מיקוויקאנד

Charley XD

New member
אני יכולה להגיד משהו שהכעיס אותך

אני את .. טוב לא לפה ... תדברי איתי ואל תברחי !
חהחה הציטוטים והתמונה של דאגי !|ריר|

חחחחחחחח

לא בורחת XD אני עושה את העבודות למחר, אני אדבר איתך אחרי זה.
?! די נו לא! XD
!!

just orr

New member
חח וואי שכחתי את כל הציטוטים האלה XD

אממ, תיקון: אור: "את פשוט מתעלמת מכל מה שאני אומרת?" יש הבדל XD [אם תרצי שאני אחפור לך עליו, אז אח"כ. או במסן או משו XD] ווי אשכרה שכחתי שראיתי את ה- GH !!
לא מאמינה על עצמי. >< אגב, מי בתמונה? ^^
333>

XD

חחחח אוקיי
האמת גמאני לא האמנתי עלייך!!
XDD זה ג'ארד ליטו, הסולן של 30סטמ. נכון שהוא חמממממוד בתמונה הזו, וכ"כ חתיך?
3333>

just orr

New member
הוא מדהים כאן ../images/Emo99.gif

אבל בחיים לא הייתי מזהה אותו אם לא היית אומרת!

sweet shir

New member
ג'ארד. ../images/Emo99.gif

הציטוטים חחחחחחחחחחח והתמונה אימו של מקפלייXD דאגי יצא שם יפיוף.

ג'ארדג'ארדג'ארד../images/Emo99.gif

חחח מזה התאהבתי בו בזמן האחרון D: אני נמסה ממנווו~ דאגייייי גרררר #$#^@&^*@

sweet shir

New member
הוא כ"כ חתיך. ../images/Emo99.gif

~מחליפה את אורלנדו בלום בחתימה שלי לג'ארד לטו~

miss dance10

New member
עונה באיחור חחח

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי:kiss kiss- chris brown להקת השבוע:mcfly ו.. nickelback אלבום השבוע:חחח אממ אני לא שומעת דיסקים כל כך... קליפ השבוע: kiss kiss
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חבריםםםםםםם והסרט המושלם if only
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שליXD אבל זה היה בצחוק משהו ששימח: אממ, סתם סטודיו מגמה כאלה=] משהו שעיצב:*העציב, ו.. שטל מהסיפור לא נישקה את דני...עררר ציטוט השבוע:לא זוכרת... מתנגן בראש / בפלייליסט:silence is a scary sound ובדיוק השנייה התחיל הקטע שאני הכי אוהבת בשיר (שדני שר) למרות שאני נאמנה לדאגי.... תמונת השבוע:אמממ די ישנה...

O0NoNi0O

New member
וואי איף אונלי../images/Emo99.gif

איזה סרט מהמם! אבל הסוף מבאס נורא!!

משהי שמה לב שאני נעלמתי?? ../images/Emo163.gif

חח...פשוט המחשב עושה לי בעיות אההה החיים קשים..חחח שיר השבוע של מקפליי: McFly - Too Close For Comfort McFly - I've got you Mcfly - I Wanna Hold You שיר השבוע לא של מקפליי: השבוע אני אכתוב רק אחד...ואחד באמת יפה!! השיר שלי..חח John Rzeznik - I'm Still Here להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע : איןן תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אאההה...ממ...לא חושבת שיש..חח משהו שהכעיס אתכם השבוע: יש לי חברה שחושבת שהיא צריכה לקבל הכול והקטע שהיא אף פעם לא באמת נותנת!!
שתפוז בוגד בי פעם אחר פעם!! אוף משהו ששימח: קיבלתי בכמה וכמה מקצועות ציונים מעולים!! מצאתי שם של שיר שחיפשתי מלא זמן!! הצלחתי לשכנע כמה חברות שלי שמקפלי סימפל פלאן הם לא סתם להקות!! משהו שעיצב: אהה מה שעיצבן אותי.. ציטוט השבוע: חברה שלי באה אליי סתם יום אחד ואומרת לי.. "שיר רוצה שאני אפתח לך שין??" אני : "לא...תודה.." היא: "למה??" אני: "סתם כי לא בה לי שין..רוצה שאני אפתח לך מסן??" היא: "לא.." אני: "למה?" היא: "סתם כי לא בה לי מסן.." אחרי חמש דקות.. היא: "שיר בה לך לפתוח לי מסן??" לי ולחברה שלי היה מזה משעמם בהפסקה..אז רצינו סוכריות..חח אז הלכנו לאיזה ידיד ואמרנו לו: חברה שלי: "יש לך שקל???" אני: "שניים.." היא: "מקסימום 5 שלק.." אני : "לא את מגזימה!! מקסימום 15" היא: "נו טוב 50" אני: 150 וזהו שההיה לנו לכול השנה.." חח היא: "טוב יש לך פנקס צ'קים??" אני: "למה לא כרטיס אשראי.." היא: "כן באמת למה לא יש לך??" בסוף הצלחנו להוציא ממנו שניי שקלים והלכנו לקנות סוכריות אבל אז ההפסקה נגמרה:-\ מתנגן בראש / בפלייליסט: John Rzeznik - I'm Still Here תמונת השבוע:

למעלה