מיקוויקאנד

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifנממ..אני לא יודעת לעלות את זה..../images/Emo4.gif

אז הנה המסנג'ר שלי ואני יכולה לשלוח לך[email protected] וסיוון אותך כבר יש לי אז אני ישלח לך..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifנממ..אני לא יודעת לעלות את זה..../images/Emo4.gif

אז הנה המסנג'ר שלי ואני יכולה לשלוח לך[email protected] וסיון אותך כבר יש לי אז אני ישלח לך..

AlmA XP

New member
../images/Emo79.gifI just woke up on the floor today../images/Emo79.gif

(yeah, yeah)
שיר השבוע של מקפליי: 5 Colours In Her Hair Don't Stop Me Now Nothing Obviously Please Please Star Girl
שיר השבוע לא של מקפליי: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All Time Low - Dear Maria
All Time Low – Lullabies All Time Low - Remembering Sunday Fall Out Boys - Dance, Dance Fall Out Boys - I Slept With Someone In Fallout Boy And All I Got Was This Stupid Song Paramore - Misery Business Elliot Minor – Jessica Elliot Minor - The White One Is Evil Elliot Minor - Time After Time
להקת השבוע: מקפליי
ואול טיים לואו
אלבום השבוע: MITO
קליפ השבוע: אמברלה של מק'
ראיתי את זה מיליון פעמים בהיטס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70 ועוד דברים...
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום ^^
משהו ששימח : יש לנו אוטו חדש :D ומחר אני נוסעת לתחרות ביחפה (בהצלחה לי!)
משהו שעיצב: נפרדים מהאוטו הישן 
ציטוט השבוע: וא-וה למדנו בשיעור ערבית איך אומרים הר, כמובן שזה הזכיר לי וליעל את הארי [יעני הר=האר=הארי XD] אז ברוב חכמותיותי נמצאתי: איסמי האר ואנה דראמר פי מקפליי
]המורה לא ידעה איך אומרים מתופף בערבית XD] ********************** אני: הכנתי נסיכה אבא שלי: איך קוראים לה? אני: דאגי ************************ תגובה של מישי לדני'ז דיסקו בספיד אפ: haha!!! my bf is soooooo cute in slow mo!!!:D לקח לי זמן להבין על מי היא מדברת
מתנגן בראש / בפלייליסט: ההורים שלי XD
תמונת השבוע: איזה מכוער דאגי XD שבוע טוב לכולן

AlmA XP

New member
נזכרתי בעוד ציטוטים ../images/Emo6.gif

שיעור מטמתיקה ילד: למי יש טישו? ילד אחר: לעלמה זאק יש
זה נורא הרגיז אותי [לא שיש לי משו נגד עלמה זאק D:] אבל אני חייבת להודות שזה מצחיק XD
נזכרתי במשחק שבץ-נא שאני ואמא שלי שיחקנו מזמן.. אני *מניחה את האותיות על הלוח*: ת-ר-ל אמא שלי: מה זה תרל??? אני: זה הדו ודאז בעברית. למשל ככה משתמשים בזה במשפט: תרל משה אכל צהריים?
כמה מניפלאותיו של בן-דודי בן השנתיים: אני: נורי איזה חיה אני? נורי: את..... חתול! אני: ומה אתה? נורי: אני כלב אוכל חתולים!!! *הוא רדף אחרי וניסה לנשוך אותי XD* אני: אם אני חתול, ואתה כלב, אז מה תומו? [בת-דודה שלי] נורי: תמו היא.... תרנגול! XD אני: נורי אתה כפרה נורי: אני לא כפרה אני: אז מה אתה? נורי: אני נורי-בורי!!! XD הוא כזה חמוד

Yu vi

New member
חחחחחחח הזכרת לי משו עם הערבית XD../images/Emo85.gif

למדנו בשיעור שג'אד בערבית זה סבא XD וזה ממש שיעשע אותי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifואני ראיתי בסיור בחיפה

בשכונה של ערבים-מספרת ג'אד
צילמתי את זה XDDDDDDD

rox love BSM

New member
But he doesn't know who I am../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif

