצועו כאלה של שעווה מוכנות של ויט, שאפשר פשוט לגזור אותם לרצועות דקות כאלה שיתאימו לשם ולעשות איתם, הם מוציאות יותר טוב, וזה לא מלכלך,וזה פחות מלחיץ, ואני גם צריכה לקנות כזהXD

meningher

New member
מי מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפלי: a town called malice שיר השבוע לא של מקפלי: about you nw- sugababes להקת השבוע: mcfly בהחלט! :) אלבום השבוע: אין אחד קליפ השבוע: about you now תכנית טלויזיה: החיים הפשוטים של פריס הילטון וניקוללל ריצ'י! משהו שהכעיס: מריבה עם חברה משהו ששימח: הברזה מספורט :) משהו שהעציב: ההמתנה המאורכת לאביזר שיוצג בתמונת השבוע שלי. מתנגן בראש: its ok- atomic kitten תונת השבוע: אוקי, אז זה סוף סוף כאן, לאחר שבועיים של המתנה יתר על המידה (בעקרון חודש חיכיתי לזה) הוא רק מחכה שהחדר של אחי יתפנה ויוכל להראות את עצמו בסראונד :) אני בטוחה שכבר ניחשתן, וגם אם לא, בשביל מה יש את תמונת השבוע???

../images/Emo87.gifשליייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
: איגנורנס
שיר השבוע לא של מקפליי
: שירים של פטיטו
להקת השבוע
: מקפליי
קליפ השבוע
: נומב של לינקין פארק
: ]טיטו
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: שגנבו לי ת'ארנק
משהו ששימח
: כלום..שהסתפרתי
תמונת השבוע
:

butbut

New member
דייב../images/Emo70.gifכזה../images/Emo70.gifחתיך../images/Emo70.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

למעלה