מיקוויקאנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח תאמת אני בהתחלה קראתי סיידליפ

[לוידעת למה
] בגלל זה התרגשתי LOL הטיפשות

l i t a l 369

New member
בתדודה שלי עשתה שם סיידליפ

נכנסתי איתה לעשות כאילו עשינו ביחד זה לא כאב כ"כ כאב לה , כאב לה פחות ממה שכאב לי סיידליפ זה פירסינג לא כואב אם יש לך שאלות לגבי זה תרשמי אני ישאל אותה ויענה לך בחזרה

purple floyd

New member
לא לא לא לא

לעשות עם אקדח זה אחד הדברים המזוועים
תעשו בסטודיו מקצועי זה הכי בטוח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאבל עשיתי עם מחט ../images/Emo2.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבסטודיו לא מקצועי לפירסינגים וזה

עשיתי בסתם מקום כזה שעושים בו חורים רגילים לאוזניים וההליקס שלי סבבה לגמרי

tzuf jones

New member
בהצלחחה לך טטלטטול ../images/Emo8.gif

אל תידאגי , אומנם אני לא יודעת איך ההרגשה לעשות עם מחט אבל לי בכל אופן זה כאב רק כמה דקות ועבר D: נאמ , וד"א. את בת"א מחר? נכון שבאלך לקנות לי ת'צמידים ות'חגורה [אם את לא מביאה לי את שלך ] ?
צצופ ( :

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif פשש ../images/Emo45.gif

לא חשבתי שבאמת תעני על זה
אבל תודה
חיחי סתם גם שתי חברות שלי עשו והייתי איתן
תתחדשי ומקווה שלא יכאב יותר D:

kelly7i

New member
כמה עולה שם?

ומ 1-10 כמה כאב? חח אני שנים רוצה הליקס, ושלפני זה עשיתי חור שני ההורים שלי עשו לי בעיות, אני מפחדת להגיד להם עכשיו שאני רוצה הליקסXD

l i t a l 369

New member
אממ...

5 בערך :\ אבל הכאב משתנה מאדם לאדם על תפחדי לבקש , מקסימום תעשי את השיטה שעובדת על כל הורה משגעים אותם ואז מתוך עצבים הם אומרים "תעשי מה שאת רוצה" ואז זה כבר בעיה שלהם שזה מה שהם אמרו XD

kelly7i

New member
ח כן אני יודעת שהכאב משתנה

חח הכי מצחיק שרציתי לעשות את החור שני אבא שלי אומר לי : "את לא נכנסת הביתה אם את עושה את זה!" XDD ואז שעשיית את העגיל באתי אליו ואמרתי לו "אבא, תראה מה עשיתי, נכון יפה?" והוא :"כדאי לך להוריד את זה מהר" ואז חזר למה שעשה קודם, וכולי צוחקתXD ואני עוד לא סגורה על הצד של ההליקס=|

Shir Girl XD

New member
זאת אני שכתבתי מקוויקנד? כן! זאת אני XP

שיר השבוע של מקפליי
: Don't Wake Me Up Bras & Knickers Diarrhoea Look At The Sky No Worries She Left Me The Guy Who Turned Her Down Walk In The Sun
שיר השבוע לא של מקפליי
: Lil Chris: I Never Noticed Gettin' Enough Is There Anybody Out There (Kickin' Off |הגדש|fall out boy: Dance Dance A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me This Aint A Scene, Its An Arms Race Of All The Gin Joints In All The World Paramore: Emergency When It Rains Misery Business ועוד מלא שירים פוש אפ (דרור !! סגידה
) LOVE U
להקת השבוע
: MCFLY ,FOB, THE USED
אלבום השבוע
: אין
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: תוכניות מגרש ביתי, O.C,טופ מודל, גריז, הקניון סרטים בקול גדול,רק ידידים
שהו שהכעיס אתכם השבוע
: אבא,עבודות לבי"ס, לא נתנו לי ללכת לחזרה (מחלה), לא נתנו לי ללכת לחברים והייתי מעט זמן במסיבה של ידיד
משהו ששימח
: להיות אצל דרור
משהו שעיצב
: הייתי חולה |דו-שיח|ציטוט השבוע|דו-שיח|: יש הרבה (גם מלפני כמה שבועות) ההורים שלי לקחו אותי כשהייתי חולה לסרט אליזבת (אל תלכו או מרדים) אני: אמא במה היא חולה אמא שלי בלי לשים לב למה שהיא אומרת : לא יודעת מחלה שעברה בירושה אתמול ההורים שלי אמא: אני הולכת לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא: לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא שלי טיפה בעצבים:לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא שלי ממש עצבנתי: פיפי!! פיפי!! לעשות פיפי אבא: מה? אני לא שומע טוב היום בבוקר שוב ההורים שלי אמא: אני הולכת לשירותים אבא: לאיפה? אמא שלי בצעקות מהשירותים לשירותים!! במשך היום אמא שלי: אני הולכת שניה לשירותים אבא שלי: לאיפה? אמא שלי: לא אומרת לך? אני: לאיפה היא הלכה? אבא שלי: לא אומר לך.. אני ודרור דיברנו עם ידיד בשירותים פתאום הוא יצא בריצה ילדה: ראם איפה היית? אני ודרור יצאות מהשירותים אחריו ילדה: וואו מה קורה פה? ראם (הידיד): הן תקעו אותי בשירותים אני לא זוכרת אבל היו עוד.. מתנגן בראש / בפלייליסט: Crank That-soulja boy תמונת השבוע:

screamin pittas

New member
טה נהנהנהנה../images/Emo26.gifmy mcweek

שיר השבוע של מקפליי
: כרגיל
אני עצלנית><
שיר השבוע לא של מקפליי
: Nickelback-rockstar
ואני עצלנית בשביל להוסיף עוד
להקת השבוע
: כנ"ל><
אלבום השבוע
: כנ"ל
[טוב זה לא כאילו שזה משנה למישהיP:]
קליפ השבוע
: הבה נגילה
http://uk.youtube.com/watch?v=wgdHjWPuCrI
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הלוחשת לרוחות
, הפיג'מות, האנטומיה של גריי, ואני לא זוכרת איזה סרט><
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: סתם אנשים שעושים דרמות מדברים מפגרים.
משהו ששימח
: כנראה קונים לי את הגרייטס היטס בגרסא עם הפוסטרD:
משהו שעיצב
: לחברה שלי נאבד הפלאפון בערך בגללי..
ציטוט השבוע
: השבוע יבש-מאוד יבש
חברה שלי:"היא כל הזמן נמרחת עלי! אני מרגישה כמו בסרט פורנו." ~בשיעור ביולוגיה~ ילד:"המורה את יודעת שמערכת הרבייה של העכברושים היא מאוד מפותחת ככה שתוך שנה יכולים להיות לעכברוש יותר ממליון צאצאים?" המורה:"אז מה אתה אומר בעצם? שצריך להחליף את הארנב של פלייבוי בעכברוש?" ~אחותי שמה כובע בוקרים על הראש~ אח שלי:"את נראית כמו קרבוי!" טוב-שום דבר פה בכלל לא מצחיק>< אני לא יודעת למה אני עושה בכלל מקוויקנד-גם ככה אני לא ממלאת חצי מהדברים><
מתנגן בראש / בפלייליסט
: שיר מפגר שאני וחברה שלי המצאנו
תמונת השבוע
: אני עצלנית-שוב.

למעלה