And he doesn't give a damn about me
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - Don't Stop Me Now McFLY-Home Is Where The Heart Is
שיר השבוע לא של מקפליי:
Girls Aloud-Dirtbag Fob way out Wheatus - Teenage dirtbag וכל האלבום של בלייק לואיס
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
ADD של בלייק לואיס
קליפ השבוע:
5 הלהיטים של באסטד שיש עכשיו בהיטס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האי,מתחילות מחדש,לחיות עם דרק,בובות,הפיג'מות,האדומות,איסט-אנדרס/לא ראיתי סרט השבוע
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מלאמלאמלאמלא מבחנים
משהו ששימח:
90 בבוחן אחד ושיש 5 קליפים של באסטד בהיטס
משהו שעיצב:
שהזמן בקושי זז
ציטוט השבוע:
זה לא בדיוק ציטוט אבל זה משפט שאהבתי: "Maybe if my heart stops beating, it won't hurt this much..." ♥
מתנגן בראש / בפלייליסט:קראש דה ווידנג של באסד יש אותו בהיטס יחד עם הארי מתופף ברקע XD
תמונת השבוע:

Sharon Kez

New member
אני ממש אוהבת את

Wheatus - Teenage dirtbag
ו...לחיות עם דרק
^הייתי חייבת להגיד חחח =]

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo36.gifמיימקוויקאנד../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי
: Rockin' Robin The Ballad of Paul K Broccoli
שיר השבוע לא של מקפליי
: V - Blood Sweat and Tears Weezer - Beverly Hills חרישות מטורפות!!
להקת השבוע
: מק
אלבום השבוע
: אממ.. אין
קליפ השבוע
: הקליפליפ
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: מלון בבילון, מדריך ההישרדות של נד
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: המבחן שלי במתמטיקה שהורידו לי נקודות על זה שלא העתקתי את התשובה הנכונה מהמחשבון
ה[יעני] חברות שלי.. בוחן שהלך לי קקה באנגלית
משהו ששימח
: השיחות המרתקות על מיכל בזמן השיעורים קיבלתי 85 בבוחן בהיסטוריה בוחן שהלך לי סבבי בבה במזרח תיכון
משהו שעיצב
: הרגשת הבדידות השרגשתי..
ציטוט השבוע
:
שיחה עם מיכל על מה שאני למדתי בשיעור אגרואקולוגיה michalie אומר/ת: טוב אז אני אספר לך מה קרה: 1. האיידס הוא מחלה של קופים יום אחד באפריקה היה איזה בנאדם שטייל שם וכניראה התאהב בקוף וקיים איתו יחסי מין ואז הקוף היה כניראה חולה איידס ואז הקוף העביר המחלה שלו לבנאדם הזה ואז הבנאדם הזה כניראה קיים יחסי מין אחר כך עם איזה גבר ואז זה עבר לכל השאר RAVeN ^^ It feels like time´s not on your side אומר/ת: ><" אדם טיפש, מה בדיוק כלכך מושך בקוף שגורם לך לעשות איתו סקס.. michalie אומר/ת: כניראה הקוף עשה לו עניים RAVeN ^^ It feels like time´s not on your side אומר/ת: XDDDD michalie אומר/ת: אני מדמיינת את הקוף עם אודם אדום שימלה ושרשרת פנינים עם כובע ונעליי עקב והקוף הוא בעצם קופה והוא כזה נותן נשיקה ואז קורץ ומלקק את ה שפתיים בחושניות
*במסעדה עם המשפוחה ודודה שלי לוחצת על בת דודה שלי לטעום מסטל עגבניות* בת הדודה: איכס, יש לזה טעם של עגבניות מטיולים שנתיים
ועוד שטויות באגרו.. *בשיעור אגרואקולוגיה המורה מדבר על העגבנייה* המורה: במשך שנים האירופיים לא אכלו את העגבנייה כי השם של העגבנייה היה שם גס ילד בתגובה: ומה עם מלפפון?
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Jonas Brothers - Year 3000
תמונת השבוע
: ושוב השיעמום בשיעור תוקף..

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifלא סתם אייפוד, ציירתי את מייק!

האייפוד הנסגד והגוסס שלי.. הוא חולה מאוד מאוד

למעלה