זאת אני שכתבתי מקוויקנד? כן! זאת אני XP
שיר השבוע של מקפליי
: Don't Wake Me Up Bras & Knickers Diarrhoea Look At The Sky No Worries She Left Me The Guy Who Turned Her Down Walk In The Sun
שיר השבוע לא של מקפליי
:
Lil Chris: I Never Noticed Gettin' Enough Is There Anybody Out There (Kickin' Off |הגדש|fall out boy: Dance Dance A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me This Aint A Scene, Its An Arms Race Of All The Gin Joints In All The World
Paramore: Emergency When It Rains Misery Business ועוד מלא שירים פוש אפ (דרור !! סגידה
) LOVE U
להקת השבוע
: MCFLY ,FOB, THE USED
אלבום השבוע
: אין
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
תוכניות מגרש ביתי, O.C,טופ מודל, גריז, הקניון
סרטים בקול גדול,רק ידידים
שהו שהכעיס אתכם השבוע
: אבא,עבודות לבי"ס, לא נתנו לי ללכת לחזרה (מחלה), לא נתנו לי ללכת לחברים והייתי מעט זמן במסיבה של ידיד
משהו ששימח
: להיות אצל דרור
משהו שעיצב
: הייתי חולה |דו-שיח|ציטוט השבוע|דו-שיח|: יש הרבה (גם מלפני כמה שבועות) ההורים שלי לקחו אותי כשהייתי חולה לסרט אליזבת (אל תלכו או מרדים) אני: אמא במה היא חולה אמא שלי בלי לשים לב למה שהיא אומרת : לא יודעת מחלה שעברה בירושה אתמול ההורים שלי אמא: אני הולכת לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא: לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא שלי טיפה בעצבים:לעשות פיפי אבא: לאיפה? אמא שלי ממש עצבנתי: פיפי!! פיפי!! לעשות פיפי אבא: מה? אני לא שומע טוב היום בבוקר שוב ההורים שלי אמא: אני הולכת לשירותים אבא: לאיפה? אמא שלי בצעקות מהשירותים לשירותים!! במשך היום אמא שלי: אני הולכת שניה לשירותים אבא שלי: לאיפה? אמא שלי: לא אומרת לך? אני: לאיפה היא הלכה? אבא שלי: לא אומר לך.. אני ודרור דיברנו עם ידיד בשירותים פתאום הוא יצא בריצה ילדה: ראם איפה היית? אני ודרור יצאות מהשירותים אחריו ילדה: וואו מה קורה פה? ראם (הידיד): הן תקעו אותי בשירותים אני לא זוכרת אבל היו עוד.. מתנגן בראש / בפלייליסט: Crank That-soulja boy תמונת השבוע: