נכון! מזל טוב לדפגול
T talsh New member 4/5/03 #10 שנעשה הסבה לשרשור של ../images/Emo49.gif? מזל טוב לדפגולית וגם לטוטי (שתהיה לה קצת עזרה) הפורום פשוט נהדר.
שנעשה הסבה לשרשור של ../images/Emo49.gif? מזל טוב לדפגולית וגם לטוטי (שתהיה לה קצת עזרה) הפורום פשוט נהדר.
ש ש י ר ל י 30 New member 4/5/03 #13 קיבלה את הניהול ! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif דיברתי איתה הרגע ב והיא נשמעת מבסוטית ! כמו שכבר ראיתן.... היא כחולה יחד עם טוטיל'ה ! מזל טוב !!! ו
קיבלה את הניהול ! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif דיברתי איתה הרגע ב והיא נשמעת מבסוטית ! כמו שכבר ראיתן.... היא כחולה יחד עם טוטיל'ה ! מזל טוב !!! ו
M mikihc New member 4/5/03 #12 ../images/Emo39.gifמזל טוב לדפנה איזה יופי. יש לנו כעת שתי מנהלות מקסימות לפורום המקסים והמיוחד הזה. מיקי
../images/Emo39.gifמזל טוב לדפנה איזה יופי. יש לנו כעת שתי מנהלות מקסימות לפורום המקסים והמיוחד הזה. מיקי
R revital e New member 4/5/03 #14 דפנה- מזל-טוב. איזה כיף לראות אותך רשומה למעלה ליד טוטי . בטוחה שתצליחי בתפקיד החדש- אין ספק. יש לנו 2 מנהלות מקסימות- והפורום פשוט מדהים. שימישיך כך.
דפנה- מזל-טוב. איזה כיף לראות אותך רשומה למעלה ליד טוטי . בטוחה שתצליחי בתפקיד החדש- אין ספק. יש לנו 2 מנהלות מקסימות- והפורום פשוט מדהים. שימישיך כך.
ל ליטל של שירי New member 4/5/03 #16 ../images/Emo49.gif פארוקית../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif סחתיין על הדיסקרטיות המון
T twiti New member 4/5/03 #19 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif דפנה'לה, אין לי המון ואין לי ספק שאוטוטו נראה את שמך מתנוסס למעלה בכחול...
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif דפנה'לה, אין לי המון ואין לי ספק שאוטוטו נראה את שמך מתנוסס למעלה בכחול...
T twiti New member 4/5/03 #23 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ועכשיו פתאום אני רואה אותך מתנוססת בכחול למעלה
ע עדי 4 New member 4/5/03 #27 דפנה,מתאים לך כחול אז עכשו זה רשמי ואת מנהלת ביחד עם טוטי. שיהיה לך הרבה הצלחה, שהפורום ימשיך להצליח לפחות כמו עד עכשו(לא יודעת אם אפשר יותר) אתן נראות לי צמד מנהלות אחלה.
דפנה,מתאים לך כחול אז עכשו זה רשמי ואת מנהלת ביחד עם טוטי. שיהיה לך הרבה הצלחה, שהפורום ימשיך להצליח לפחות כמו עד עכשו(לא יודעת אם אפשר יותר) אתן נראות לי צמד מנהלות אחלה.