מי הדמות המסתתרת?

salt of earth

New member
הבוס שלך ייתן לך העלאה גם בגלל הניצחון

וגם בגלל שהיית פעילה כל כך

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאוקייי ממראי המקום ששמת רואים שהיה

ליעקוב מעמד בכיר, מעולם לא ידעתי שיש לו מעמד כמנהיג שלהם ואם כן מעניין למה זה אף פעם לא נאמר במפורש, כך שזה חדש לי וכנראה זוהי עובדה מחקרית, דיי מעניינית לי והשכלתי מזה אז תודה רבה
. אבל טוב שזה לא שהתעוורתי כי קראתי פעמיים את מעשי השליחים הערב ברפרוף חחח הבאלתוני בילערבי ואמרתי עזא איפה מופיע שהיה להם מנהיג ולא מצאתי וכעת אני מבינה שיש הסקת מסקנות שנעשו מין וארא דאהרי במהלך שנות הכניסייה העכשווית שהגיעו להנחה זו.
טייב להבא תתני רמז שיהיה לקוח מהכתוב בספר הקדוש כי בשבילי זה לא היה רמז אלא חידה נוספת
תתחילו חידה חדשה?

salt of earth

New member
היותו מנהיג של הקהילה בירושלים היא עובדה

היסטורית שנתמכת גם ע"י הספר הקדוש שמספר על המעמד החשוב שהיה לו בקהילה שהרי הוא זה שתיווך במחלוקת בין היהודים המתנצרים לבין הנוצרים הלא-יהודים בעניין של שמירת מצוות. וגם נמצאת באופן ברור בכתבים של היסטוריונים כמו אוספיוס וגם בכתביהם של אבות כנסייה כמו קלימנט מאלקסנדריה (בסוף המאה השנייה), יוחנן פי הזהב, הקדוש ג'ירום (פעם ליון דיבר עליו בפורום) פשוט זאת שאלת ידע כללי
עם טיפת היסטוריה (כמו שאני אוהבת
) אני הולכת לישון
תתחילו חידה חדשה ומחר אני אצטרף

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאה ידע כללי בעע והסטוריה כמו שאת אוהבת../images/Emo3.gif

החידה הבאה בבקשה נטו מהספר הקדוש חחחחח שיהיה פייר את שומעת אור העולם? כי את זו שתפחתי חידה חדשה ככה זה המנצח מתחיל בחדשה יאללה שוט אם לא כעת אז מחר בבוקר
ולענין העובדה הנתמכת מהספר הקדוש אז היא הנחה מהספר הקדוש שהסיקו אותה בוודאות אחרי שקראו את הכתבים שאת הזכרת מלוחה כי אפילו בגלאטים נאמר שיעקוב ועוד כמה היו מעמודי הכניסייה, כך ששמו אותו כשווה בין שווים, ולענין הגישור שעשה בין יהודים ושאר האומות אז רואים שלפעמים מי שפתחו פה ודיברו והעידו ועשו הבדל היו גם אחרים כמו כיפא ביום החמישים< אבל בסך הכל אני מסכימה..נראה לי שזה ממש אפשרי, רק חבל שוואגאעולי ראסי ולא הבהירו את זה אם זה היה ידוע אז, כבר במעשי השליחים יעני שבחרו מישהו..דווקא על פרט חשוב כזה דילגו?!

michaeld1

New member
../images/Emo47.gifמברוק הרכש ../images/Emo47.gif

ראפעתעילנא ראסנו !! רח ארפאעליק אלמעאש
בכל הקשור ליעקב, אכו אלרב, ידוע כי היה ראש הכנסיה הראשון של ירושלים "אוסכוף אורשלים". למיטב זכרוני, עובדה זו מאוזכרת מפורשות באלאנג'יל (ואולי אני טועה). העניין מחייב בדיקה. אבדוק עד סוף היום

סוף סווווווף ../images/Emo9.gif מלח היית צריכה לעשות את זה

מזמן!!! היית חוסכת לנו שביתות ועיצומים

salt of earth

New member
עלא מהלק... אגב סיימתי יותר מוקדם ממה

שחשבתי אבל בכל זאת פספסתי את המיסה ואת אל סחג'י... יאללה בשנה הבאה אינשאללה אהיה
אני לא בטוחה שהפטריארך יגיע, כי הפטריארך תמיד אמור להגיע בפעם הראשונה ב 25.3 יעני עיד אל בישארה.

אלסחג'י התחילה לפני כמה דקות. אני שומעת אותם

כרגע מהמרפסת.... לא נשארתי אחרי המיסה, חם מדיי
אני מחפשת לכם את המילים של תרנימת "ביוילאדתק חפזתי אלבתוליה ופי רוקאדיק..." לא מוצאת

salt of earth

New member
בבקשה רינא

بولادتك حفظت البتولية وصنّتها، وفي انتقالك ما تركت العالم يا والدة الاله ، لأنك انتقلت الى الحياة بما أنك أمّ الحياة وبشفاعتكِ تنقذين من الموت نفوسنا ופה יש לך מידע בפירוט http://melkitesaida.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

salt of earth

New member
אם כבר הזכרנו את ההיסטוריה

משהו מעניין בהקשר (תתחשבו בזה שהקלדתי בערבית
) كما هو معروف لكم فان القرار بادخال اناجيل متى ومرقس لوقا ويوحنا واعتبارها مكتوبة بوحي الروح القدس ومنسوبة حقا لمتى/مرقس/لوقا/يوحنا تم في مجمع نيقيا الاول عام 325 بينما الاناجيل المنحولة لم تدخل الى قانون الكتاب المقدس احدى الاسنادات لهذا القرار كان كتابات اباء الكنيسة التي ذكرتهم لانهم كانوا يذكروا تلك الاناجيل الاربع ولكن لم يذكروا بتاتا الاناجيل المنحولة في كتاباتهم... لذا فكتابات اباء الكنيسة كانوا احدى المصادر الموثوقة لاقرار قانون الايمان النيقاوي، وبل حتى احدى المصادر التي تدعم كون الاناجيل الاربع كتبت حقا على يد متى، مقس، لوقا ويوحنا. لانه كانت اناجيل منحولة التي نسبت الى رسل اخرين مثل الانجيل المنحول لتوما مثلا وكتابات اباء الكنيسة هم الذين ساعدت مجمع نيقيا في العرفة اي من هو حقا منسوب للرسل واي منها هو مزور זה כך כאתנחתנא היסטורית מתוך מה שלמדנו בקורס, הנושא די מעניין אותי וישנם ספרים רבים שדנים בזה ואני כל פעם אומרת שאני חייבת לקרוא אותם אבל אף פעם לא קוראת ... יאללה כשהיה חופש אקרא את זה
מי שהיסטוריה לא התחביב שלו, יכול לדלג על זה

למעלה